![]() |
Re: Intalniri in trafic!
Quote:
|
Cine saracie ma blitza ieri dimineata cu o duba verde? :lol:
Eram grabit sa ajung la timp la cursuri ca m-am trezit cam mototlit si nu am observat cine era. |
vazut un subaru turbat cam de o juma de ora in sensu girator de la molu de pe alecsandri
|
Quote:
cam mult spus.... ;) se bucura de zapada ca si copiii mici...:D |
Quote:
da cine era cu el?ii a tau? |
Quote:
si aseara m-am dat o vreme mai indelungata...ca sunt sigur ca imi va fi dor de zapada....ca sunt ceva senzatii :D si totusi pericole mai mici...pe asfalt lucrurile devin exponential mai periculoase si pt mine si pt cei din trafic;)....sunt alte vitezele...cu totul altele ...pe zapada cred ca se invata cel mai bine reactiile masinii... |
Quote:
p.s.deci tu ai fo:P,daca stiam te opream sa ma ducui o tura,eu alimentam in mol |
Quote:
|
Quote:
data viitoare sa ma opresti...sa ne bucuram de insomnii cum spune joszi impreuna:D...cartierul general a fost insa la bucla acolo am stat vreo ora...:D |
Quote:
|
55srt, eu te'am vazut aseara in curba de la Rivulus :D ai alunecat bine :D
|
Quote:
|
Quote:
sa sti ca nu e mare filosofie....dupa ce te obisnuiesti sa nu lasi gazul cand autoconservarea iti spune sa o faci e chiar distractiv... asta pe zapada ca aderenta limiteaza viteza.... pe asfalt insa e greu...cu integralele... |
asa e :) pe zapada e usor si chiar distractiv :) si eu mor de ciuda ca am pus rotile de vara cand era "primavara"... ieri dimineata la 6:30 m'a sunat botdriver sa iesim la o "plimbare" (cred ca a facut'o la misto ... stiind ca circul cu 1'a si a 2'a)
|
Quote:
insa din pacate sau nu...tre sa caut si eu gume de asfalt ca saptamana asta vine primavara...incepe sezonu lu fritz...ca el sufera dupa asfalt uscat de 5 luni:D |
subaru negru cu jenti aurii?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am vazut subaru negru si eu cred ca era tot cu volanul pe dreapta si cred ca e generatie 2002...dupa stopuri m-am luat...insa nu stiu daca e sti... oricum masina frumoasa tare:lol: |
Quote:
|
vazut azi un subaru negru cu jante auri...in intersectia de la CEC cu parcu mara..Frumos
VAzut azi un membru din \URBAN Mk4 AXP Gri- pe la Seminuna...era parcat` |
Quote:
|
MM 75 AXP parca ..E bunul meu prieten Alex Perse:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutare,
Nu stiam ca am Subaru :)) Vreuash yo. MM 85 AXP e mandretzea mea de Golf MK4 Gri :D Acolo era parcata temporar, pe trotuar, deci nu era in trafic. Topicul e "Intalniri in trafic!", deci nu se incadreaza observatia ta, fara suparare. Multumesc lui teen.ager pentru notificare. :)) Va salut ;) |
Quote:
|
vazut dobro c in jurul orei 14:45 la intersectia traian cu republicii
|
Quote:
|
stateam la semafor si scriam un sms...si apoi te-am observat.(o vinzi? k mi s-a parut k ai anunt pe ea)
|
Quote:
|
vazut Paco in jurul orei 18:15 trecea pe la mn prin fata blocului
|
vlad da tu de ce nu ai stiker? tu stai langa mine:)
|
Quote:
|
stiker cu dolar stau langa tine pe petru rares:)
|
nu mai is in club de ceva vreme...si u acuma zici k suntem vecini? :)))
|
pai masina ta de obicei e parcata in fata la andana si a mea e in spate in parcare:))
|
Vazut azi pe strada cu ambient cea renaul model mai vechi cu parasolar Dolar racers
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning