![]() |
Re: Ce am vazut azi
eu am vazut azi (defapt aseara) : un AUDI RS6 ,un AUDI S8 si un BMW X5 care alergau ca nebunii la iesire din pasajul Baneasa si faceau slalom printre toate masinile....si am mai vazut ca in urma lor era militia cu nino-nino ...si fugeau si fugeau ,pana la otopeni cand i-au oprit unu din fata.
|
1 Attachment(s)
BMW .
|
Dadi pe tine te-am vazut azi in Tm, sau era cineva cu jante ca ale tale?
|
1 Attachment(s)
350Z l-am vazut si in hd in seara asta,a facut o depasire pe linie continua de numa
|
Quote:
Eram mai departe.. |
Ati vazut bine :) It was HIM:suspiciou
|
Pe Rebreanu era! Busted:-D
|
Quote:
|
Scula Nissan-ul dar cam tacut pt o masina sport, ii dadea FRS clasa ;)
|
Eu eram in TM, schimbam rotile.
|
Ala cu 350z e cam copac asa, n-are treaba cu masinile, daca-l intrebi ce motor si cum e pozitionat nu stie .. nu stie nici cate trepte are cutia .. o sa-ti spuna ca-i automata.
Inca un rezultat al unor tarani care apuca la bani. |
Quote:
|
ML63///AMG alb , la reprezentanta din Santuhalm :shock:
|
audi rs6 la intrare in deva la izvoru decebal modele asta nou 5.2 t 580 hp
|
Eu pe ala de 5.2T nu-l stiu...
Stiu doar modelul de 5.0T. |
5.0 am vrut sa scriu am vrut sa scriu 2t(biturbo) srry
|
9 Attachment(s)
ce am fazut eu sambata trecuta:
-ferrari F355 spider - in trecere nu am apucat sa fac poza -Ferrari 360 modena - in trecere nu am apucat sa fac poza -bmw M5 e39,e60 - in trecere nu am apucat sa fac poza -bmw M3 e36,e46,e90 - in trecere nu am apucat sa fac poza -bmw Z1 (urat arata) - in trecere nu am apucat sa fac poza -maserati quattroporte, granturismo -audi r8 -porsche panamera s,4s -ford capri - din mers a iesit f urat poza :( + piesa de rezistenta... deathdeval in bruxelles :)) |
Vazut un Civic TypeR negru astazi la teatru.
Cine il revendica? |
Quote:
|
Sigur Gym, l-am vazut si eu ieri pe zi pe la Corvinul
|
Aston Martin DB9 alb in Simeria , pe o platforma cu nr de Constanta :shock:
|
GT-R gri, impreuna cu ceva Infinity-uri, pe platforma .. deci cineva si-a comandat de la Nissan, nu l-a luat SH ... nu vorbesc de saracia de Nissan din Deva.
|
1 Attachment(s)
asta ....
|
2 Attachment(s)
In Geoagiu Bai ....
|
Quote:
|
vazut astazi si auzit , ford gran torino ... superb , mirific , sunetul motorului = speechless :| poza n-am ca nema telefon cu camera
|
chevrolet corvette roz.................super misto, pacat ca nam vazut si soferita :X::X
|
Ce am vazut eu... dar nu azi, ci acum o saptamana: am vazut una bucata autoturism dacia proprietate personala vandalizata... si culmea, de cineva care apare destul de des in intalnirile 4tuning si cred ca e doar unul din "satelitii" care orbiteaza prin zona. Dovada? A fost filmat furtul de 2 camere de supraveghere, si intr-una din filmari apare moaca individului foarte clar. Nu dau mai multe detalii, cine e si ce rabla conduce, dar e bine de stiut ca ii place sa mearga pe benzina si banii altora. Mai mare rusinea! Si tocmai mie mi-a oferit aceasta "gaura", care nu pot sa-mi castig existenta si traiesc din amarata de pensie a mamei mele... Si tocmai am adunat si eu niste benzina sa am pentru un drum ce trebuia sa-l fac... mai fa-l drace daca ai cu ce!
Deci grija mare!!! Printre noi sunt si cocalari de astia!!! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Chiar ar trebui sa spui ca sa stie lumea la cine sa aiba grija, bineinteles daca nu este ceva ancheta a politiei implicata si nu se poate spune inca cine este autorul pentru a nu intervenii in cursul anchetei.
|
Quote:
|
si eu sunt curios :shock: las-o-n pana mea.... chiar am asa am ajuns??
|
Hai Dadi recunoaste ca tu esti ca stim ca Golfu consuma cam multa benzina si nu-ti permiti tu BMW din salariu de la cablaje :p
Acuma lasand gluma MIKI TRE SA NE SPUI NEAPARAT CINE E INFRACTORU!!! :suspiciou |
Quote:
"Hot surprins de camerele de supraveghere in timp ce fura benzina din rezervorul unui autoturism Dacia 1310" :)) |
Quote:
Sau sa fie vorba de o rafuiala personala? Imi pare sincer rau pt. ce s-a intamplat, poate n-ar strica sa ne spui cine e, ba chiar si o plangere la politie merita - sa stie ai lui ce poama au acasa. Daca te putem ajuta cu ceva, sa ne spui, cred ca piese de Dacie om gasi pe la fiecare pe acasa. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum multzam de sprijin, dar fiti vigilenti, care se baga in seama pe strada cu voi la vreo intrunire poate avea intentii ascunse. Nu neaparat, dar nu se stie niciodata. Pacat, mare pacat ca nu se poate face ceva frumos fara sa aibe si paraziti. See ya soon ;) |
ok, daca te putem ajuta cu ceva in privinta boli spune-ne, si asteptam sa te faci bine, take care
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning