![]() |
Re: Top 100 Posturi TARI !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Omul are dreptatea lui, intr-un fel.
Acum vreo 5 ani aveam un numar de Orange: 0744 611 166. M-a sunat odata unul si mi-a spus ca imi da 1500 Ron ca sa ii cedez lui numarul. Avea nu stiu ce firma si pentru toate retelele avea numarul de contact 611166. Normal, i l-am dat fara sa ma gandesc. Sunt oameni pentru care chiar conteaza sa aiba un numar din asta simplu de retinut. |
Quote:
|
imi cer scuze daca a mai fost postata dar cam asa suna un anunt:
"ATENTI! masina e la tara si e putin murdara dar daca o bagi intro spalatorie arata super fain masina arata foarte bine merita vazuta e din 2000 e omolagata tuning sopiler tot dor un singur lucru nu are sa fie tuningu complet jantele de aliaj dar si asa arat destul de bine are schimbata tapitaria e super fain se vede in poze nu are la usi rama e doar geamu are geamuri electri ogloinzi masina are pe fiecare piston are injector nu consuma 7% dar daca te joci cu butonul sport poate sa ea pana la 11%" linkul http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...-11129787.html |
Quote:
"masina e modificata toata e tuning speciala pentru drift " ba sa mor eu ce filme isi dau unii.. :)))))) |
Asta cu mertanu de drift e crima :)))))
|
La aia ma uitam si eu si incercam sa imi dau seama mai exact ce i-a modificat el pentru drift! Cred ca se refera la capota portbagajului care are si eleron incorporat... :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
AMIN ! |
Quote:
|
va zic eu ce e,ca in gluma vorbeam intr-o zi cu cativa prieteni despre o idee de genul.
Omu' parvenit pana la Dumnezeu si inapoi vrea sa fie vazut in masina mare,daca se poate top-ul de la BMW (vis de cocalar) ,evident n-are bani de combustibil,motorul acela fiind un gurmand cunoscut,unde mai pui si ca "frate cutia automata nu e asa sport si consuma si mai mult"...pfaaa Unde mai pui si ca bani de impozit nema (sare de 2000 motorul si rupe impozitu,ca 1200 lei nu-s 250 lei)... Si in capul lui e asa " ba,nu stie vecinu ca ma dau cu tartza partza de 1.2 ,el vede c-am septar'" ..si evident ca nu stie vecinu nici ca eu merg cu 40 la ora pe autostradaca ca nu mai poate motoru,ci crede ca-s boss da boss. Sa-i zica cineva ca raportu ala nu conteaza atat de mult pe cat conteaza si cuplul :))) |
Cu motorul care vrea sa il puna,nu cred ca va consuma mai putin.
|
De vanzare... :D
dotari; clima,wbasts,geamuri electrice,inchidere centralizata,genti magneziu,2 cheii,cd mp3,incalzize,oglinzi,nu a fost schimbat uleiu are 7000 si nici filtrele le schmba cene o ia accept si variante mai eftine de preferinta opal astra g 17 d |
Quote:
|
Quote:
|
daca nu se incadreaza imi cer scuze
''BARI SI VOPSEA REPLICA LAMBORGHINI,ASSETO SPORTIV,,IMPIANT STEREO AMERICAN DD DE 9MII DE EURO,GENTI PE 17 DOTZ CU CANAL,FILTRU AER DIRECT, FARURI XENON DE LA NOUL MODEL DE CELICA INCORPORAT IN ELE , INTERIOR PIELE NOU, CASETOFON CU ECRAN 7POLICI TOUCH SCREEN,NAVIGATOR,BLUTOOTH,ETC" cine imi explica si mie ce inseamna " asseto,impiant,polici"??? :lol: http://toyota.anunturi-auto.4tuning....-10458320.html |
Quote:
Mama-mia,pizza,pasta,Roma,Milano,ciao, la asta se rezuma in proportie de cel putin 70%, cunostintele celor stabiliti in 'diaspora'... (Am dat examplu doar Italia pentru ca acolo sunt plecati cei mai multi,cred eu. |
Quattro micii con mustar :)))
|
Quote:
|
Quote:
:lol: ar trebui sa specifice in anunt ,atentie acest anunt trebuie adaugat in google translate !! a uitat lb romana saracu om !! lecitina si peste mult :lol::lol: ii trebuie ! |
1 Attachment(s)
Multi stiti thread-ul. Care nu il stie.. il recomand :lol: E bestial..
https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...ml#post3780286 |
https://forum.4tuning.ro/436-discutii...repte-4x4.html
FatX: Salut.. Am un jeep cherokee din 1994 As vrea sa stiu si eu care ar fi treptele de la 4x4... H=hard N=normal L=light? Sau cum sta treaba?.. multumesc Tabokubmw : Light=)))) L=Low,treapta de forta. N=Neutral. FatX: deci pentru zapezi si chestiile astea merg cu neutral nu ? si low e cand e greutate gen cuplu mare in turatii mici nu? Tabokubmw:=)) Neutral=pe liber(pe limba noastra FatX:ok .. multumesc. o sa incerc |
Saracu' de el :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning