Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/44061-roman.html)

scturoag 27-04-09 22:13

Re: Roman

Este un topic separat pe care am postat poze si povestioare cu intamplarea -> https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt/page-24.html

alex_____ 28-04-09 14:18

http://toyota.anunturi-auto.4tuning....00-290010.html
400cp fara turbo ? :) :) :) :) :)

26WRC 28-04-09 16:57

inevitabilul s-a produs :lol:

AlinutzuTNS 28-04-09 17:04

ala e nebun eu am pus o poza sa vezi cam cum arata un motor de 400 hp

scturoag 05-05-09 00:43

Quote:

Originally Posted by alex_____ (Post 2273073)

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2273481)
inevitabilul s-a produs :lol:

Quote:

Originally Posted by AlinutzuTNS (Post 2273501)
ala e nebun eu am pus o poza sa vezi cam cum arata un motor de 400 hp

Doar eu n-am vorbit singur pana acum ?... v-am zis din start ca n'are turbo .. si nu suna si nu merge deloc a 400 de cai.:lol:
VladM ... ti-am zis ca proprietaru' ii mincinos de ti-a zis 400 de cai ? :lol: tu nu , nu ... ca e om in varsta si n'are cum sa minta :lol::lol::lol:

Ali_ump 07-05-09 11:50

Altceva de 400 cp? cu poze? Subaru negru? Cu jante portocalii?

nck_xx 07-05-09 13:31

Acel Subaru negru e foarte greu de prins in poze....de fiecare data cand il vezi e in mers si de multe ori are si viteza mare....nu ai timp sa ii faci poze...

Ali_ump 07-05-09 13:39

;)) DA ...de aia ziceam ...poate il prinde totusi careva...eu de fiecare data cand il vedeam in roman era fugitiv...il auzeam doar de la departare ...asteptam cam 30 de secunde sa apara, in 5 sec nu il mai vedeam ...dar il auzeam :)

morpheusmaster 07-05-09 13:43

:)) Da...imi place descrierea voastra de tip ghost rider :) Ma...da la stopuri oare nu o opri? :-??

Ali_ump 07-05-09 13:46

De cate ori l=am vaz era la iesirea spre Iasi si ...facea slalom printre masini ...nu va inchipuiti cum se aude !

morpheusmaster 07-05-09 13:47

Eu stiu bine cum se aude :) Si cum merge si tot ce e de stiut...

nck_xx 07-05-09 15:01

Opreste la stopuri....da pana sa scoti aparatu de bucuros ce esti ca e oprit se face verde si a plecat foarte repede:))....se vede ca a facut scoala de pilotaj al lui Titi Aur....a luat si locul 2 la un eveniment numit Elevul de Aur parca organizat de Titi Aur

VladM 07-05-09 17:34

Mi-a promis odata ca ma plimba si pe mine...da vad ca a uitat :))

nck_xx 07-05-09 18:18

Nu cred ca esti sau vei fi primul la care ii promite:))

scturoag 08-05-09 02:38

Quote:

Originally Posted by nck_xx (Post 2297043)
Opre
ste la stopuri....da pana sa scoti aparatu de bucuros ce esti ca e oprit se face verde si a plecat foarte repede:))....se vede ca a facut scoala de pilotaj al lui Titi Aur....a luat si locul 2 la un eveniment numit Elevul de Aur parca organizat de Titi Aur

Nu vorbi la trecut ... inca e la scoala lu' Titi Aur ... de fapt ... ii unul dintre pilotii lui Titi Aur ... in vara asta va incepe raliurile ...

Cat despre poze ?!? neah ... greu de prins ... nu e genu' care se lasa pozat ... ii mai retras omu' ... nu deschide geamu' la masina(toate masinile lui sunt foliate) sa nu il vada lumea ... nu prea sta prin oras .. mai mult in afara orasului.
Mai face un show cateodata ... dar cand nu ii multa lume prin preajma.. nu prea ii place sa fie in centrul atentiei ...
@Alin : jantele is rosii ...

...despre stilu' de mers ... ce sa zic ... n-am cuvinte .. am mers de 2 ori cu el .. 1 data a mers inces din cauza traficului si odata m-am dat jos din masina verde la fata si agitat mai rau ca un pepsi ... 0-180km/h in cca. 150 metri ... slalom la 100-120 printre masini(IN ORAS, pe la OMV) ...
Omu' e meserias ... la superlativ ...

VladM 08-05-09 15:38

Da ia spune tu Dragos(turoag) cu M3`u condus de o fata cum e ?:))

scturoag 08-05-09 21:17

:lol: La fel ... tot asa .. m-am dat jos verde la fata ... spre ghinionul meu am mers de mai multe ori cu ea ... foarte multe ori ... si mi-a intors stomacu' pe dos de fiecare data... e nebuna rau de tot ... cine o cunoaste ... stie despre ce vorbesc ...
BTW pentru cei care nu stiu despre ce m3 ..... e un M3 din 2008 ... de 420bhp ... imaginati-va la volanul acestui "avion" o fata ... una nebuna...

