Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - O cotoarba RWD (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/74633-golf-1-cotoarba-rwd.html)

scorpio GL 15-07-11 19:40

Re: Golf 1 - O cotoarba RWD

Din pacate nu mai sunt resurse pentru cursa de la Arad. Mi-as fi dorit sa concurez cu golfurile VR6 de acolo, dar deocamdata este imposibil.Le urez bafta in grupa.

scorpio GL 19-07-11 13:36

2 Attachment(s)
Am reinceput surubareala ca cotet. Calculatorul a plecat sa traga de fiare, i-am facut lifting la fund sa nu mai plece cu nasul pe sus, si ne pregatim pentru un alt rezervor in care sa incapa o pompa mai potenta.I-am mai schimbatara si doua brate de bascula ca aveau joc marisor raposatele.
Mai trebuie tras cumva altfel traseul de aer ca la Tulcea a aratat si 50 de grade temperatura aerului din admisie.

charlieptm 19-07-11 20:20

nu merge sa ii faci o "romaneasca" cu un "ruf scup" :D sa traga aer rece ?undeva pe plafon in partea din spate...
intrebare ??nu te coci in masina de la dihor ?

Sini 20-07-11 08:47

Felicitari pentru cele realizate pana acum si bafta in continuare, primul proiect de gen din romania, Iulica de cand a vazut ceva asemanator live si-a dorit o lucrare de gen.

Ca si idee pentru racirea motorului va puteti inspira de la Audi S1 quattro competition, are grilele de pe aripile spate si unele au avut ceva tunel de aer din plafon.

Multa bafta, abia astept sa o vad la urmatoarea tulcea!

Dani_E21 20-07-11 15:25

varule
o sa fie greu sa castigi grupa
e belea mare cu masinile alea cu nume din 3 litere:)

scorpio GL 20-07-11 23:27

Nu prea imi dau seama daca incalzeste, pentru ca nu mai simt nimic altceva cand ma dau cu ea :)
Aerul o sa si-l ia direct de afara, cu priza cel mai probabil din geam.
Cu masinile ale din trei litere nu-mi fac probleme daca chiar participa in grupa care corespunde capacitatii motorului.In grupa aia mai sunt multe masini care pun probleme.

bluey 21-07-11 08:48

Insinuezi ca posesorii de ARO umbla cu manarii la curse???
Nu pot sa cred asa ceva :D

RoSonic 21-07-11 08:50

probabil cei cu KIA :lol:

scorpio GL 21-07-11 09:11

Nu, aia cu giemsiuri e perversi !!!!

scorpio GL 25-07-11 18:13

2 Attachment(s)
Am mai pescuit doua fotografii. Intre timp i-am mai tras un furtun de hota prin geam ca avea nasul infundat. Asteptam in continuare sa vina calculatorul, rezervorul si pompa de benzina ca sunt cam bagabonti.

bolidu' 25-07-11 20:03

Asta-i ala micu de respira greu..:))
Bafta cu proiectul in continuare!

scorpio GL 22-08-11 13:33

3 Attachment(s)
A trecut si Tulcea.Cazanul incepe sa se comporte cum trebuie, softul e foarte bun, pompa de benzina isi face treaba, masina este mai controlabila la viteza , am anulat servofrana si chiar imi place ca franeaza drept.
Mai trebuie sa rezolv turometrul care nu vrea sa tina pasul cu motorul si schimb de-an pulea, vesnica problema-timoneria, care imi mananca foarte mult timp la schimbari de treapta.Am perpelit ambreajul, dar dupa ce l-am lasat vreo 4 ore la uscat cu niste cola a reusit sa mai duca doua curse in finale.Next time cred ca rupem norma.
Felicitari Afa
CLI-O SPORT! CLI-O SPORT!

bluey 22-08-11 13:50

Esti pe drumul cel bun.
Inca ma bucur ca acum cativa ani ti-am zis sa o pastrezi.
Acum te-ai fi invartit in jurul cozii prin vreo parcare trista cu o masina anosta :)

julaikos 22-08-11 13:55

Nu tin minte ce turometru ai pe masina,dar daca e dinala din targ cu 7mii de culori poti sa-l arunci departe,au timp de raspuns foarte mare
Mai bine pui un turometru de fabrica si faci rost de un shiftlight bun,eventual in 2-3 trepte

scorpio GL 23-08-11 10:38

1 Attachment(s)
Hai ca a aparut filmuletul din finala.Felicitari castigatorului, am pierdut datorita timpului slab de reactie.Asa imi trebuie daca o ard aiurea in loc sa ma chiombesc la semafor.Oricum am schimbat a doua prea devreme ca incepatorii.

scorpio GL 24-08-11 10:17

1 Attachment(s)
Si un film cu cel mai bun timp al meu.Cu siguranta data viitoare va fi istorie ca observ ca schimb cam devreme treptele.Nici acum nu-mi explic cum de a tinut ambreajul in acea cursa.

bolidu' 24-08-11 19:08

Pe 10 sept cica se anunta linii la Pitesti sus la Stadion. Vii cu asta mica?:D

scorpio GL 24-08-11 21:14

Daca e spatiu de franare mare si nu se suprapune cu vreun eveniment DRE din sud, vin.

scorpio GL 06-09-11 17:40

Azi am dat cutia jos sa vedem ce avea ambreajul.Discul era praf si placa decalita la dintisori.Maine punem de diesel.
Ne-am mai uitat putin pe calculele cutiei in raport cu rotile si turatia si am ajuns la concluzia ca schimbam muuuult prea devreme.Trebuie turometru calumea sa vad si eu turilii ca sa termin pe trei trepte.

bobby_gsi2 06-09-11 17:42

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 4568942)
Azi am dat cutia jos sa vedem ce avea ambreajul.Discul era praf si placa decalita la dintisori.Maine punem de diesel.
Ne-am mai uitat putin pe calculele cutiei in raport cu rotile si turatia si am ajuns la concluzia ca schimbam muuuult prea devreme.Trebuie turometru calumea sa vad si eu turilii ca sa termin pe trei trepte.

