![]() |
Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007
Quote:
|
Răzvane, aş face ceva şi, totuşi, nu fac. Nu fac pentru că n-am permis momentan - ştii bine - şi pentru că toţi banii îi dau pe taxi, nu pe alcool.
Yack, hahaha ! Ce nebun eeeeeşti ! :lol; |
Manu are iddea aia creata cu alcoolul, probabil asa procedeaza el! :lol::lol::lol: Lasa man ca pe viitor o sa faci ceva frumos cu zmeul ... pardon, Matizul! :lol:
|
Quote:
Get a progressive springs, its to high now and change front lights to white/clear :P Sorry for english, but I cant speak in your lang.. :peace: |
Thanks a lot! I'm glad you like my green car! :))
In the near future to follow small changes ... effect! Wheels, suspension ... etc! Stay close! : P |
Maşinuţa ta arată într-un mare fel.
Felicitări pentru idei şi pentru felul în care arată maşina. P.S. Când îi pui si tu nişte semnale albe?... că doar nu te costă o avere dacă le faci la hadpeter. |
Multumesc mult man! Acum am alte planuri! Jantele astepta caucucurile si arcurile sunt pe drum! :)
|
Legat de suspensie, Razvane :P de unde ai comandat arcuri si cat te-au costat ? sunt curios :D
|
De pe AutoZR1 click si m-au costat 350 de ron! :)
|
Hmm not bad. Am mai comandat in trecut ceva de la ei... nu mai tin minte exact ce :))) sa ne anunti cand le montezi :P eu unul chiar sunt curios cum o sa se prezinte si vizual si practic masina cu ele :)
|
Eu stiu ceva ce voi nu stiiiiiiti ;)) pentru ca eu mam vazut azi cu Razvan si voi NU :) si avea ceva shini & round in mana si inca 3 intrun portbagaj ;))
|
Bre nu ma da din casa! :lol:
p.s. Ma bucur ca ne-am intalnit IAR ieri ... :hug: |
5 Attachment(s)
Cam asa ceva ... :)
|
Foarteeee fooooaaarteeee tare! Deabea astept sa pui si suspension si roate si gume si tot!
|
Si parca mai e ceva ce ar fi un detaliu pentru bara fata.
Numar patrat tip moto (Tip C parca). |
@Morph : pana pe 15 aprilie sper sa fie totul gata!
@Quick : O sa vad ce fac cu numarul ... :) |
Ce se vede-n prima poza spate-n-spate cu bubu.... :shock:
un punto HGT?? :lol: |
1 Attachment(s)
Nu ... este Punto Sporting! :)
|
parerea mea este sa numai pui numar de loc, proptestel in geam acolo si gata:X
|
Numar patrat de MOTO (cel de auto. este cam mare) pus pe mijloc ar fi perfect, parerea mea.
|
Quote:
Peace out |
Multumesc mult pentru jante! :X
|
Sa le stapanesti cu placere si sa ai grija la borduri! ;)
|
Quote:
Nu zice nimic politia daca ai asa ceva pe masina, pe fata sau pe spate. Doar sa nu ai distanta de la litere modificata sau stiu eu alte chestii. |
Salut Razvan! Imi place mult de tot cum ai modificat masina si ca ai ingrijit-o. Iti multumesc mult pentru incurajari !
|
Multumesc mult de tot man, ma bucur ca iti place Bubu meu! :hug:
|
Pune ma jantele alea odata pe masina :)
|
Astept sa imi vina gumele .. si suspensia! :)
|
De cand am gasit sectiunea de machete ma tot uit si la buburuza ta, deh o ai in semnatura :-P. E foarte foarte foarte tare! Pe asa masina un alt stil decat clean nu merge si a ta a iesit numa bine! Sunt curios de o chestie, jantele nu le mai faci verde cu negru? :-D
|
Hmm ... nici nu stiu! Dar nu cred, daca sunt asa gri par mai mari decat vopsite! Ma mai gandesc inca, sa vad cum arata cu jantele asa lasata jos! :) Ma bucur ca iti place bubu meu! :hug:
|
Eu as face miscarea:-D, dar sunt foarte subiectiv, imi plac mult jantele negre desi par mai mici(ale mele sunt pe 16 si nu odata am fost intrebat : "sunt pe 15" nu? ca par si 14 dar parca un pic cam mari " :-P). Oricum , imi place mult astept sa vad cu arata lasata si o impresie vis a vis de cum o sa simti drumurile patriei :lol:.
|
70% ma cam gandesc sa le las asa ... pe viitor nu se stie! :) Oricum nu prea mai am bani acum ... ca na, au costat toate ... (jante, gume, arcuri ... )! Sper sa nu am mari probleme cu drumurile noastre, in Brasov, INCA, nu e asa dezastru! Se poate circula cat de cat normal! :)
|
Razvan astepatam amandoi cu sufletul la gura ...da stiu( tu mai mult ca mine , ca la tine e vrb de arcuri, la mine doar de pleoape) ..Dar osa arate BUBU mai bine un pic lasata si mai latina in "apapucei " abia astept sa o vad 8->
|
Si eu ... astept gumele, si arcurile si le pun! :)
|
cu niste flanse sa o mai latesti,cum ar fi?
|
Nu mai e nevoie! Jantele au ET 38 (fata de 45) ... stau destul in afara! Si daca pun flanse + suspensie, 100% o sa frece! :)
|
ce j au?
|
6 J ... oricum nu sunt deloc adeptul flanselor! Daca se poate din jante, de ce sa pun flanse? Si cred ca sunt destul de iesite din jante ... :)
|
Pentru a scoate roata in afara 2/3 cm se folosesc distantierele. Distantierele tip flansa sau flansele se folosesc pentru alte nebunii si de preferat e sa scoti janta din ET, din distantier si dupa din flansa daca se poate :).
Succes Razvane!!! |
pe mine ma bate gandul sa imi pun sa o latesc mai mult,dar imi e cam frica sa imi pun astea nu stiu cat de rezistente sunt.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning