![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
confirma ca esti bun ca masina merge ff repede si vezi cum o sa-ti mearga inante.
Legat de masina ta stiu de la Peter ca am fost contactat sa vedem daca putem sa-i montam piesele. Repet daca masina ta o sa mearga si-i bati pe grei eu am sa vin la start cu sau fara bani.Pentru mine pasiunea insemna f mult banii insemna putin. |
Quote:
|
Quote:
hai mai sebi nici chiar asa cine naiba sa faca o masina de 4-5 milioane si sa o dea cu 1...sau daca e asa inseamna ca asta sint foarte tari frate |
Quote:
Masina se vinde pentru reclama nu pt profit direct banesc. Capitalul de imagine ... |
Exact Se daca va uitati pe google....cati bani se baga intr-o masina de serie...cu ce tehnologie are pe ea.....cati ani si cati banii....care se scot probabil din vanzarea autoturismului....luati-o logic....tehnologie mai avansata....inseamna bani mai multi...timp mai mult de dezvoltare...iar atunci cand masina se vinde in numai cateva sute de bucati...ar trebui sa va dea de gandit la pret....iar cu provocarile cu veyronu nu dau nume.....cred ca ar trebui sa o lasam balta....mai intai sa vin omu cu veyronu.....sa se prezinte masinile sa se aseze pe sosea si abia atunci cred ca putem sa presupunem ceva.pana atunci....ASTEPTAM SA VEDEM VEYRONU LIVE
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe 400 sebi este clar favorit...sa speram doar k va exista aceasta cursa in viitorul apropiat... sper sa ai un sezon incarcat,,,nush ce se mai aude de gto'ul romanashului nostru de peste ocean...el ar fi unu'...nush ce se mai aude de maff'....el ar fi 2...poate scoate shi veyronul capu' afara ... asta ar fi 3.... poate constantzeanul meu face treaba buna cu Z'ul ..el ar fi 4..pe hartie ies la numar shi lista cred k ar mai putea continua sau nu...dar e pacat k undele din amshinile astea exista, altele sunt pe cale sa existe, altele probail exista ''wtx-sua''....cert este k ink nu confirma...shi atunci ma intreb oare ishi mai merita numele de pasionatzi de tot ceea ce tzine se fiare aceshti proprietari? |
fratilor mie imi lipseste marketingul, nu ma pot batea cu PUBLICITATEA LOR.
|
Daca tot se vorbeste de mine, multumesc pt incurajare si sincer abia astept sa arat lumii superioritatea rwd fata de 4wd si de ce nu, sa fac anumite persoane sa se indoiasca de propria masina (se stie cine...). Apropos n-a fost un comentariu rautacios.
p.S. Eu sunt ala cu Z'ul. (negru) |
ok DAR HAI SA FIE MASINA GATA SI VORBIM DUPA ASA CEL PUTI 1/2 DIN FORUM AR VREA SA MA INTREACA.
pANA ACUM NIMENI NU M-A FACUT SA MA INDOIESC DE PROPIA MASINA IAR IN CE PRIVESTE SUPERIORITATEA TRACTIUNII SPATE O RECUNOSC DAR NU PE 350Z. |
Of of of Sebi...........nu mai zic nimic. Abia astept sa-mi montezi piesele, dar acum sa nu mi le montezi aiurea doar ca te-am sicanat un pic.......si am sa te fac ! Beware !
|
no offence but dream on dude...
|
Quote:
|
eu zic sa nu mai vorbiti chiar asa...este totusi o incercare..si nu se stie...ce se va intampla....
|
Quote:
Cred ca ai inteles ideea si poate te abti de la vorbe aruncate aiurea si astepti (ca noi toti de altfel) o cursa de acest fel.Sincer mi-as dori din tot sufletul ca sebastian sa reuseasca sa bata un veyron ... asta ne-ar aduce un plus foarte mare pe plan MONDIAL ..... ar fi prima masina care bate veyronu --- si care nu este inca drag (repet pt persoanele care nu stiu ------- veyronu este cea mai rapida masina din lume omologata sa circule pe drumurile publice) Asa ca bafta Sebastian si sper sa reusesti sa iti duci STI`ul la stadiul de a bate un veyron...oricum din partea mea ai tot respectul pt ceace ai facut pana acuma...postul meu are rolul de a arata celor care nu stiu cam cum sta un veyron pe "sosele".....si de a incerca sa i fac sa constientizeze ca lupta ta de a bate o masina care vin cu o putere stok de 4 ori mai mare nu e chiar asa de usoara cum cred unele persoane de pe acest forum. Inca o data bafta si sper sa reusesti sa bati un veyron....pt ca,cum spuneam mai sus asta ne-ar aduce un plus mare de imagine in ochii tuturor pasionatilor de auto din intreaga lume. Si apropo cei de la TOP GHEAR au spus ca o sa faca o emisiune speciala pt masina care va reusi sa bata veyronu....Sebi sa te imbraci lejer..... :D |
De acuma m-am suparat. Am sa fac eu masina care va bate veyronu. Klar. Am sa fac masina asa cum mi-am propus -> telul final fiind undeva in jurul la 1500 hp fara NoS. Daca nu tine vrajeala si am dat banii degeaba pe piese, am sa cumpar transmisia aia 4wd care se potriveste pe Z de la sylvia sau r32 si daca nici atunci nu e cea mai tare, ii dau foc la masina.
|
Quote:
|
Quote:
Parca ziceai ca vreai sa demonstrezi superioritatea RWD in fatza integralei,acum ce faci ?? Daca chiar vroiai sa faci treaba si sa iti pastrezi 350 z puteai sa pui un RB26DETT pe el si era mult mai tare motorul acesta decat VQ35HR(sau DE) ce ai tu acum. |
De ce ar fi RB26DETT mai tare ca VQ35DE ? In primul rand VQ35DE a fost 4 ani in topul celor 10 best engine in the world. Nu inteleg shpilu. In ceea ce priveste treaba cu rwd asa va ramane. A fost un moment de "draci pe craci" ...scuze :D
|
Renalt A Facum Mereu Motoare Ok
|
:lol: haioasa remarca
|
Quote:
Argumentul asta este aproape nul. Acum BMW in 2007 are 6 motoare in top ten ,dar nu cred ca este mai bun ca un RB26 JAPONEZ !! Cum a zis si Seby , Renault face motoare destul de bune :) Skyline-uri sunt sute cu putere foare mare si sunt fiabile si merg. Tot nu m-ai lamurit cu Silvia integrala , ca eu nu stiu sa existe asa ceva. |
Silvia chiar este integrala dar numai pt curse facuta de o firma din Jp. Am sa caut linkul si am sa-l postez si totodata acea transmisie pe care ei o ofera pt modelele de Silvia si 350z (awd).
|
PAi de aceea nu stiam eu de SX integral.
Astept link-ul |
http://www.junauto.co.jp/news/index-e.html?000059
http://www.superstreetonline.com/fea..._nissan_350z_r Din cate am inteles este luat trenul de rulare AWD de la Skyline R32 fiind mult mai simplu de integrat decat cel de R34 (mai putina electronica ) . Inca nu am gasit un pret dar oricum cred ca e cel putin 10.000 USD . |
r32 e cu spate
|
poate vrea de VW.....
|
Confundati numele platformei R32...cu modelul de top GTR.Toate skyline R32 au fost RWD, inafara de GTR(valabil si pt generatiile R33 si R34). Cred ca despre sistemul 4WD de pe GTR era vorba mai sus...
|
asta e altcevam dar ii las sa vorbeasca ce vor
|
Quote:
Da-mi voie sa-ti corectez afirmatia. Cel ce a spus ca Veyronu costa 5 mil de euro sa fie produs este Jeremy Clarkson de la Top Gear. Ce nu a spus este ca pretul acela a fost defapt pretul proiectului impartit la numarul de masini construite la momentul respectiv(2005). Nu e nici o firma auto(si nu numai), indiferent cat de mare sa-si faca pagube atat de mari. Mai este si chestia aia numita damping care este ilegala. |
Quote:
E vb de DUMPING dar nu e cazul aici... |
sebi, ce parere ai de subaru asta? https://www.youtube.com/watch?v=WCz5y...elated&search=
Sorry de Off.Eram curios. |
Quote:
|
Nu s-a mai scris nimic pe aici de ceva timp. Ce iti mai face masina Sebastian ? De Maftei ce se mai aude ?
|
asta e subaru toataaaaaaaaaaa ziua!!!!!!!!!!!!
Si din cate stiu eu astia nu fac motociclete!!!!!! |
Quote:
Cum ai ajuns la concluzia asta????:rolleyes2 |
Quote:
|
Masina din filmultet este masina lui Sebastian si este masina de casa a RACINGCODE.Admite orice provocare serioasa si mai ales daca se aduce o fisa dino de peste 750cp din strainatate.Altfel provocarile vor lua curs dupa ce cei care arunca manusa vor demonstra prin intrecerile palpabile din palmares ca intradevar au valoare. Deasemenea orice provocare este conditionata de agreerea partenerului si respectului reciproc, se resping situatile conflictuale si agresive. RacinCode nu are curiozitatea de a vedea cum sta cu alte masini vine sa castige! Provocarile se pot valida si stabili in functie de mai multi factori incepand cu luna februarie a anului 2008 si cine vrea sa se orienteze dupa filmultele de aici sa nu o faca masina este mult mai rapida. Nu cautam carne de tun, dar putem raspunde cu ajutorul rietenilor, apropiatilor si altor provocari n functie de nivelul lor.Daca cineva aduce un Veyron acesta nu are nevoie de nici un fel de sistem de calificare.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning