![]() |
Re: Intalniri - fiecare vineri de la orele 20.00
te cred..dar la kiscumsezice nu prea iti da rezultate nici un route planner.:lol:
|
Quote:
|
Laviniu, nu are importanta cu ce mergem...daca iti faci distributia, locul din fata as dori sa-l rezerv pentru 27 martie, va rog:lol:, daca nu, ai un loc rezervat in dreapta in golful meu meserias, care nu-i gtD, ii GTI, Flo!!!:evil: Oricum, important e sa fim acolo la kish-cumiizice:)).
|
imi place parca incep ursi sa se trezeasca din somnul de iarna...simtiti miros de p....rimavara :):) showuri una alta :):) ati vazut ca degeaba incercam sa ne independentizam nu reusim asa mai destramati parca incepem sa comunicam si tot aici am ajuns de unde am plecat:)
|
Quote:
intelege cine trebe:P GTD!!!!!! |
Quote:
|
acolo`i ...numa deghizat in tinuta de iarna :))
la kishcumlachaza si ioooooo!!! putini stiu ce ne`am distrat noi (io,laviniu,mosu,zuky,civic_ex si daflyer) prin szeged la intoarcere anu trecut :))) kicsy puncyyy!!! :)) |
Mergem si anu asta clar....a fost super...trebuia sa ramanem in Szeged :)) ..
|
GTD!!!!!![/QUOTE]
Flo!!!!:evil::evil::evil: Mai bine ma injuri direct in fatza si cum vrei tu, numai nu asocia masina sau numele meu in nici un fel cu motorina, diuzel sau cum vreti voi sa-i spuneti!!! Te bat cu prima okazie cand te intalnesc!!! :))... (la biliard) |
Ce-i mosule, nu-ti plac tractoarele? TDI-uri sau TD-uri ce-or fi ele :))
|
Busted! :lol:
|
Quote:
ca veni vorba.......ar fi cazu.... |
Quote:
Cum zice Hory nici noi nu stim cum am ajuns oleaca prin Arad si un anumit domn Sergiu a ramas fara gaz :twisted: Mosule oricum o fi sa speram ca merem pe 2 zile sa putem sa dam mana si cu pretenu' jack ;) si sa radem de tractoare:twisted: - bulyjoe iese din discutie:lol:. Distributia e pe drum - piesele sunt deja in portbagaj (sarumana Trixi), saptamana viitoare intra-n service (dau o bere Flo). Sandule da tonul la reinvierea intalnirilor ca pe la tine trecem toti ;). Apropo de asta pregateste niste acte ca am nevoie de bani :twisted:. Ovi se pare ca suntem multi numai ca ne vedem greu. Deci pe vineri ne scufundam underground? Aceeasi ora underground!!! Io zic ca o m fi cativa. Sa vedem... poate am de lucru si nu reusesc sa ajung :twisted: |
cu multa placere Laviniu.Anytime!;)
|
vezi ca poate a fi trixi geloasa ca mie imi dai bere si ei nu:D....
and with pleasure...... poze de la nunta maine seara pe dividi....!!!:D iti aduc 1 2 dividiuri.... GTD |
:lol::lol::lol:
cooorect!noroc,ca pe vremea asta nu imi sta capul la bere! |
Vineri la ora 8, 8 si ceva, FIX!
Flo....:lalala::boxing::chainsaw::bat: |
Trixi bea prigat....berea e pt. under 18 ca tine :twisted:
|
da maine la 8pt si un pic........
GDTGTDGTDGTDGTD |
Mosule ia-ma si pe mine cu tine daca ai loc, ca nu am masina :P
|
Oki, te sun.
Flo, vezi ca iti mai trebuiesc inca 8 valve ca motorul ala de pe Nissan sa se miste. |
maine si un biliard? dupa meet? :D :D
|
@ hori
in sf iese ceva bun si din tastatura ta....... @mosu nare ce sa miste ca ii 1.6....but when he will grow up he will be an evo! ps mai bine pune poza dinainte la avatar ca era mai faina...si promit ca nu te mai stresez cu gtd... :)) |
okay.:peace:
|
see ya there,stabiliti numai un loc ca s-ar putea sa fie totusi vreme mai buna si atunci e pacat la subteran,hai ca ne auzim la un tel ca nu stiu daca mai intru pana maine seara :)
|
hai ca fac eu cinste,numai sa imi ziceti si mie unde
|
pai ne vdm in subteran....ca si acuma ploua...si vedem maine ce si cum si unde mergem...am putea merge in black and white unim 3 4 mese si bem:D
|
Betzivule...era vorba de biliard, dar tie numai la bere iti sta gandul!!! :lol:
|
baaa imi place de voi ca parca iar reinviati :)
eu nu pot veni ca designeru meu numa seara poa sa vina si sunt pe ultima 100 de metri :) dupa ce e gata ''grajdu'' meu si aici putem sa ne vedem mnim cate 20 -30 de persoane oicand :d ......... deja catzva au vazut si stiu ce conditii vor fi pe aici :) ca o sa tre sa va arunc afara ca nici la 12 noaptea nu meretzi de aci :):):) |
Si ca sa-mi demonstrez inca odata cat de barbat is (nu ca ar fi cazul) :lol: , dupa ce am creat aci atatea valuri, am uitat ca deseara la 7 am bilete si imi duc sotia la filarmonica :lol: - noroc ca mi-a amintit ea cand ma laudam ca vineri e mare meting :oops::oops:
Dar sa nu dea dracu sa nu ne vedem la black and white sa jucam o bila si sa le bem toata bautura de pe-acolo - mosule sa nu comentezi :twisted: Cristi ai adus bestia in tara? Trebe musai sa vad masina aia :dribble: Deci io vin direct la black and white pe la 9 si un pic.:drunk: |
gajuuu?????:shock:
se simte miros de primavara... |
Quote:
baaa lasa tu designeru in pace.....ca el poate toata ziua tu poti numa seara!!!!! :D @ moshu, jucam si biliard.....cu sticlele de bere care raman pe mese :)))) |
da, desi am zis ca nu postez decat pe bmw stuff in cadrul acestui forum,...
"nu pot sa nu ma bucur de aceasta initiativa inedita care aduce o floare in sufletul meu inainte de venirea primaverii, un moment de neasteptata trezire la viata a comunitatii atat de spirituale a pasionatilor de masini modificate si de bere - si de biiard" ... am luat-o razna, ... count me in, la 8 la subterane si ....apoi la bila + bere |
Duuudeeeee u're getting maried...that's why :twisted:
Ne vedem la black and white! |
care-i ala?(black&white)
gajutzu mai are vreo 4 saptamini de sta azi a mers la montat de cutie,dupa care mai este de lucru la motor(trebuie scos afara ca imi ramine deschis un westgate) mai dam un pic pe dyno sa il duc unde vreau eu si ii schimb suspensia. dupa aia isi da examenul pe Santa Pod de acolo cred ca direct in ungaria(sper..........) |
biliard, darts, bere, etc.....
in fosta fabrica miorita...... ii aproape de tine:)) poti sa vi pe jos:P |
Black... fosta fabrica Miorita-parca - in spate la armatei romane.
Te dai pe Santa Pod :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:? ????? Pfuaiiii amu chiar ca te invidiez...:dribble: |
Vin si eu, dar cu intarziere. Ne auzim la telefon ;)
|
si uita asa se restrange trupa......
|
gasca a ramas
doar ca e impartita pe mai multe capitole...................... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning