![]() |
Re: Discutii despre masini
da doar_eu e gri poate ii face si noi niste poze oricum e jmecher rau de tot
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Armata ucraineana beneficiaza de un vehicul care ar putea speria si Hummer-ul american.
Iata primele informatii despre VEPR Commander: Masina operationala folosita de armata americana, Hummer-ul, a putut ajunge in propietatea doritorilor si a creat un segment de piata care, pana acum cel putin, nu parea deranjat de nimeni. Concurenta a venit de unde ne asteptam mai putin, de la vecinii nostri, ucrainienii. Modelul armatei ucrainiene, VEPR Commander are o lungime de aproape 5.000 mm si o inaltime de circa 2.000 mm si cantareste 3 tone. Desi inca nu exista informatii oficiale, se pare ca modelul soldatilor ucrainieni poate transporta 15 persoane adulte. Primele zvonuri privind pretul nu ne edifica cu nimic, unii sustin ca ar costa 20 de mii de dolari, altii spun ca ar ajunge la 70 de mii de dolari. Daca la design intalnim elemente pe care le gasim la SUV-urile japoneze sau Van-urile americane, in ceea ce priveste motorizarea lucrurile sunt mult mai clare: monstrul ucrainean este propulsat de un turbo-diesel de 4.0 litri. |
a drq plictiseala asta la munk:))...tare mashinutza asta...apropo`s....vezi knd ajungi aksa...sa dai ceva jos dupa mail:)
|
tre, vecine, ia uite ce prob are colegul tau...
https://forum.4tuning.ro/125-masina-mea-hyundai/31895-hyundai-coupe.html |
da, au inceput sa pice in draci hambreiajele...
|
da' de ce pik mey fratilor asa devreme?...nu mi se pare normal k doar nu-i Dacie dreaq!!!!
|
cauciucuri si jante ieftine pe unde mai sunt de vanzare :?::?:
|
vezi ca vindea Ovidiu la Bazar acolo ... zona comerciala ploiesti
|
vreau ceva mai ieftin..
|
sau daca vrei gume noi, cauta forexim din Buc pe google.
|
www.lexani.com ... sau aici ;) :D
|
ne lashi vibe....nu lexani a fakut janta aia de 1 mil dolari????
|
have no fucking clue :)... mi-a dat un coleg linkul ... ca cica si-a luat un tovarash de-al lui jante si anvelope... a dat 6 mii de euro :) pe ele ...
|
va anunt ca s-a terminat jmekeria!
ce masina a iesit aseara pe strazi... nu in PL. ci asa...in general!! |
vad ca tie iti place bancul ala cu poponarii si cu suspansul:)... il stii nu?
|
In traducere libera : SPUNE-NE despre ce e vorba :)
P.s. e vorba de Nissan 350 Z negru?... |
eu cred ca e un porsche! pe care cand il vezi ramai :shock:
|
deocamdata stirea e cam secreta. e o arma cam letala... cand am vazut filmul si pozele am ramas cam blocat. da...este vb de un Porsche. alb. nah, acum va descurcati cu cautatul....
ma intreba mai devreme cineva pe alt topic de turatii. cand e nevoie o tin si la 4000. cand e rece nu trec de 2500. dupa aia nu prea scad sub 3000. nu are rost. depunri de calamina si turbina in limp mode am vazut detsule. |
pey atunci hai s`o "desecretizam" noi....
|
pai eu stiu despre ce masina e vorba :mrhappy:
|
Porsche 9ff 1000+ cp ........??? :twisted:
|
la noi in PL?????....
|
dar noi ce avem ? suntem izolati de lume ? traim in adaposturi antiatomice ? what?:))
|
yo din pakte stau cu 2-3 etaje deasupra unui adapost antiatomic sau ce mama masii o fi el:)...nush...mi se pare prea mult dintr`o data:)...in PL
|
Nu, acu pe bune , e la noi in Ploiesti bestia?
|
nu mey .. e prin buc :mrhappy:
|
Quote:
poate va trece si prin PL..dar acum e prin Buc. ce vreti sa ii puneti covor? sa va pozati cu el.. as vrea acum sa schimbam subiectul !! prop ei inca nu a anuntat lansarea. si nu vreau sa creez eu valuri. hai sa o lasam asa..si la timpul ei veti afla ce si cum. intelegeti si voi ca atare! |
din mom ce au aparut pozele....va dau si linkul
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=22308&page=5 https://forum.4tuning.ro/289-discutii-porsche/30888-venit-1000-cp/page-3.html |
vad ca e la moda cearta asta de toate felurile pe forumurile auto din Romania.... o fi vorba de invidie?:censored:
|
asa e fancy, toata lumea sa fie in prim-plan.
|
|
=))...u tre` sa te dai cu dinu` bey bogdane si chiar nu kred k are rost pasatu` asta de 101 cp:)
|
nu vreau sa fiu optimist. o avea si el cip cirip, ceva. il stiti?
si + de asta e bina sa incepi cu o victorie:) e motivanta!! pai hai si cu dinu. ne auzim la telef.... |
pe grasu` mrc il shtiu ....and believe me....there`s no chance...sa te arda......parerea mea....poate e cineva impotriva spuselor mele:)...+ de asta e mashina mai subti` ...dak nu ma inshel:D
|
eu tot vreau sa incerc. tii minte ce cutie am, ca tre sa plec din mers.. blah blah
|
dintre toti kre au sarit pe topicu` ala...u esti primu`..:)...esti cel mai aproape:)...sa vdm sa vdm ...ce`o sa iasa:)
|
asteptam rasp lui. si poate wekendul asta e lucky one..dar pt cine?
|
bafta bogdan ....sper sa merg si eu :lol:
|
hoopa. foarte bine. dar va fi ceva restrans. nu e vreo cine stie ce cursa. ne plimbam si vedem care consuma mai putin. nu vreau sa fac tam tam ca stii foarte bine ca e recordul ala de 2,x% scos cu fabia de tipul ala...asa ca nu prea cred ca bat ala. vreau doar sa vad cam cat e mai mic consumul la mine fata de el. prespun ca are computer de bord.
oricum, daca nu acum, dupa aia va fi f.f. greu. o luna stau si admir volanul, si dupa aia masina va mai primi cate ceva. visele mele cu turbo si FMIC au cam fost spulberate. :-( nu am de ajuns bani si de injectoare si de evacuare.... e nasol. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning