Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Ce am vazut azi (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/82116-vazut.html)

UNDERC0VER 18-04-10 10:29

Re: Ce am vazut azi

eu am vazut azi (defapt aseara) : un AUDI RS6 ,un AUDI S8 si un BMW X5 care alergau ca nebunii la iesire din pasajul Baneasa si faceau slalom printre toate masinile....si am mai vazut ca in urma lor era militia cu nino-nino ...si fugeau si fugeau ,pana la otopeni cand i-au oprit unu din fata.

xxdadixx 18-04-10 21:32

1 Attachment(s)
BMW .

Creative256 18-04-10 22:16

Dadi pe tine te-am vazut azi in Tm, sau era cineva cu jante ca ale tale?

SpYk3 18-04-10 22:16

1 Attachment(s)
350Z l-am vazut si in hd in seara asta,a facut o depasire pe linie continua de numa

sNap7 18-04-10 22:39

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3289930)
Dadi pe tine te-am vazut azi in Tm, sau era cineva cu jante ca ale tale?

Si mie mi s-a parut ca l-am vazut astazi pe dadi prin Timisoara. Cel putin am vazut un E46 gri cu folii si jante maricele.

Eram mai departe..

F.R.Sonic 19-04-10 09:25

Ati vazut bine :) It was HIM:suspiciou

Creative256 19-04-10 10:10

Pe Rebreanu era! Busted:-D

F.R.Sonic 19-04-10 10:22

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 3289931)
350Z l-am vazut si in hd in seara asta,a facut o depasire pe linie continua de numa

Am vazut si eu cu Kedy nissanu pe la teatru.... ne-a rupt gaturile putin:-)

Kedy 19-04-10 10:51

Scula Nissan-ul dar cam tacut pt o masina sport, ii dadea FRS clasa ;)

xxdadixx 19-04-10 17:31

Eu eram in TM, schimbam rotile.

danyutz 20-04-10 09:14

Ala cu 350z e cam copac asa, n-are treaba cu masinile, daca-l intrebi ce motor si cum e pozitionat nu stie .. nu stie nici cate trepte are cutia .. o sa-ti spuna ca-i automata.

Inca un rezultat al unor tarani care apuca la bani.

aly99mtw 20-04-10 12:17

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 3292068)
Eu eram in TM, schimbam rotile.

8)with what?????hai hai cu poze....:arrow:

Claw166 20-04-10 15:55

ML63///AMG alb , la reprezentanta din Santuhalm :shock:

alecks_tga 21-04-10 12:48

audi rs6 la intrare in deva la izvoru decebal modele asta nou 5.2 t 580 hp

sNap7 21-04-10 13:03

Eu pe ala de 5.2T nu-l stiu...

Stiu doar modelul de 5.0T.

alecks_tga 21-04-10 14:38

5.0 am vrut sa scriu am vrut sa scriu 2t(biturbo) srry

dzrhd 27-04-10 09:24

9 Attachment(s)
ce am fazut eu sambata trecuta:
-ferrari F355 spider - in trecere nu am apucat sa fac poza
-Ferrari 360 modena - in trecere nu am apucat sa fac poza
-bmw M5 e39,e60 - in trecere nu am apucat sa fac poza
-bmw M3 e36,e46,e90 - in trecere nu am apucat sa fac poza
-bmw Z1 (urat arata) - in trecere nu am apucat sa fac poza
-maserati quattroporte, granturismo
-audi r8
-porsche panamera s,4s
-ford capri - din mers a iesit f urat poza :(

+ piesa de rezistenta... deathdeval in bruxelles :))

sNap7 01-05-10 19:02

Vazut un Civic TypeR negru astazi la teatru.
Cine il revendica?

adrian78bmw 01-05-10 19:20

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 3325425)
Vazut un Civic TypeR negru astazi la teatru.
Cine il revendica?

cred ca GYM

Kedy 02-05-10 20:44

Sigur Gym, l-am vazut si eu ieri pe zi pe la Corvinul

Claw166 03-05-10 14:45

Aston Martin DB9 alb in Simeria , pe o platforma cu nr de Constanta :shock:

danyutz 04-05-10 13:59

GT-R gri, impreuna cu ceva Infinity-uri, pe platforma .. deci cineva si-a comandat de la Nissan, nu l-a luat SH ... nu vorbesc de saracia de Nissan din Deva.

SpYk3 07-05-10 01:19

1 Attachment(s)
asta ....

BUBU 11 BLU 23-05-10 17:39

2 Attachment(s)
In Geoagiu Bai ....

Kedy 23-05-10 18:20

Quote:

Originally Posted by BUBU 11 BLU (Post 3383314)
In Geoagiu Bai ....

O cam plouat la Geoagiu

BaLaurzor 24-05-10 00:32

vazut astazi si auzit , ford gran torino ... superb , mirific , sunetul motorului = speechless :| poza n-am ca nema telefon cu camera

SB 01 U L I 24-05-10 01:05

chevrolet corvette roz.................super misto, pacat ca nam vazut si soferita :X::X

neutrino006 24-05-10 14:15

Ce am vazut eu... dar nu azi, ci acum o saptamana: am vazut una bucata autoturism dacia proprietate personala vandalizata... si culmea, de cineva care apare destul de des in intalnirile 4tuning si cred ca e doar unul din "satelitii" care orbiteaza prin zona. Dovada? A fost filmat furtul de 2 camere de supraveghere, si intr-una din filmari apare moaca individului foarte clar. Nu dau mai multe detalii, cine e si ce rabla conduce, dar e bine de stiut ca ii place sa mearga pe benzina si banii altora. Mai mare rusinea! Si tocmai mie mi-a oferit aceasta "gaura", care nu pot sa-mi castig existenta si traiesc din amarata de pensie a mamei mele... Si tocmai am adunat si eu niste benzina sa am pentru un drum ce trebuia sa-l fac... mai fa-l drace daca ai cu ce!
Deci grija mare!!! Printre noi sunt si cocalari de astia!!!

Kedy 24-05-10 18:54

Quote:

Originally Posted by neutrino006 (Post 3385608)
Ce am vazut eu... dar nu azi, ci acum o saptamana: am vazut una bucata autoturism dacia proprietate personala vandalizata... si culmea, de cineva care apare destul de des in intalnirile 4tuning si cred ca e doar unul din "satelitii" care orbiteaza prin zona. Dovada? A fost filmat furtul de 2 camere de supraveghere, si intr-una din filmari apare moaca individului foarte clar. Nu dau mai multe detalii, cine e si ce rabla conduce, dar e bine de stiut ca ii place sa mearga pe benzina si banii altora. Mai mare rusinea! Si tocmai mie mi-a oferit aceasta "gaura", care nu pot sa-mi castig existenta si traiesc din amarata de pensie a mamei mele... Si tocmai am adunat si eu niste benzina sa am pentru un drum ce trebuia sa-l fac... mai fa-l drace daca ai cu ce!

Spune si noua Miki care e individul

F.R.Sonic 24-05-10 19:10

Quote:

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 3386239)
Spune si noua Miki care e individul

Chiar asa...cine e????????

Creative256 24-05-10 19:36

Chiar ar trebui sa spui ca sa stie lumea la cine sa aiba grija, bineinteles daca nu este ceva ancheta a politiei implicata si nu se poate spune inca cine este autorul pentru a nu intervenii in cursul anchetei.

fratzika 24-05-10 19:48

Quote:

Naspa Miki...e un dobitoc daca nu ti-a recunoscut masina......ce dilau...!

*HD_85_GEL* 24-05-10 19:49

si eu sunt curios :shock: las-o-n pana mea.... chiar am asa am ajuns??

F.R.Sonic 24-05-10 19:52

Hai Dadi recunoaste ca tu esti ca stim ca Golfu consuma cam multa benzina si nu-ti permiti tu BMW din salariu de la cablaje :p

Acuma lasand gluma MIKI TRE SA NE SPUI NEAPARAT CINE E INFRACTORU!!! :suspiciou

fratzika 24-05-10 19:56

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 3386443)
Hai Dadi recunoaste ca tu esti ca stim ca Golfu consuma cam multa benzina si nu-ti permiti tu BMW din salariu de la cablaje :p

Acuma lasand gluma MIKI TRE SA NE SPUI NEAPARAT CINE E INFRACTORU!!! :suspiciou

o sa aflati din ziare:

"Hot surprins de camerele de supraveghere in timp ce fura benzina din rezervorul unui autoturism Dacia 1310" :))

Marius3k 24-05-10 20:59

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 3386420)
Naspa Miki...e un dobitoc daca nu ti-a recunoscut masina.....

E un dobitoc oricum. In locul masinii lui Miki putea fi orice alta masina.
Sau sa fie vorba de o rafuiala personala?
Imi pare sincer rau pt. ce s-a intamplat, poate n-ar strica sa ne spui cine e, ba chiar si o plangere la politie merita - sa stie ai lui ce poama au acasa. Daca te putem ajuta cu ceva, sa ne spui, cred ca piese de Dacie om gasi pe la fiecare pe acasa.

Calin_Toma 24-05-10 21:49

Quote:

Da-mi un PM daca vrei si vorbim. Am o gramada de Dacii la operatiunea 'Rabla", poti sa vii sa iti iei ce vrei.

orlando_hd 25-05-10 11:44

Quote:

ar trebui sa ne spui cine e nenorocitul si sa-l linsam, asa ceva e de domeniul stiintifico fantastic, asemenea pleve ale societatii nu trebuie tolerate, nu trebuie lasati sa mai traiasca, spune cine e sa-l legam de masini si sa-l taram prin tot judetul sa-l vada toti

neutrino006 25-05-10 16:23

Quote:

Originally Posted by orlando_hd (Post 3387999)
ar trebui sa ne spui cine e nenorocitul si sa-l linsam, asa ceva e de domeniul stiintifico fantastic, asemenea pleve ale societatii nu trebuie tolerate, nu trebuie lasati sa mai traiasca, spune cine e sa-l legam de masini si sa-l taram prin tot judetul sa-l vada toti

Chillllllll !!! :lol: Lasa ca am eu grija sa-l intalnesc si pe ala cu masina, si pe ala cu pompa de benzina, deocamdata sunt imobilizat din cauza bolii, dar imi revin eu si incep iara sa bantui orasul, si sigur dau de ei.
Oricum multzam de sprijin, dar fiti vigilenti, care se baga in seama pe strada cu voi la vreo intrunire poate avea intentii ascunse. Nu neaparat, dar nu se stie niciodata. Pacat, mare pacat ca nu se poate face ceva frumos fara sa aibe si paraziti.
See ya soon ;)

orlando_hd 26-05-10 12:23

ok, daca te putem ajuta cu ceva in privinta boli spune-ne, si asteptam sa te faci bine, take care

All times are GMT +2. The time now is 19:46.

- Copyright 2026 4Tuning