Pune-i un bec in cutie :)
hai la Pitesti.... mai vb si noi una alta....semintele le dau eu .

scorpio GL 06-09-11 17:48

O fi loc sa ma opresc cu tractorul? Imi trebuie spatiu cam mult...

bobby_gsi2 06-09-11 17:53

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 4568955)
O fi loc sa ma opresc cu tractorul? Imi trebuie spatiu cam mult...

Sincer nu stiu de ce invoca toti faza cu franarea, Nici eu nu sunt de acord cu sensul in care se fac liniile...invers era mai ok...insa au devansat startul cu 60 de m si eu zic ca e mai bine. Eu reuseam sa ma opresc cand eram tanar si ma dadaeam la ilegale scuar cap coada si franele nu sunt punctul meu forte. Din pacate anul trecut nu tragea masina si nu am incercat niciodata franarea.....deja franam de la 80 la ora :)

Iulian GTO 06-09-11 17:57

3 Attachment(s)
La chestia cu becul in cutie,m-am gandit si eu...eventual un Xenon d2s :lol:..asa era prea simplu, mai bine ne complicam cu un Shift Light!

bobby_gsi2 06-09-11 18:12

Nu neaparat xenon....un h3 de proiector am eu :)
Le: e naspa rau fara turometru sau shift...nu e de ras

Iulian GTO 06-09-11 18:52

2 Attachment(s)
Omu',o sa pedaleze cu "semaforul" in masina!!!:-)

scorpio GL 06-09-11 20:15

Sa moara Franta si Medalion, ai intrat in posesia lui? Cand e verde sar din masina?

Multumim AFSCars :)

julaikos 06-09-11 20:34

Cu asta montat ai nevoie de turometru doar ca sa-l calibrezi si atat!

bobby_gsi2 07-09-11 07:40

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 4569312)
Sa moara Franta si Medalion, ai intrat in posesia lui? Cand e verde sar din masina?

Multumim AFSCars :)

Sa moara si toate neamurile lor .....cand e verde pleci....pe galbenm franezi iar pe rosu te opresti :) .
Vezi ce surprize iti face iulica...si tu nici macar nu stiai.

scorpio GL 10-09-11 21:56

Gata, s-a dus si Pitestiul.Am rupt un cabl de timonerie si am luat locul 3. Nu stiu cum, ca ma facea si unu in carje.

T@zMania 10-09-11 23:43

te asteptam la arad si pe iulica la fel...;)
o sa fie fortza etapa de pe 18 ;)

IONUT-GBP 11-09-11 19:00

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 4577841)
Gata, s-a dus si Pitestiul.Am rupt un cabl de timonerie si am luat locul 3. Nu stiu cum, ca ma facea si unu in carje.

felicitari pentru realizare!
te-am urmarit la Pitesti , am ramas foarte impresionat de masina :-)

scorpio GL 11-09-11 20:40

1 Attachment(s)
Multumesc, imi pare rau ca la Pitesti nu am putut folosi decat doua trepte. Masina merge bine acum si de la cursa la cursa face progrese. Macar acolo am avut confirmarea ca acestui motor ii plac ture multe.
Daca ajung la Arad va merge mult mai bine decat pana acum.

goshy 11-09-11 23:12

ce pot spune, a fost crima rau "cotoarba" la noi la Pitesti :twisted:

59AFA 12-09-11 16:35

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 4542096)
Hai ca a aparut filmuletul din finala.Felicitari castigatorului, am pierdut datorita timpului slab de reactie.Asa imi trebuie daca o ard aiurea in loc sa ma chiombesc la semafor.Oricum am schimbat a doua prea devreme ca incepatorii.

Gravvvvvvv...deci nu o sa uit niciodata in ce hal ai zburat pe langa mine la start.Pacat ca ambreiajul era mortaciune.In orice caz , masina se misca din ce in ce mai bine si e clar ca daca ramane aspirat o sa fie urmatoarea campioana de la AP1 , daca nu , la AP2.:lol:
La Arad trebuie sa ma arunci in sant , altfel nu mai vorbim ! :lol:

scorpio GL 12-09-11 17:02

4 Attachment(s)
Cateva filmulete de la Pitesti, csuze pentru calitate.
In finala aia de la Tulcea amandoi am avut plecari slabe.La AP1 M3-ul e greu de ajuns , eu ma chinui, dar mai trebuiesc niste centimetri cubi la motor.Nu aruncam lumea in sant ca e un gest urat :). Trebuie sa facem iar finala la Arad.

59AFA 13-09-11 11:50

Incercam sa mai facem o finala...in orice caz , trebuie sa facem podium PolePosition !

Balaurr 14-09-11 01:47

felicitari baieti

scorpio GL 14-09-11 20:25

mersi Balaure, scoate si tu neagra aia la aer.

Balaurr 18-09-11 23:36

:) pai o scot zi de zi,ma plimb usurel ca nu am soft:D

TwentyOne 22-09-11 21:39

4 Attachment(s)
Cam tārziu, dar iți atașez si eu cāteva poze cu mașina. Felicitări pentru prestație, ma bucur ca am apucat sa o vad la treaba in stadiul asta (chiar si in 2 trepte :) ).

All times are GMT +2. The time now is 19:46.

- Copyright 2026 4Tuning