AlinutzuTNS 09-05-09 07:25

si eu am mers cu un M5 si exact cum a sp chiriac te inverzesti la fatza:)))....si as vrea sa stiu cine stie de cat este motorul la tanculetzul ala gri a lu anania

Dragosh_Asb 09-05-09 12:00

din cate stiu are 6000 cmc Dodge Ram,nu stiu daca sunt si alte motoare sau care il are el ,dar oricum e masina americana deci are potential :D uite un link informativ http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Ram

AlinutzuTNS 09-05-09 12:04

aha ... unu zicea ca are motor de 2000 cm3 cand l am auzit am ras la cat te prost poate fi

scturoag 09-05-09 13:25

:lol::lol: poate omu' a vazut ca scrie pe spate Dodge Ram 2500 .... 2500 ala vine de la model ... are motor de 6.0 ... nu ai cum sa ii pui motor de 2.0 pe masina aia ... ar prinde 100 in 5 minute daca ar avea motor de 2.0 :lol:

AlinutzuTNS 09-05-09 13:29

probabil:)

VladM 09-05-09 14:35

Are motor de 6700 si se conduce cu C`ul :))

AlinutzuTNS 09-05-09 14:38

era de asteptat la cat e d mic: ))))))

scturoag 09-05-09 17:45

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2302403)
Are motor de 6700 si se conduce cu C`ul :))

Sau 6.7 .. nu stiu exact .. oricum .. stiu ca e peste 6.0 ... si nu stiu cu ce categorie se conduce ... desi nu cred ca se conduce cu C'ul

VladM 09-05-09 17:48

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2302761)
Sau 6.7 .. nu stiu exact .. oricum .. stiu ca e peste 6.0 ... si nu stiu cu ce categorie se conduce ... desi nu cred ca se conduce cu C'ul

Ba da,se conduce cu C`ul :)

morpheusmaster 10-05-09 00:28

Ba baieti...eu is satul sa intru odata la 1-2 zile p thread (cum am si eu timp) si sa vad aceleasi discutii...despre Anania. BA, TRECETI MAI DEPARTE CU DISCUTIA! Gataaaaa...stim cu totii ce e de stiut despre Anania. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu el il tratez ca pe orice alt Romascan...dar mai scrieti si voi altcva daca tot aveti talent la butonat tastatura...k mam saturat pana peste cap daca cititi asta acum. is 56 pagini scrise despre "Roman"...un oras mort dpdv al tuningului. Mai bine 10 pagini si de sens decat 56 pline de crap...

Acum trecand mai departe, mie unu ca Romascan implicat in treaba asta...mie rusine ca nea luato si Tg Nt inainte cu un magazin de piese tuning (cat de mare o fi ce o fi nu stiu...oricum am vazut ceva la ei pe Thread), CONTEAZA...da...RUSINE ROMAN...in curand si Saboani o sa aiba TuningCenter :))...si nu ma luati ca avem si noi magazin :) (ala din "Casa Afacerilor"...daca o mai fi)...nu vorbeam de asa ceva...trecand si mai departe...sunt atatea lucruri care ar putea fi vorbite...eu vam dat un exemplu...fiti creativi nu pupancuristi. Va rog eu...nu va mai faceti "vechimea" pe threadul asta...

aleks 10-05-09 00:33

Ia-o uşor, nu te enerva şi nu scrie buruieni pe topic, te rog. Într-adevăr şi mie mi se pare excesivă admiraţia faţă de ei, toată lumea le ştie realizările şi performanţele dar... alte subiecte nu mai sunt? :)

aleks 10-05-09 00:39

Cu morpheus sau cu mine vorbeai?...

aleks 10-05-09 00:50

Nu e ok că băieţii discută excesiv un subiect, dar nu e ok nici agresivitatea ta morfeus, să ştii. Sunt sigur că a înţeles ideea ta toată lumea, să nu devenim excesiv de critici, nu face decât să provoace şi mai mult flame..
later edit: ce spuneam, deja a şi apărut un post după al tău.
Vă rog frumos, renunţaţi la discuţie, oricum şterg postările şi nu numai...

26WRC 10-05-09 00:52

vroiam sa scriu si eu ceva inteligent acum, dar n'am inspiratie si mi'a pierit si cheful, idea e ca in roman nu s'a format o comunitate a pasionatilor de tuning cum sunt in alte orase, pana cand nu vom fi cativa care sa ne intalnim saptamanal intr'o locatie si o ora fixa,discutile de pe forum vor fi ca si pana acum...

aleks 10-05-09 00:58

bună şi socializarea pe forum, până una alta, măcar mai afli o informaţie, mai auzi o bârfă...

morpheusmaster 10-05-09 01:02

Scuzele de rigoare pentru continutul postului pentru care am luat si THUMB DOWN! O seara placuta in continuare.

aleks 10-05-09 01:17

Din certurile pe 4tuning am exemple destule în care s-au taiat, bătut, căutat prin oraş oameni etc. Nu în Roman, dar în destule locuri.
Oamenii se pot certa cât vor ei, nu am nimic împotrivă şi nici nu am vreo putere să împiedic asta (nu că aş face-o dacă aş putea) dar trebuie să fie bărbaţi şi s-o facă în privat, eventual faţă în faţă, nu ascunşi după tastatura să-si împroaşte unul altuia monitoarele pe o perioadă nedeterminată. Nu au nici finalitate, nici câştigător, nici limită genul ăsta de discuţii, am destulă experienţă la chestiuni de genul ăsta, aşa că în concluzie vă rog mai nuanţat: dacă nu vă mutaţi cu discuţia de pe forumul public, şterg şi sancţionez ţigănelile ce sigur nu întârzie să apară...

morpheusmaster 10-05-09 01:51

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2303761)
Din certurile pe 4tuning am exemple destule în care s-au taiat, bătut, căutat prin oraş oameni etc. Nu în Roman, dar în destule locuri.
Oamenii se pot certa cât vor ei, nu am nimic împotrivă şi nici nu am vreo putere să împiedic asta (nu că aş face-o dacă aş putea) dar trebuie să fie bărbaţi şi s-o facă în privat, eventual faţă în faţă, nu ascunşi după tastatura să-si împroaşte unul altuia monitoarele pe o perioadă nedeterminată. Nu au nici finalitate, nici câştigător, nici limită genul ăsta de discuţii, am destulă experienţă la chestiuni de genul ăsta, aşa că în concluzie vă rog mai nuanţat: dacă nu vă mutaţi cu discuţia de pe forumul public, şterg şi sancţionez ţigănelile ce sigur nu întârzie să apară...

NU SE TAIE NIMENI LA ROMAN!!! NICI NU BATEM DAR EU PROPUN CA E CAZUL SA NE CAUTAM PRIN ORAS :) Ca sa stam de vorba (intalniri saptamanale) nu de alta :)) ce credeati?

VladM 10-05-09 01:55

Da,la un pahar de vorba,sau in spate la bancute la o samanta. Uite topicul despre care iti ziceam https://forum.4tuning.ro/647-masina-mea-old-school/116971-masina-mea-old-school-mini-morris-an-1968-a.html

scturoag 10-05-09 02:10

Da Vlade .. uite vezi .. acum vrei tu sa ne intalnim ?!? cand eu sunt in anglia , morf ii la buc ... 26 wrc are bac ... nu e de loc ok ... cel mai bine ar fi in vara .. cand ii vacanta ... frumos afara si mult timp liber ... pana atunci nu ar trebui sa ne mai facem planuri ca tiganii ... intr-o zi de vara .. frumoasa .. postam pe topic .. la ora cutare sa fim cutare ... care citeste .. o sa fie prezent ... chiar daca o sa doar 2-3-4 persoane ... totusi e un inceput ...

morpheusmaster 10-05-09 02:32

Un membru NSL .. este oprit de un politist.. pe ce motiv.. ns.. facuse el ceva:P

politistul: vad ca ai pe parbriz scris No speed limit... ce inseamna asta?
soferul: nu stiu...
politistul: pai hai sa-ti spun eu ce inseamna.. inseamna suspedarea carnetului pe 90 de zile...

E pe bune faza...si NU, nu e vb. nici de mine nici de wrc...e din bucuresti faza :)

scturoag 10-05-09 02:37

Stim faza ... de la topicul "intamplari haioase ale ilegalelor" oricum .. tare rau de tot :lol::lol:

buddy_lexx 10-05-09 12:21

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2303869)
Un membru NSL .. este oprit de un politist.. pe ce motiv.. ns.. facuse el ceva:P

politistul: vad ca ai pe parbriz scris No speed limit... ce inseamna asta?
soferul: nu stiu...
politistul: pai hai sa-ti spun eu ce inseamna.. inseamna suspedarea carnetului pe 90 de zile...

E pe bune faza...si NU, nu e vb. nici de mine nici de wrc...e din bucuresti faza :)

crezi pt faptu ca avea scris no speed limi pe parbriz i`o suspendat carnetu??
in ce jungla l`a oprit? :))
eu am fost scutit de amenzi de vreo 2 ori ca aveam 4t pe geam :))

All times are GMT +2. The time now is 16:47.

- Copyright 2026 4Tuning