![]() |
Re: Renault R12 Gordini
Quote:
|
Quote:
|
Rugina de sub masca fata nu a putut sa o mai acopere...si tirantii de Gordina unde sunt?! Ce cauta astia de Dacia pe ea daca este un 12 G veritabil?!
Totusi mare pacat pt ce s-a intamplat!:( |
Quote:
|
Scuze dar ai in inteles gresit, il respest pe acest om ca a achizitonat aceasta masina, o intretine (asa cum poate...)+ ca mai iese si cu ea la evenimente, tot ce am vrut sa spun este ca mai si fabuleaza...in fine, sa trecem peste. Cred ca nea Nicu o va repara...
|
sac de rugina....original franta
|
Orice istorie are si partea de "inflorituri"....asta face farmecul Gordinei si a celebrului ei proprietar.......nu iti cere scuze...(iesim la o bere, si se uita..:lol:)
|
5 Attachment(s)
Ca sa sustin si eu cum pot trendul, si cu riscul de a deveni stresant, mai pun niste imagini de exemplu cu un amortizor sport de Gordini, si cu o vopsea originala pe fusta fata.
|
dupa cum observ au si aparut comentariile din partea unor samantariii ala din comarnic ..cand o sa ai si tu o asa masina sau cand o sa stiii sa intretiii si tu o asa masina atunciii sa vorbestiii pana atunciii retragete de aici ca nu e de tine dute si plimba o masinutza cu telecomanda
|
1 Attachment(s)
Sa dus pe bordura vopseaua originala, las ca zicea ca mai are piese de una, asa ca nu-i stres;)
|
Quote:
|
Ceva firesc8)
|
stie cineva cum s-a intamplat...si de ce ?
@rhd fara suparare daca nea nicu era decent si stia de are in curte nu se lua nimeni de el....dar s-o faci masina de showroom cand ea e vizibil un cifa de chit ....asa nu, cele bune |
Exact cand au fost facute pozele, Nea'Nicu spunea, citez:" Mi-a dat un copil de pe margine cu o piatra in parbriz, eu aveam ceva viteza deoarece ma infierbantase Spudy (Dan Spuderka) cu Alfa, si am scapat-o".
|
rea buna originala neoriginala era singura care mai mergea!!!!pacat de ea ....
|
nu cred ca o mai face ca se vede in poza ca e deformat si plafonul...:???:
|
am inteles eu gresit mai are o a doua caroserie ?
|
pacat de janta aia:(
|
Poza preluata de pe rally...ro este una foarte trista....un om care iubea masina aia mai mult ca pe orice, si care acum e nevoit sa o vada in halul asta...pacat
|
Nu cred ca am vrea niciunul sa fim in pielea lui in momentele alea...
|
Pacat de masina, ca el este un om cu caracter zero.
|
Quote:
In al-II-lea rand eu nu te-am jignit cu nimic. In al-II-lea rand mai tine cartea de gramatica in mana... Si ca sa nu fiu complet off, si sa iti raspund la intrebare, asta o spunea " B 75 UAP" prin 2008: "Eu am fost la nea Nicu acasa si daca vezi cate piese are acolo ingheti!! Plus ca in acelasi garaj mai are si gordina mare a lui nea Fane Iancovici, singura de 160 cp adusa in Romania (de fapt decat caroseria fara acte).." |
Quote:
|
Quote:
|
Ultima poză, pusă de Popasan, mi se pare foarte tristă!
Cât de înfumurat şi arogant ar fi el, nu dorim nimănui o astfel de întâmplare! Cred că şi-a dat şi el seama că orice instinct de şofer ar fi avut în el până la vârsta asta, începe să dispară... Maşina poate fi făcută, dar cu prea multe compromisuri după părerea mea. P.S. Să mai lăsăm omul în pace! Cred că sughite neîncetat de vineri încoa' :lol: |
Quote:
|
Imi pare rau de masina.
Duminica l-am auzit pe domnul Nicu cand vorbea la telefon, zicea ceva de genu:"Nu stiu daca sa o tai si p-aia si sa fac din aman2 una sau sa o fac doar p-aia".Doar atat am inteles.Probabil ca mai are ceva ascuns prin garaj. Speram sa faca ceva oricum ca e pacat de masina. |
Quote:
|
Daca e adevarata treaba cu piatra, inseamna ca inconstienta dusa la extrem a unora, a cauzat accidentul...Am vazut cu ochii mei copii lasati nesupravegheati cum dadeau pietre si pamant pe traseu
|
Radu, te stiam baiat serios, ;)
Doar nu crezi tot ce auzi.. |
Daca o sa dispara masina asta toti cei care aveti ceva cu posesorul o sa fiti mai fericiti?
|
Quote:
|
cred ca stie toata lumea ca omul asta minte si este arogant, stie toata lumea ca masina nu avea cum sa aiba vopseaua originala dar in momentul in care singura gordina functionala la momentul actual din Romania arata asa si e posibil sa nu mai existe, primele cuvinte pe care unii le spun suna ceva de genul "uite rugina si chitul , vedeti ca ne-a mintit" de parca nea Nicu ar intra vreodata pe forumul asta si ne certam cu el si vrem sa ii dam peste nas.
Inteleg ca sunt persoane care au avut divergente cu proprietarul dar sunt momente in care nu are rost sa fie cineva rautacios sau sa faca misto. |
Quote:
P.S. Vreau sa cred ca nimanui nu-i pare bine cu privire la starea actuala a masinii. |
....:sad:...ce pacat :sad:...banuiesc ca: daca vrea sa faca o treaba calumea o sa cumpere ( sau deja detine ) piesele necesare refacerii masinii ...
|
e un moment oportun sa-i faca tabla calumea si sa lase alergatu ca nu mai are 25 de ani
sa-si cumpere o dacie din 70 ca tabla e la fel , si isi face "gordina" |
Nicu Iordache nu alearga ca e un moft de al lui sa alerge in CNVC, alearga pt ca ii face placere sa alerge cu Gordina...Ca idee, nici nu a vrut sa participe la cateva etape...inclusiv aceasta
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Nu despre astia e vorba. Este vorba de cei cu pivot in capat. Mi se pare ca sunt poze puse de Alex in paginile anterioare.
|
Parerea mea este ca masina asta ar fi trebuit sa "alerge" la CNVC doar pentru a bucura soferul si spectatorii, nu pentru a scoate timpi buni.
Indiferent daca iesea pe primul loc sau pe ultimul, tot o parte de istorie ramanea. Este pacat ce a patit, dar cu suficienti bani poate fi refacuta. Sa speram doar ca posesorul v-a arata aceeasi pasiune pentru ea ca si pana acum... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning