Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

GABBY_ 21-04-06 23:05

Re: Portul Tomis - News , Accidente , Care pe Care .

frate ,iti dai seama ca nu vreau raul omului,ai inteles gresit

blonda 22-04-06 01:32

eu zic ca acum comentariile sunt de prisos.....imi pare rau pt ce i s-a intamplat...e ingrozitor pt oricine....si cred ac cel mai bine ar fi ca unii oameni sa nu mai comenteze aiure si fara sa ii priveasca ca avea viteza ca era afara ca nu era ca o calca si uite ca i-a ajuns....sunt vb total inutile care nu ajuta cu nimic.....mai bine ne-am abtine la orice fel de comentari si presupuneri....
sincer imi pare rau faruk...si sper sa se rez....dar ce e in sufletul tau nu mai tu sti.
p.s :ganditi-va si puneti-va in locul lui!asta pt cei ce vb doar sa faca un post!

Psycho 22-04-06 03:03

daca era talpa nu i`o tragea la baba cu 70 la ora asa k nu mai vb prostii .. putea sa o loveasca si cu 5 al ora .. cadea isi spargea capu si murea ... asa k talpa nu`i o treaba ...

X-Ray-Eyes 22-04-06 06:17

100 de avocatzi ... nici unul cu diploma ... toata lumea da cu presupusul ca e asha si pe dincolo ... A ... scuze ... e unu pe aici ... stie el care ... :) Eu zic ca asha , ala zice ca pe dincolo ... un singur lucru stiu concret : daca nu au fost urme de franare nu are cum sa calculeze ( sa presupuna mai bine zis) viteza de rulare a autoturisului ...
Al 2-lea lucru pe care il stiu este ca e un moment nasol ptr Faruk ...
V-as ruga sa va abtineti de la comentarii ptr ca asha se duce vestea in "sat" si auzi maine-poimaine ca avea 180 si ca defapt a mai calcat 1 pisica si 2 gandaci si mai stiu eu ce curse cu McLaren F1 facea pe Bratianu ...
Multumesc.

peter 22-04-06 09:49

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
100 de avocatzi ... nici unul cu diploma ... toata lumea da cu presupusul ca e asha si pe dincolo ... A ... scuze ... e unu pe aici ... stie el care ... :) Eu zic ca asha , ala zice ca pe dincolo ... un singur lucru stiu concret : daca nu au fost urme de franare nu are cum sa calculeze ( sa presupuna mai bine zis) viteza de rulare a autoturisului ...
Al 2-lea lucru pe care il stiu este ca e un moment nasol ptr Faruk ...
V-as ruga sa va abtineti de la comentarii ptr ca asha se duce vestea in "sat" si auzi maine-poimaine ca avea 180 si ca defapt a mai calcat 1 pisica si 2 gandaci si mai stiu eu ce curse cu McLaren F1 facea pe Bratianu ...
Multumesc.

gata hai sa nu mai discutam pe tema asta... de ce? Topicul se numeste Portul Tomis - News , Accidente , Care pe Care . - ERY

leonard 22-04-06 11:50

aseara pe la 11 pe bd tomis langa restaurant beta...mai jos de sala sporturilor ...un matiz shi un cielo facute varza ..shi o dacie berlina care a scapat ushor era lovita putzin in lateral

lolek 22-04-06 14:57

am vazut si eu eram in trecere ... cum s`a intamplat?

leonard 22-04-06 15:20

nu stiu ca shi eu am ajuns mai tarziu ...dupa ce s-au bushit...

300zxtt 22-04-06 17:22

peter,te rog scoate din avatarul tau chestia aia cu islamul ca nu e frumos sa asociezi juramantul de credinta pt Allah langa alte lucruri precum ce ai pus tu acolo,ca nu e frumos sa radem de religie

mersi

quick_5hifter 22-04-06 20:43

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
100 de avocatzi ... nici unul cu diploma ...

ba eu am diploma :D (de fapt decizie de numire in functie + legitimatie), dar n-am fost la locul faptei si nu am cum sa deduc ce s-a intamplat si ce urmeaza

Psycho 25-04-06 02:13

in seara asta in intersectzie la capitol .. a intrat unu cu o dacie roshie de pe mamaia .. se ducea pe mamaia .. intr`un aprilia de 125 ... care venea de pe tomis ...

dacia a intrat pe roshu ... si pe motor erau 2 inshi .. + soferu 3 ... la spital ba baiatule ;)

GABBY_ 25-04-06 06:42

ieri la casa de cultura matiz v.s. iveco 16+1 locuri .am ble au intrat pe galben din cate zicea agentul constatator ;)

leonard 25-04-06 12:26

Quote:

Originally Posted by Psycho
in seara asta in intersectzie la capitol .. a intrat unu cu o dacie roshie de pe mamaia .. se ducea pe mamaia .. intr`un aprilia de 125 ... care venea de pe tomis ...

dacia a intrat pe roshu ... si pe motor erau 2 inshi .. + soferu 3 ... la spital ba baiatule ;)

shi a intrat cu viteza dacia?....aia de pe motor ce au patzit?

Psycho 25-04-06 17:26

nu prea viteza dar dacia arata de parca ar fii lovit o vaca :) ...

Psycho 01-05-06 14:45

accidentu` de aseara ... de dupa 23 august are cineva poze ?!?!

e vb de un logan care a intrat intr`un copac .. cu plafonu ... am inteles k erau 5 inauntru .... 3 au " scapat " .. iar 2 Dumnezeu sa`i ierte ... erau starcitzi intre plafon si podea .. o fata si un baiat .. am stat pana i`a scos si apoi am plecat k nu mai puteam sa`i scot ... i`au scos k pe nishte carpe ...

ANDY_62SLC 01-05-06 15:21

Am eu filmulete de la accident iar despre cei care i-a scos primi cica au murit si ei!groaznic accident nu am vazut in viata mea asa ceva live e de nedescris!doamne fereste de asa ceva viteza inca odata ucide!Dumnezeu sa ai ierte ca erau tineri toti!

Psycho 01-05-06 18:25

au dat in seara asat la pro`tv accident

[-O-] 01-05-06 23:50

Azi am trecut pe langa locul accidentului si am vazut masina facuta armonica. In viata mea nu am vazut asa ceva si per din tot sufletul sa nu mai vad nici de acum inainte. Ingrozitor! :sad:

VPR`u 02-05-06 00:43

la ce ora ai vazut u masina azi [-O-] ????? ca eu am trecut si nu mai era nimikkkk .... eu cred ca mintzi :twisted::twisted::twisted::twisted:

[-O-] 02-05-06 08:35

Ieri pe la pranz (11 si ceva cred). Erau si 2 politisti pe acolo. Chiar m-am mirat cum de nu era nici o salvare, credeam ca doar ce avusese loc accidentul. VPR, poti sa crezi ce vrei:-) 8) .

ERY 02-05-06 09:30

Noi am fost acolo la 2 minute dupa ce s-a intamplat....si am stat pana i-a scos pe toti...nu vreau sa dau detalii, si mai bine pt cei ce nu au vazut nimic.Dumnezeu sa ii odihneasca in pace, pacat de ei ca erau toti pana in 26, 27 de ani...

d3vilish_lips 02-05-06 14:35

.....aveau intre 19 si 24 de ani regret k am ajuns akolo sincer ma dat peste kam rau de tot :( ....

quick_5hifter 02-05-06 15:10

am vazut si eu masina ieri, pe la 9 dimineata, era infasurata in jurul copacului si cand am vazut-o puteam sa jur ca nu a scapat cu viata nici unul dintre pasageri...pe la 1 am trecut iar si erau vreo 3 indivizi care adunau resturi din jurul masinii, cred ca erau de-ai lor....masina disparuse.
bine ca n-am vazut ce s-a intamplat, ca pe mine ma marcheaza chestiile astea rau de tot...pe la 6 seara am trecut iar si nu mai era nimic, doar niste hartii si resturi marunte.
acum vreo luna de zile am vazut pe tomis, intre spital si dacia, cum un audi negru sau bleumarin, in orice caz a4 break, a lovit un pieton (cu varsta in jur de 50 de ani), era sange langa el si cu siguranta provenea de la hemoragie interna...incerca sa se ridice cu ultimele puteri...n-a reusit, cred ca a decedat, n-am putut sa mai stau acolo...iar nemernicu' ala care l-a lovit (pe trecere de pietoni) spunea la telefon "l-am lovit pe unu' in plm, vino sa ma ajuti ca ma salta astia" in loc sa sune la salvare sau sa-l ajute...bineinteles multimea de gura-casca la fata locului, toti stateau si frecau p**a, nici unul cu mana pe telefon sau sa incerce sa ajute, Doamne fereste...cand am sunat la salvare, mi s-a spus ca deja sunase POLITIA la ei :shock: , care printre altele se sesizase singura...hmmm..

quick_5hifter 03-05-06 16:54

:-| :flower: n-am stiut ca esti tovarasa lui psycho, sa traiti amandoi sanatosi si fericiti!
haideti sa revenim la accidente, aight?
(ery, da un mesaj privat sau un offline pe mess :) )

ERY 03-05-06 22:00

Gata cu certurile ... pentru asta este alt topic.Am sters tot ce era in plus.

Psycho 04-05-06 14:12

a trosnit YYY mashina :) .. ceres ... o sa ai clientzi .. ptr faruri etc ;)

Most_Wanted 04-05-06 17:48

Mai iese mah ceva prin portu ala ..si-a mai rupt vreunu masina ........ a mai iesit vreo linie ?

SMocKey21 04-05-06 18:17

a mai fost ceva actiune...dar slab de tot...am auzit k si bariera a fost luata in primire ;)

mike20 04-05-06 18:27

Quote:

Originally Posted by SMocKey21
a mai fost ceva actiune...dar slab de tot...am auzit k si bariera a fost luata in primire ;)

taci din gura ca moare asta daca afla de tine:))))

[email protected] 07-05-06 20:46

Acu Aqua Magic`ul e la putere;)

Psycho 08-05-06 00:04

e inebunit asfaltu ala de la aqua magic .. daca va ducetzi pe zii o sa vedetzi k scrie pe jos ono 41 cred k au scris ashtia de la mr de 1 mai ;)

GABBY_ 08-05-06 08:42

acum poti intra cu masina pe faleza aia pietruita din mamaia fara nici o problema,nu mai este paza la intrare.sincer ,e de 2 lei faza.vei iesii cu femeia la plimbare si va venii septarul in spatele tau sa-ti dea flash-uri sa urci pe trotuar ca nu are el loc sa-si plimbe ........"puturoasa".faleza aia chiar trebuia sa ramana ptr cei perpedes.

ERY 08-05-06 08:48

Quote:

Originally Posted by GABBY_
faleza aia chiar trebuia sa ramana ptr cei perpedes.

Sau pt cei cu scutere....:lol:

d3vilish_lips 08-05-06 18:05

......vezi cine stie cunoaste :lol::lol::lol::lol: am dormit de am rupt ery cu plimbarile de week`end .....;)

blonda 08-05-06 22:14

ma plictisesc ingrozitor e o vreme de ***....bine macar ac a fost frumos pe wek sa va plimbati voi...dar vaii 112mii de lei un full!:))

-=X-Team=-82-MDN 09-05-06 01:26

Quote:

Originally Posted by blonda
ma plictisesc ingrozitor e o vreme de ***....bine macar ac a fost frumos pe wek sa va plimbati voi...dar vaii 112mii de lei un full!:))

blondo ... ce`ai ... te doare capul ... sau ai febra de la soarele asta naucitor ? :) :D:))

blonda 09-05-06 13:23

dar vaiii....de ce ai impresia asta?:P

ERY 09-05-06 16:44

Dar vai...cam mult off topic....va rog frumos, nu incurcati topicurile...

x-28-TRA 15-05-06 08:23

da vai ce motoare am vazut in wekend unu parca avea ct-o1-cox si unu nu era in matriculat dar erau belea nu stuu ce erau ca nu am mai vazut asa ceva:))))))))) parca erau luate din filme

ERY 15-05-06 08:45

Motoare de putere...am mers cu Psycho numai pe o roata (dintata) pana in Mamaia...:)

All times are GMT +2. The time now is 10:24.

- Copyright 2026 4Tuning