![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Quote:
Quote:
Nu migrez, dar nici nu hibernez. Cius! |
Treci si tu pe la sectiunea de prezentari sa vedem si noi cu cine stam de vorba. Ai aterizat pe aici cu niste aere din pupa foarte puternice si te intinzi cu niste observatii cam aiurea. Celor pe care ii numesti superiori poti sa le dai peste nas elegant prezentand o colectie, niste achizitii sa ne lase gura apa si apoi ne intindem si la intimitati.
Numai bine de aici de sus! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Iar va faceti de cap...:lol:
|
Vad ca e frecventat topicul asta la greu si va rog pe aceasta cale, sa va treceti varsta reala sub oras...
|
la mine e trecut 38 -
Varsta reala inseamna: a) ce scrie in buletin?? b) cata minte avem?? daca e b) - va trebui sa schimb 38 cu 15 - ca sa nu zica lumea ca am dat in mintea copiilor.... wuahahahahahahahahahahahahaha :D |
Quote:
|
Quote:
ca doar esti membru si acolo :D |
Quote:
|
Quote:
|
Ar fi bine sa va acorde niste ranguri personalizate de genul: fan #1 xxxxauto.xx
|
Quote:
Nu poti sa te abtii fara sa iei parte la discutii care nu te privesc? PS nu trebuie sa imi scrii PM dupa ce citesti. |
Quote:
|
Quote:
Ps doar o macheta la 1:18 e in plus fata de aseara... ( pe okazii) |
Daca tot e topic de discutii, anunturi si barfe, as vrea barfesc.
Vreau sa-l barfesc pe generalul steaua23 ca vrea sa-si mai faca o vitrina cu bunaciuni. :???: :bat: |
Quote:
|
Este periculos sa spun, n-as vrea sa o fac si dupa sa regret toata viata ca nu am pastrat secretul. In plus poate sa vina la Brasov sa ma caute si sa-mi faca Renault-ul "pe comanda". :))
|
Da si tu o aproximare in metri patrati daca tot ai inceput. Ne lasi asa, cu ochii in soare?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Radule, eu zic sa-ti comanzi oglinda pe stanga si cauciucuri noi pe spate. Si ai putea sa revopsesti capota aia ... :evil_laug Vitrina e momentan la stadiul de proiect ... asa ca nu e nimic sigur legat de dimensiune :lol::lol: |
Quote:
|
phii-ha, ce oameni :lol:
Investeste Andrei in Clio :)) Azi mi-am comandat proiector stanga ca mi-a sarit o piatra in el in vara si "l-a facut de comanda", sa-i zic sa-mi trimita si oglinda si 2 cauciuce spate, plus alte componente in caz ca-ti vin idei. Buhaha. |
Salut, as vrea sa stiu si eu daca exista magazine (sau lanturi de magazine) unde se gasesc diverse "lucruri" pentru diorame, vazusem in real ceva cu elevator si truse de scule...la asa ceva ma refeream.
Multumesc! |
Quote:
|
Quote:
|
Lancer Evolution IX, RallyArt, AutoART.
O macheta rara intr-o licitatie acerba. http://www.ebay.de/itm/AutoArt-Mitsu...item27c72286a3 Este o realizare buna a machetei, insa pretul este exorbitant si nejustificat. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
schita pentru dacia supernova gen poza de mai jos are cineva?
|
aveti idee unde se poate gasi comanda rafturi ieftine pentru machete ma intereseaza cele gen DEA ceva din plexiglas sau sticla
|
3 Attachment(s)
Quote:
Prețul variază īntre 15/25 euro fără poștă, se găsesc pe eBay. Oricum nu contează mărimea machetelor deoarece poți pune și machete 1/43 īn cea de 1/18. Īncap cam 4/6 depinde de mărime. Dimensiune: 35.6 x 15.6 x 15.3 CM |
Quote:
|
Da mail la DeA, ca din ce tin eu minte "dulapurile" alea erau disponibile si la vanzare.
|
aveti idee unde pot gasii un aston martin dbr le mans solido/aa ? .exceptand ebay-ul. sau sh pe aici pe forum daca are cineva de vanzare?
|
De unde sa sti noi unde inafara de maazinele online. Pune un anunt si vezi ce pica, dar 90% din anunturile de "cumparare" sunt ineficiente.
|
Quote:
100% in cazul meu. Quote:
|
1 Attachment(s)
Trist... păcat de Bentley-urile alea :lol:
|
Vai de averea lui..:sad:
|
mama ce e acolo, ori a intrat fiul cel mic in camera cu minunatii si a iesit asta ,ori a fost vreun cutremur:)) pacat de ele...
|
Are cineva poze cu pompa si rezervorul de benzina de la Ferrari 512P Maisto Shell??
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning