![]() |
Re: Fotografiile mele - MillionDollarBaby
Pe cate cosuri isi da drumu in noaptea de craciun...este potent rau :lol::lol::lol:
|
Pff..mi-e ciuda
Ai atatea locuri si atatea masini frumoase de pozaaat:yes: |
Mulţumesc frumos :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Achiziţie nouă + multe alte chestii care or să urmeze pe viitor :D 70-300 VR ....yuppp....deabia aştept să-l folosesc :lol: and i present you ...
the ultimate photograpy machine :lol: |
Sa`l stapanesti sanatoasa! la cat mai multe si frumoase poze cu el :D
|
Quote:
|
Sa-l stapanesti sanatoasa!!!!!!
cand iesi cu el, anunta-ma ca vreau sa vad de ce e in stare:D P.S obiectivul vechi il pastrezi sau? |
Quote:
Merci , normal că-l păstrez :lol: nu am cum să fac poze numai cu tele ... :p |
Quote:
al meu + o dif = al tau devine al meu ?:lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
hai ma fata....sau daca e facem altfel. suna-ma cand poti vb si iti explic! tre sa plec acum!!! te pupa jean! ca io nu:lol: :* |
Quote:
|
Quote:
aaa...on-topic...frumoase pozele si prelucrate meserias...succes in continuare :lol::lol::lol::lol: da voi nu va bateti un pic? asa, live? sa moate zero teveul de ciuda |
Quote:
|
13 Attachment(s)
Am avut mici problemuţe şi nu mi-au ieşit exact cum vroiam pozele ...dar na , se mai întâmplă :lol:
Mulţumim Edu pentru găzduire :lol: Mitsubishi vs. Subaru ( Baluba & TOBA^ ) Enjoy ! |
30 Attachment(s)
Sâmbătă am participat la o emisiune " Tibanu , Pescuitul şi Natura " în Snagov...a fost frumos şi am avut parte de cadre foarte frumoase iar meniul pe măsură ...Căprioară la proţap , chifteluţe din carne de struţ , Prepeliţă umplută , Curcan cu pepene şi alte legume murate şi desert ..papanaşi cu îngheţată ....multe bunătăţuri şi mă bucur că mi-am scos noul obiectiv de la hibernat ...acum vă las să salivaţi + sfaturi , comentarii & co :lol:
|
|
|
E vreun loc unde pleci fara camera ? :D
Sunt cateva foarte interesante in ultima serie ;), oricum se vede crestere mereu la calitate. Te astept si la Fotografia Saptamanii - doar ai fost printre initiatori. |
Quote:
O să particip şi eu dar aştept să ningă ....sau măcar să ajung pe la munte :sad: |
Foarte frumoase pozele, te pricepi nu gluma!
|
... deci ninge :))
|
Quote:
Quote:
Deci da !!!! :)))) deja s-a pus zăpadă pe jos :)) yeeeeeeey :D |
Hai ca ies cu SKODA :X =))
|
Quote:
|
Am fost în seara aia când a nins afară dar am fost doar să îşi etaleze skillu nenea RoByNeT pe zăpadă :lol: şiiiiii n-am luat aparatul ...vina este a lui nu a mea :lalala:
În fine ...vroiam să vă anunţ că mi-am făcut o pagină nouă pe Facebook în care am făcut foldere separate pentru fiecare maşină în parte pe care am pozat-o până acum ...mai am de băgat multe poze dar vă anunţ de pe acum să ştiţi de ea dacă vă place să o vizitaţi 8) Am făcut pagina asta pentru că e mai uşor să vedeţi fiecare maşină cu toate pozele făcute de mine decât să staţi să căutaţi aici sau pe blog etc etc etc ... :arrow: Automotive Photography by CLaudiaMDB Sper să vă placă şi vă aştept cu Like , Commenturi etc :D |
Foarte buna initiativa cu Facebook. :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Merry Xmas and a hapi niu iear :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cotrobăiam prin Pc şi am mai dat de două poze ...în curând sper să termin un photosesion de sezon :D
|
8 Attachment(s)
Winter time :D Golf R32 , Mini Cooper , Citroen C4 |
26 Attachment(s)
R1 , RS 125 , GSXR Din păcate vremea nu a ţinut cu noi , a fost soare după care a început ploaia ...iar pozele mele planificate nu au ieşit fix cum vroiam :cry: |
Foarte frumos.Faci niste poze super din toate punctele de vedere.Cred ca ai si o "scula" de fotografiat pe masura:lol:.Cat mai multe poze la fel de reusite.Bafta:!:
|
Quote:
Nu am cine ştie ce aparat dar am investit foarte mult în obiective , trag cu un Nikon D40 la care i-am înlocuit obiectivul original 18-55 cu un 17-70 Sigma , mi-am mai luat un teleobiectiv 70-300 VR şi un blitz extern Nissin Di622 + kit de umbrelă wireless ...mai vreau un fisheye şi un wide după care o să schimb şi bodykit-ul ( până atunci cumpăr doar obiective şi accesorii ) :D |
Quote:
|
Quote:
|
Bravo Claudia, ai evoluat foarte mult, chiar imi plac :).
Felicitari. |
Am rasfoit fiecare pagina,frumoase poze ...aproape de perfect!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning