![]() |
si inca astea-s cu cel mai bun unghi ce-l aveam !!! :lol:
o sa fac ceva poze si revin atunci! :oops: |
Re:
Quote:
sant0s ce facem cu topicul asta? in design team sunt decat 3 membri .... ma gandeam sa-l inchidem temporar si sa-l redeschidem in data ce vor fi mai multi in team |
Topicul ramane, e un tribut pt userii 4 Tuning. Schimbati eventual numele.
|
discutam in alta parte , nu aici ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
e foarte mica :lol:
|
:wink:
|
2 Attachment(s)
Provocare :wink:
trei mashini.... Prima Mazda Rx7 Culoare negru mat (shobolan), in rest, ce va trece prin cap :wink: |
2 Attachment(s)
A doua...
Dacia 500, model Lastun Cerintze: off road, gen Suzuky Vitara, culoare - Rosu, eventual cu combinatzii de negru (poate partea de jos) |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
A treia...
Lancia Beta Culoare: rosu ferarri, in rest, speeder, lasata, blabla, libera alegere |
3 Attachment(s)
in februarie imi vine masina : Bentley Continental GT si as vrea niste idei de tuning finut, cu un eleron, fara viniluri, fara lambo-doors, fara sa schimbati culoarea si niste jante mai speciale pt o masina speciala :wink: . Va multumesc mult !!!
|
:shock: u fo' real?pe o masin ak asta ii pui jante,folie si atat.era una tunata grav....varianta de curse teoretic...dar era numai virtuala...daca o mai gasesc o fac visinie si o postez... :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
\"Simplu , ai o poza cu masina ta / nu neaaparat a ta ... Vrei sa vezi cam cum ar arata tunata ? Pune poza aici ,si rezolvam ... \" Anyway, mashina cred ca va fi a mea cam in juma de an, e a unui prieten, shi pt ca nu am avut o poza la-nde-mana cu ea, am luat-o de pe net. Lastun e a lu nevasta-mea. E poza prea ...mica? sau mashina? :cry: |
Poza cu lasunul e de proasta calitate. Masina era chear interesanta :D
|
2 Attachment(s)
la masina mea se baga cineva?
daca da.... as vrea sa fie neagra si cu jante cat mai mari cromate...fara eleron |
dpx-ule....cam greu...dar o sa incerc ceva..... :D :P
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
lume lume ... acum ca vati pus la punct cu design team`ul vin si eu cu matizu meu iar daca aveti timp ... stiu ca au fost in trecut tentatve dar nu a ieist nimic.
|
|
ad1> e super tare si super realizabil :) ca sa nu mai zic ca iubesc portocaliul mai ales nuanta aia aprinsa.
mersi mult. |
3 Attachment(s)
Am revenit cu niste poze mai calitative, as vrea sa pastram nuanta ,eventual portocaliu.
Mersi, astept lucraturile!!! |
As vrea sa poata fii transpusa in practica , thanks. :) :)
|
fast freddy...incearca sa faci niste poze mai clare(incearca sa pui aparatu pe ceva fix,sa nu mai iasa tremurate),sau imprumuta un aparat,care nu e atat de pretentios.
chiar daca nu vrei sa iasa ceva foarte realist..tot trebuiesc niste poze mai clare toate cele bune sal! |
va pricepeti nu gluma 8)
|
Thx AD 1, era destul de pretentios telefonul asa ca o sa revin cu alte poze,sper sa fie ok.
|
Sorry,
Thx AD 1, era destul de pretentios telefonul asa ca o sa revin cu alte poze,sper sa fie ok. O sa incerc si un alt unghi. |
posturi total offtopic
va rog ... pt 3d adresati-va lui ad1 si poate el va ajuta |
2 Attachment(s)
dpx-ule tata m-ai nenorocit cu pozele alea.....mai mult nu pot sa fac... :( :roll:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
milioane de scuze pentru ca am postat unde nu am voie ... :oops: :(
|
aici toata lumea e egala, sau utilizatorii noi ai forumului trebuie sa stea la coada sa fie bagati in seama?
P.S. : e legat de pozele postate aici ! |
Masinile VOASTRE preparate de DESIGN TEAM - unde te duce asta cu gandul !? :shrug_no: :weirdface [/u]
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
este in formare .. dar are si niste membri ... care pot lucra :wink:
|
Re:
Quote:
|
NU schimba nimeni nimic ma baieti ma ...
DESIGN TEAM se ocupa cu masinile membrilor .. adevarat , DESIGN TEAM , e in formare ... so ... trece printr-o perioada un pic mai grea , si cu asta b`asta ! ok ? punct ! nu se schimba nimic ! |
1 Attachment(s)
poza bestiei mele.....do what you gotta do santos :wink:
|
:) gata shefu ...
incerc ... btw :) ne cunoastem ? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning