![]() |
Re: comenzi piese auto import - online
debitmetru de vr6 (2.9)?
|
am nevoie neaparat maine d rulmentu intermediar d la cardan.. vine un rulment pe cardan e cu tot turnat cu un sistem d prindere.. care se prinde de caroserie.. e pe undeva pe la jumatea masinii.
|
Quote:
|
Pentru Laguna 2, din 2002, motor 2.2 DCI, 150HP, tampoanele de la toba spate si daca se poate furca de la electromotor care arunca bendix-ul. A si proiector ceata stinga fata.
|
Quote:
tampon toba - 55 lei furca din pacate nu |
As vrea si eu proiectorul si 2 tampoane de toba se poate sa trimiti in tara?
|
Quote:
|
Salut ,
Pt un kadett e gsi 2000cmc 16V 110KW - cod motor C20XE din '88 as avea nevoie de : Disc frana spate - Brembo Max Sport - striat - 260mm Placute frana spate - Ferodo Kit ambreiaj - diam 228mm (ce-mi puteti oferii) Va rog PM pt a-l vedea mai usor. |
compresor clima audi a4 din 2001 modelu din 2002, 1.9 tdi 131 cai daca ai si la ce pret mersi
|
Quote:
|
iti trimit pm cu seria de sasiu` si imi dai raspuns cand poti. ok
|
Quote:
|
salu, ma intereseaza filtru benzina pentru mazda 323f din 89 motor 1.6 16 valve
|
mersi! ;)
|
Salut! Daca se poate, un pret pe pm la:
amortizoare fata /spate pt astra f 1.6l 52kw/71CP hatchback 1994 flanse amortizoare fata kit distributie + pompa apa. Multam! |
Salut. Debitmetru pt w203 2002, CDI, 75kw, motor 611.962
|
Salut. Pt Mazda 323, break, 1,3 benzina 44 kw din 1985, motor D 11233, serie JMJBV221100706459-amortizoare auto? Multumesc
|
Salut. pentru un e36coupe 318is (serie WBABE51000EK45399) din 92 daca se poate sa imi faci o lista de preturi pentru
2xCablu rabatare scaun 2xAmortizor spate Burduful ala din plastic dintre debitmetru si galeria de admisie Se gaseste sticla rotunda de pe faza lunga a farului dreapta, separat de tot farul PS imi pare rau ca nu am coduri la piese dar nu le-am gasit pe realoem Multumesc. |
vreau sa stiu si eu cat costa o supapa admisie pt vw passat 1.9 tdi motor atj 85 kw masina este din 2000
|
imi trebuie blow off valve pt toyota celica, model '91 turbo all-trac. contact 0724.476.477
|
salut am nevoie urgent d un pret pt o toba d mijloc Opel astra f caravan 1994 1.4 monopunct benzina dami un mesaj cva 0761882107
|
Amortizoare spate SACHS pe gaz si bucse coloana directie (bucse "mitraliera") pentru Laguna 2.0t 125kw.
Cu restul consumabilelor revin mai tirziu. |
1 Attachment(s)
salut, am nevoie de proiectoare de ceata pt. un Jaguar S-TYPE din 2001, la fel ca in poza atasata. multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
scuze tuturor carora nu v-am raspuns dar am fost plecat in concediu
incepand de azi am revenit la normal;) daca cei care au postat in acesta perioada nu si-au rezolvat problemele rog sa-mi dea pm |
salut
da-mi si mie un pret pt brat dreapta (bascula cu toc cu bucse) dar sa fie pt modelul asta de masina ca am luat unul si dupa ce l-am montat am obs ca e mai mare cu 6-7 mm deci nu e bun Lancia Delta II an 1994 tip 835C2.000 cilindree 1756 77 kw Nr indentificare ZLA83600005051044 |
Quote:
|
@4ucom
S-a schimbat adresa de mail a dumneavoastra ? In alta ordine de idei ma intereseaza cat costa motorasul de la inchiderea centralizata de la usa soferului pentru un Renault Kangoo Expression an 2003. Multumesc! |
Salut. pentru un e36coupe 318is (serie WBABE51000EK45399) din 92 daca se poate sa imi zici preturi pentru
2xCablu rabatare scaun si Burduful ala din plastic dintre debitmetru si galeria de admisie PS imi pare rau ca nu am cod la burduf dar nu l-am gasit pe realoem Multumesc. |
Quote:
|
Quote:
din pacate nu am motorasul de la inchidere numai pe original nu am progarmul de renault |
1 Attachment(s)
Pt un opel kadett gsi din ''89 cu motor de 2000cmc 16V - 110KW , cod motor C20XE, traductor viteza (cel care citeste / traduce impulsurile din cutie catre vitezometrul bordului LCD)
Am si cateva detalii despre acesta + poza atasata : Getriebe Reifen Code Impulse Katalog Nr. MT 185 / 65 R 14 AK 16 12 36 271 |
Quote:
|
2 amortizoare fata si fuzeta dreapta fata pentru o honda civic 94 hachback motor 1347cm3,55kw,75cp,serie jhmeg33200s219679
|
Quote:
fuzeta doar pe original poti gasi sau sh |
ma intereseaza urmatoarele piese pt un bmw 520i e 34 serie: WBAHB110203617476
1. - pompa servodirectie 2. - burduf dintre filtru aer-motor 3. - kit ambreaj 4. - bandouri usi 5. - garnituri cauciuc usi 6. - spoiler fata(complet echipat, ma refer plasticurile de jos de langa proiectoare) Posibilitati de plata si trimitere in brasov, mentionez ca daca pretul il gasesc ok doresc factura pe firma. Multumesc anticipat |
ma intereseaza bara din fata cu tot cu faruri pt un bmw e90 ..cat ma costa?
|
Quote:
far dreapta model valeo h7/h7 -- 1.600 lei din pacte farul pe stnga nu este momentan pe stoc |
Salut. Vreau si eu o macara pentru un Seat Ibiza in 4 usi; macara pentru portiera dreapta fata; macara simpla fara motoras; nu conteaza daca e noua sau second hand. Vreau sa stiu pretul ei. Masina e din 2004 -model Ibiza 5. Astept urgent. Trimite pm pe adresa de e-mail [email protected]. deci sufele su sau fara brate. e dusa acea rozeta dintata unde se infasora cablul. Zi-mi pretul si cand ar ajunge. ms.pot da si sms la 0730905627;ms astept raspuns urgent
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:06. |
- Copyright 2026 4Tuning