![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Quote:
a fost destul cat a stat pe dreapta 3 saptamani din cauza motorului;)...crede-ma ca inafara de cauciucuri care recunosc le-am primit de la tata eu am bagat toti banii de pana acum in ea...si probabil de aceea sunt mai "Rezervat decat tine":)...in ceea ce priveste "derapajul controlat" la capitolul care eu cred ca amandoi suntem mici copii si mai avem multe de invatat despre acest lucru asa ca...atat timp cat am sa ma invart daca am sa o mai invart...va fi cu a1...si in nici un caz...in rond;) |
Quote:
CERCURI FRATEE! Da' ma inveti si pe mine sa dau cerculete? Dalea frumoase cu volan maxim? Ca oricum daca cu driftu nu stiu,de ce sa invat ? Mai bine dau cercuri. |
sunteti toti slabi eu merg in linie dreapta e mai cool ;)
|
eu v as da pe toti cap in cap,ca iar ies discutii degeaba..
Mariane si Razvane,nu va mai atacati unu pe altu.. Skillzu ,nu era nevoie sa te bagi.. gelu_r,nici tu nu era nevoie sa te bagi...dar nu te ai abtinut :D Cel mai bine ne strangem si ne invatam unu pe altu.. Cum ma invata pe mine razvan,dar din fericire nu eram eu de vina ci masina:D Din cunostintele mele in ale BMW urilor,defapt din experienta mea de condus bmw..defapt din MICA MEA EXPERIENTA DE CERCURI SI DRIFT,am reusit imediat sa mi dai seama ca nu merge drift cu a 1 a..nici cu cel mai lung grup..Mariane tu vorbesti de cercuri.. |
Quote:
Multumesc pentru sustinere cu faza cercurile si ca nu ai intervenit negativ,more of a flame like. |
Quote:
iar legat de 60km...pe rond sau curbe...as face oricand...dar nu cu o masina de care am nevoie zi de zi....ca sa stii cum sta treaba:D... |
Quote:
Ma bucur sa aud ca sunt atat de tare!Poate o sa ajung sa dau si eu asa.. CERCURI. Dap alea sunt Cercuri,cerculete si nimic mai mult.Si cu cercurile alea ati mai stricat o locatie. Danubiana era o locatie jmechera acum ani de zile. Ti-as zice multe,dar tu esti suparacaios asa de fel. Tu ai impresia ca uzezi mai putin masina cu a 1-a....dar ea saraca suporta cel mai mult chin pe 1-a.Pe 1-a se dezvolta cel mai mult cuplu prin transmisie si la motor.Cand vezi un motor ca ii bate linia,sunt sanse multe sa fie de la faptul ca a primit foarte multe limitari in gol,si-a plecari si lat-uri numai cu a1-a. Dar oricum tu nu ai nevoie de a 2-a ca nu dai drifturi.Doar niste scartzaieli acolo. |
Scuzati-ma ca ma bag si eu in seama, dar citesc acest topic de un timp, iar discutia voastra mi se pare pe cat de aiurea pe atat de inutila! Reveniti-va! Conduceti aceeasi marca de masina, lucrul asta ar trebuii sa va apropie, sa va ajutati cu sfaturi, etc. NU sa se ajunga la intrigi si polemici. Si in plus, poluati un topic degeaba. bafta. :-)
|
multumesc mult pdv_1989.ma bucur k iti place:D
|
1 Attachment(s)
uite cu a 2 ce iese:D
|
Vrummm brmmmm. :P Eh?
|
15 Attachment(s)
Vruum bruum, Azi a fost o zi shmechera....
mai ales cu FRATE!!! avem 120 la ora..... :P Anyway, azi cazanu negru (poate ma aude, si mai pica ceva la ea) a fost vedeta unei sedinte photo...... Pentru ca am prins vreme frumoasa... si masina spalata..... si dispozitie maxima, si shaormeria din dristor foarte aproape.... si asa mai departe.... nu pot spune decat :D, am acum material de wallpaper, sa le schimb zilnic :D:D:D Trebuie neaparat sa o cobor, si macar, cel putin, bara mtech 2 fata.... si eleron m.... Urc doar cateva din cele 100 si ceva de poze facute... :) vizionare placuta... /!\ Mare atentie, pozele sunt rezolutie mare, aka multi mega la transfer... :P |
reusite pozele ..
si masina arata bine ... felicitari ;) |
urmele de pe jos atesta ca nu ai stat prea cuminte..ori tu ori vreun nazdravan care a mai fost pe acolo:D
|
Nu eu, v-am zis... m-am lasat.... erau urme intradevar, si de masina si de motor.
|
best "cazan" ever :hug:
tare dacia aia low.. lasand caterinca deoparte, frumoasa masina => frumoase poze! |
"mama frate si am mers cu un bmw 120 fraticaaa!! tu stii ca nici nu simteam :o"
La 180 nu l-a mai sunat :)) |
ce sa zic ... foarte frumoasa masina , o stiu de cand ai venit cu ea de aveai nr de tzol ... si incet incet ai facut`o din ce in ce mai frumoasa :) cand trec pe langa ea mai ma uit ce iai mai facut :D :)) bafto omule cu ea
|
Quote:
Schwarz Rugina.... |
Ce am facut noi cu dacia aia... Raz vrei pistoane?
|
6 Attachment(s)
R R M u
|
foarte tari pozele, mai ales alea cu harbul
|
Masina frumoasa,poze pe masura, Felicitari Aaronnel!
|
El doar le-a editat :P
|
Quote:
|
Quote:
|
[-x !!!! TREABA MEA . nu zic,decat pe privat:>
|
Sa ne intelegem, TKZ (trickz), a fost autorul pozelor, Aaronel, a modificat cateva...
Si pot spune cu mana pe inima ca 1-2 poze, le-am facut chiar eu... cu aparatul setat de TKZ (trickz). Iar gelu, nu te mai da asa rotund... ca au fost altii care au descoperit rondu ala, cu muuuult inaintea ta.... |
coxiorilor... poze numa dea latu.. cerc, drift, rond, scandal.. dar o fata frumoasa langa janta sau cu capota ridicata si joja de ulei in mana.. ceva artistic.. orice.. nimic nam vazut.. sau nu va pasioneaza?
|
2 Attachment(s)
Doua si de la mine. :mrgreen:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Tweety_rzw .... ma bucur ca m-ai inteles..
frumos element tuning .. sau ce o fi.. :rolleyes2 razvaneeee.. a zis bestia mea.. ca o pupa pe a ta.. (sper sa fie doar vorbe .. nu si fapte.. ) |
7 Attachment(s)
Si eu sper sa fie doar vorbe, insa bruneta mea apreciaza gestul.. :) (hug's & kisses)
Pun cateva poze modificate de TKZ, sincer superbe... cel putin prima e wallpaper pe toate obiectele pe care se poate pune wallpaper, mai putin navi, aia o las cu sigla bmw. |
hai cu salariul ala :lol:
|
Neaparat, ca tre sa vina si eleronu, si suspensia reglabila...
|
1 Attachment(s)
Mi-am permis sa-ti modific wallpaperul :-P Acum e perfecta :peace:
Sunt sigur ca o sa-ti dai seama unde 8). |
Repede sa intuneci tu putin farurile sa se vada mai bine angelurile :P
|
Quote:
|