Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Vento - Proprietari (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/43290-vw-vento-proprietari.html)

ulie_mad_boy 18-01-09 18:35

Re: VW Vento - Proprietari, aratati-va masinile

folgore...dak ai suspensie sport si cu 205/50-55/15 iti freaca in aripa... la mine a frecat. mai ales dak puneam 2 oameni in spate! dar cu 195/55/15 n-am nici o treaba:D. sa ne aratzi si noua dak iti schimbi jentile:X...va salut

folgore 18-01-09 21:50

Paul , masina are motor de 1.8 benzina , '94.

Ulie , nu am suspensii sport, stiu ca as avea probleme in cazul ala , faza e ca eu as vrea sa imi pun R16, nu R15, de asta ma gandesc la un balon de cel mult 50. Poate e vreunul din voi care a incercat combinatia asta sa imi spuna cum s-a comportat si daca are (sau a avut) cineva montate jante cu J7, nu J6-standard .Vreau sa o fac sa arate mai cool, stiu ca voi castiga si la stabilitate,dar nu vreau sa exagerez si sa dau in altele.

ulie_mad_boy 18-01-09 22:13

nu ai un prieten cu niste jante cu J7 pe 16 cum vrei u sa le probezi??:D asa o sa afli cel mai sigur :D

folgore 18-01-09 22:53

ba da , dar imi este tare drag sa conversez cu tine aici. Nici nu ai idee cu cata nerabdare astept raspunsul tau in fata monitorului.;)

paul_ral 18-01-09 23:16

Pentru 1,8 recomandate sunt 185/60/14 sau 195/50/15

antonlupan 20-01-09 12:51

au venit discurile.......brembo ventilate cu striatii....deseara pun poze

Tibanu 21-01-09 10:20

am facut si yo o treba...va povestesc si apoi astept pareri si cat de grava e situatia...am de la un prieten un gps,mi l-a imprumutat un pic si initial l-am bagat la passatul alor mei si s-a incarcat un pic dupa care nu mai incarca,sa constat k am ars bricheta si nu mai mergea de loc.apoi m-am dus la vento-ul meu si l-am bagat si l-am bagat iar in priza moment in care mi s-a stins lumina-n interior si neonu kre-l alimentam tot la bricheta.pe urma am vazut k nu mai imi merge nici trapa k e elictrica si nici nu mi se mai incui usile toate odata,la o cheie...binenteles k nici portbagaju k se incuie cu usile si nici capacul de la rezervor...acum de fiecare data knd ii pun contactul se aude un sunet ciudat "gajait" si acele au un mic joc iar ceasul se reseteaza de fiecare data :) ...am facut treba?
Ce am ars de fapt?vreo siguranta sau e mult mai grav?costuri de remediere aveti idee? :| VA SALUT!

bzsa 21-01-09 12:30

Quote:

Originally Posted by Tibanu (Post 1997906)
am facut si yo o treba...va povestesc si apoi astept pareri si cat de grava e situatia...am de la un prieten un gps,mi l-a imprumutat un pic si initial l-am bagat la passatul alor mei si s-a incarcat un pic dupa care nu mai incarca,sa constat k am ars bricheta si nu mai mergea de loc.apoi m-am dus la vento-ul meu si l-am bagat si l-am bagat iar in priza moment in care mi s-a stins lumina-n interior si neonu kre-l alimentam tot la bricheta.pe urma am vazut k nu mai imi merge nici trapa k e elictrica si nici nu mi se mai incui usile toate odata,la o cheie...binenteles k nici portbagaju k se incuie cu usile si nici capacul de la rezervor...acum de fiecare data knd ii pun contactul se aude un sunet ciudat "gajait" si acele au un mic joc iar ceasul se reseteaza de fiecare data :) ...am facut treba?
Ce am ars de fapt?vreo siguranta sau e mult mai grav?costuri de remediere aveti idee? :| VA SALUT!

verifica la tabloul de siguranta ,s-a ars careva am patit si eu

antonlupan 21-01-09 19:31

8 Attachment(s)
de la inceput.....mici modificari....o sa mai pun ceva poze cand montez discurile,placutele si pleoapa......

antonlupan 21-01-09 23:49

stie cineva in ce suruburi se tin etrierii din fata?is pe cheie normala sau trebe ceva imbus sau mai stiu io ce chei speciale.....ideea e ca vreau sa stiu ce chei imi trebe ca sa schimb discuri si placute fata......lichidul de frana trebe schimbat dupa un nr de km?sau ani?daca da ce lichid de frana se baga in vento?

folgore 22-01-09 00:01

daca e ca la mine, e un imbus de 7 sau 7.5 , sa le cauti inainte sa te apuci sa desfaci roata, crede-ma pe cuvant ca eu nu am luat de bun ce mi s-a zis si am alergat apoi ca gaina beata dupa imbusurile alea si nu prea se gasesc peste tot marimile alea.;)

antonlupan 22-01-09 07:23

mersi fain...mai scutit de o zi pierduta aiurea.....azi voiam sa ma apuc dar cred ca o mai las pana da umpic caldura.....;))

bzsa 22-01-09 08:20

recomand sa ai la mana si spray pt degripare
eu am pati cand am schimbat placutele pe o parte mi-o lat 30 de min iar pe cealalta parte 3 ore

antonlupan 22-01-09 18:52

1 Attachment(s)
MESI FAIN MAINE VIN POZE CU DISCURILE MONTATE....CICA TREBE DATE CU CEVA SPRAY DE CURATAT FRANELE.....AU CEVA DAT pe ele.....ceva anticoroziv....care daca nu il cureti se curata in cam 500 km timp in care franele nu functioneaza la capacit maxima......stie careva daca se pot curata cu ceva gasit pe langa casa omului....sa nu dau bani p un spray care altadata nici nu il mai folosesc...

inca o intrebare.....cum se demonteaza fasiile de cauciuc negru de deasupra usilor(poza) in care se fixeaza barile alea ce se pun pe masina?dar bandourile de plastic de pe masina?vreau sa incep sa o curat ca are cateba bube de rugina si nu vreau sa rup ceva....mersi anticipat...

paul_ral 22-01-09 21:59

Ca sa pui bare nu trebuie sa dai jos benzile negre

folgore 22-01-09 22:02

" vreau sa incep sa o curat ca are cateba bube de rugina si nu vreau sa rup ceva....mersi anticipat... "

El vrea sa le dea jos sa o curete.
Legat de ce vrea el sa faca, ar fi buna o carte, o schita ceva cu demontarea/montarea la vento/golf3, aveti asa ceva?

bzsa 22-01-09 22:43

Quote:

Originally Posted by antonlupan (Post 2002034)
MESI FAIN MAINE VIN POZE CU DISCURILE MONTATE....CICA TREBE DATE CU CEVA SPRAY DE CURATAT FRANELE.....AU CEVA DAT pe ele.....ceva anticoroziv....care daca nu il cureti se curata in cam 500 km timp in care franele nu functioneaza la capacit maxima......stie careva daca se pot curata cu ceva gasit pe langa casa omului....sa nu dau bani p un spray care altadata nici nu il mai folosesc...

inca o intrebare.....cum se demonteaza fasiile de cauciuc negru de deasupra usilor(poza) in care se fixeaza barile alea ce se pun pe masina?dar bandourile de plastic de pe masina?vreau sa incep sa o curat ca are cateba bube de rugina si nu vreau sa rup ceva....mersi anticipat...

pt rugina ar fi ok feruginol es m-am luat intr-o sticla de 0,5 ceva unguresc era pe la 6 Ron parca dar nu se stie cand iti prinde bine
si curata ff bine rugina

ncs_balauru 22-01-09 23:03

6 Attachment(s)
sal am si eu un vento foarte putin modificat ma puteti ajuta si pe mine cu cateva pareri si idei

bzsa 23-01-09 09:03

draguta masina ,felicitari,un plus pt jenti ;)dar toba cam aiurea
intentionezi sa ii faci ceva pe viitor?

antonlupan 23-01-09 10:58

super..imi place culoarea,......
imi plac rotile....de unde leai luat?cat ai dat p ele?
acum fa cumva si bagai niste geamuri negre....in limita legala....

antonlupan 23-01-09 19:15

3 Attachment(s)
asteas discurile....din pacate miam luat placute ferodo si nu sau potrivit asa ca mam dus innapoi si miau dat placute Lpr....cica italiene....stie cineva ceva de ele?ferodo cum imi trebuie mie sunt 150 ron setul-fata-si nu aveau pe stoc si e musai sa le schimb ca am ajuns pe fier cu alea vechi si abia mai pot opri masina.,partea ciudata e ca nu a scartait deloc....

antonlupan 23-01-09 19:27

3 Attachment(s)
si asteas petele de rugina pe care tre sa le dau gata si nu stiu cum sa dau deoparte plasticaraiele...

bzsa 23-01-09 19:30

Quote:

Originally Posted by antonlupan (Post 2004932)
si asteas petele de rugina pe care tre sa le dau gata si nu stiu cum sa dau deoparte plasticaraiele...

o intrat apa si s-o decojit
nu stiu daca se poate schimba chederele al geam ,poate ne zice Paul daca sunt lipite sau nu (parbriz si lunate ma refer)

antonlupan 23-01-09 20:05

nu is pe usa...ii una deasupra de parbriz si una mai mare pe caroserie chiar sub usa...adica se vede numai cu usa deschisa...

folgore 24-01-09 01:29

Deasupra parbrizului am si eu puncte de rugina, m-am gandit sa il dau jos sa le rezolv, dar sigur voi avea nevoie de alt cheder, ca ala e copt de soare, e imbatranit.
Maine sau luni ma duc sa intreb sa vad daca le gasesc pe undeva, sa le cumpar inainte sa ma apuc de demontat.

antonlupan 24-01-09 07:08

pai parbrizul nu e lipit?dupa cum arata chederul cred ca e lipit.....

ulie_mad_boy 24-01-09 11:43

acolo sub chederu ala are niste cleme care se scot cam greu...le-am scos eu de la a meu cand l-am vopsit...sigur o sa tii se rupa,stai linistit se gasesc la piese auto(iti aduce pe comanda,nu sunt scumpe) si le pui inapoi cand montezi chederu ala...
bafta!! cat ai dat pe discuri??

ncs_balauru 24-01-09 20:41

sal asa am cumparat masina cu jantele depe ea ,mi-am pus folie pe geamuri inclusiv fata lafel ca pe spate super ,apropo culuarea este marfa acum vreo doua zile am vopsit capota spate si este pe baza de apa

ncs_balauru 24-01-09 20:41

o sa revin cu noi poze

ErdVento 24-01-09 23:25

probleme...
azi am scos ceasurile pentru a vopsi acele si dupa ce am montat totul inapoi am observat ca in momentul in care pun avarie nu imi arde sageata dreapta cea de langa ceasuri....:(
oare este ceva bec care a ars sau alt ceva...?

paul_ral 24-01-09 23:54

Dar cand semnalizezi se aprinde?

ErdVento 25-01-09 01:04

nu,deloc nu se mai aprinde:(

ErdVento 25-01-09 01:06

dar ce e si mai enervant,ca am scos tot ceasul si nu am reusit sa o vopsesc pentru ca n-am stiut cum sa scot geamul de la ceasuri...sau cum se face,mi sa parut ca e lipita?

paul_ral 25-01-09 01:27

Se desfac suruburile de pe spatele instrumentului. Posibil sa fie un contact imperfect, dar verifica si becul.

antonlupan 25-01-09 12:21

Quote:

Originally Posted by ulie_mad_boy (Post 2006108)
acolo sub chederu ala are niste cleme care se scot cam greu...le-am scos eu de la a meu cand l-am vopsit...sigur o sa tii se rupa,stai linistit se gasesc la piese auto(iti aduce pe comanda,nu sunt scumpe) si le pui inapoi cand montezi chederu ala...
bafta!! cat ai dat pe discuri??

are cineva poze cu demontare-montare parbriz?

macadan 25-01-09 15:48

Saltut.Am un vw vento si am o problema cu el si nu stiu ce ar putea fi.Care e problema:Dupa ce merg in continu vreo 40-50 km si ajung sa opresc undeva de ex la un semafor cand iau piciorul de pe acceleratie mi se subtureaza motorul cam la 400 de ture si cand vreau sa plec tre sa turez motorul mai tare ca sa nu moara si parca trage din greu.am schimbat filtul de benzina si uremeaza sa schimb si bujiile .ce crezi ca ar putea sa aiba?

antonlupan 25-01-09 16:29

verifica fisele sa nu fie rupte....capacul la delcou sau chestia care regleaza automat relantiul....

ulie_mad_boy 25-01-09 17:26

poate ai pus filtru' invers:))...da' oricum schimba si bujiile si apoi vezi ce o sa fie :D sigur isi schimba mersu' :D, si fisele verificale k si eu am avut prob cu fisa centrala si mie se tot oprea motoru dintr-odata
autolupan da un buzz pe mess k nu mai stiu ce id ai :))

antonlupan 25-01-09 18:28

MA AJUTA CINEVA CU CEVA CARTE-schita-desen -poza despre cum se face masina asta bucati?ca de maiune ma apuc de desfacut....

antonlupan 25-01-09 20:53

a folosit careva feruginol?merge in locuri unde rugina ii adanc patrunsa?adica e destul daca se da cu o perie de sarma pt a inlatura rugina exfoliata inainte de a da cu feruginol?dupa care am inteles ca se da cu grund si peste se poate chitui dupa care se slefuie si se da spritzchit?

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning