Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

cata x 21-11-09 20:22

Re: Cea mai urata masina a momentului

vai nam vrut sa zic ca golf 4 e urat :)) da tuningu' ala e oribil ... si peugeot e naspa cu portbagajul lui lipit cu guma de mestecat... albea mi se pare relativ ok fata de altele (gusturile nu se discuta:rolleyes2 )

Onofrash 01-12-09 17:04

3 Attachment(s)
Asta chiar ca e cea mai urata masina a momentului:

22VIN 01-12-09 17:12

Cred ca trebuie sa fii lipsit total de orice simt artistic sa spui ca Fluence e urata. Nu e nici cea mai frumoasa, dar in niciun caz urata!

D0ryN 01-12-09 17:49

Nu e o masina atat de urata, nu intra in categoria 206 sedan.
Face parte din alta clasa si arata destul de ok pentru un sedan :)

Racer_e30 01-12-09 18:53

vb lui KTA87 : saracu golf dar ce zice de aia care lau masacrat asa merita si ei un "saracii"
dar gusturile nu se discuta ......

Sasha 01-12-09 19:02

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2852668)
Cred ca trebuie sa fii lipsit total de orice simt artistic sa spui ca Fluence e urata. Nu e nici cea mai frumoasa, dar in niciun caz urata!

hmmm e chiar draguta fraiera ...:)

tzatzichi 01-12-09 19:44

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2852980)
hmmm e chiar draguta fraiera ...:)

nici chiar...dar totusi nici urata ca mitsubishi colt czc renault avantime

Alex_cristocea 01-12-09 20:06

nano tata, urmat de Fluece

YouLost20 01-12-09 20:40

1 Attachment(s)
:arrow:Gotta be it:

Racer_e30 01-12-09 20:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex_cristocea (Post 2853166)
nano tata, urmat de Fluece

Fluece- poate fluence si nu e delec urata :lol:

Racer_e30 01-12-09 20:44

Quote:

Originally Posted by YouLost20 (Post 2853324)
:arrow:Gotta be it:

uite o masina care mie numi place obsulut de loc si ma refer a aspect nu la putere pret etc.:shock:

Strainger 01-12-09 20:51

2 Attachment(s)
Nici Fluece si nici Bugatti nu sunt urate deloc
On topic asta cum e?
PS: Lotus

ionut_cluj 01-12-09 21:01

e foarte smechera. ce masina e?

Alex_cristocea 01-12-09 21:08

acum sincer seamana mult cu fiat Bravo. Fiat bravo nu e o masina urata, dar daca aia e frumoasa asta cum mai e https://i306.photobucket.com/albums/n...3-rs-250cp.jpg .
Inteleg ca asta e sport si RS dar in comparatie cu asta Fluence-ul e ... de varsta a III-a.

22VIN 01-12-09 21:55

1 Attachment(s)
Pai daca e s-o luam asa, si Astra G e de varsta a 3a in comparatie cu asta.
Si Mercedes CLK in comparatie cu CLK GTR si tot asa

mytza_toxic 29-05-10 14:26

2 Attachment(s)
1-Cel mai amuzant si mai hidos tuning.. chai ling asta cu impresii de Eleonor cand o sa fie mare.
2-Urata de la mama ei din birlog...Trebuie pe langa Fiat Multipla sa te gandesti si la Pontiac Aztec. (cautati pe google fatza ca nevasta-mea ii gravida si nu vreau sa pateasca ceva daca gaseste poza pe calc.)

marian92 29-05-10 20:31

Din fata pare un mic mustang=))=))

kardiak 30-05-10 12:59

Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 911080)
hehe. ...pe langa sang yong..... fiat multipla vine puternic din urma:D:D

la aceeasi masina ma gandeam si eu :))

Tweety_rzw 31-05-10 13:31

Quote:

Originally Posted by mytza_toxic (Post 3399286)
1-Cel mai amuzant si mai hidos tuning.. chai ling asta cu impresii de Eleonor cand o sa fie mare.
2-Urata de la mama ei din birlog...Trebuie pe langa Fiat Multipla sa te gandesti si la Pontiac Aztec. (cautati pe google fatza ca nevasta-mea ii gravida si nu vreau sa pateasca ceva daca gaseste poza pe calc.)

Shelby cobra zici ca e dar varianta MINI :))) urata cu U mare frate..=))

rover_cabrio 03-06-10 15:54

Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1937264)
poate o sa imi sariti foarte multi in cap dupa ce voi zice urmatorul lucru dar este pur si simplu parerea mea.

Loganul si repet,este parerea mae este mult mai frumos decat un renault symbol.

CORECT !!!

vacaroz 03-06-10 23:42

1 Attachment(s)
prius

22VIN 04-06-10 10:52

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 3414541)
prius

Dupa cum se spunea intr-un clip celebru: "that's not a car, that's a lunchbox":lol::lol:
Dar macar masina asta are un scop, stie sa faca ceva ce majoritatea nu stiu.

vacaroz 04-06-10 12:06

si daca e altfel trebuia sa fie si urata?

upstonik 04-06-10 13:44

BMW dar nu stiu cum pot sa-l numesc E90 compact... E92 Compact./.. dar e hidoasa rau!!!!!

http://www.cwwcardesign.com/cars/pic...90_compact.jpg

seven_dj 04-06-10 13:46

2 Attachment(s)
2 dintre cele mai najpa des vazute p la noi:lol::lol:

22VIN 04-06-10 13:56

Quote:

Originally Posted by upstonik (Post 3415787)
BMW dar nu stiu cum pot sa-l numesc E90 compact... E92 Compact./.. dar e hidoasa rau!!!!!

http://www.cwwcardesign.com/cars/pic...90_compact.jpg

Este un VT, nu exista asa ceva.

agentulsecret4 04-06-10 16:54

exista am vazut in parcare la un petrom pe autostrada ...m-am invartit pe linga ea 5 minute incercam sa imi dau seama ce e:))

adrian78bmw 04-06-10 17:05

Quote:

Originally Posted by agentulsecret4 (Post 3416190)
exista am vazut in parcare la un petrom pe autostrada ...m-am invartit pe linga ea 5 minute incercam sa imi dau seama ce e:))

de ce nu i-ai facut poze?si daca ar exista e o creatie a unuia care si-a batut joc de un e 46 compact sau poate e un prototip deghizat :D

xxdadixx 04-06-10 19:49

Quote:

Originally Posted by agentulsecret4 (Post 3416190)

Probabil ai vazut un E46 compact cu fata de E90 sau E36 compact cu fata de E90 sau un Serie 1

HoricutzWSR 04-06-10 23:09

TOATE pozele de pe cwwcardesign sunt VT

ZaNe94 05-06-10 13:17

pai stilo break, 206 sedan, opel agila, fabia sedan, prius si nici aveo nu prea ma icnanta. cam astea mi-au atras atentia, altele nu-mi amintesc acum, si cam toate lanciile mai noi (alea mai vechi nu prea m-am uitat la ele)

http://images01.olx.fr/ui/1/32/80/f_533280_1.jpg
bleaaaa

22VIN 05-06-10 17:30

Stilo break nu este o masina urata. Si nici Aveo.

radu.3 05-06-10 19:33

Stilo chiar nu are ce cauta pe aici. 206 Sedan da, Fabia Sedan da, Agila da...Prius...e un segment nou pe piata, o forma noua intr-adevar, dar la mine nu intra in categoria "masini urate".
Dar daca Lanciile noi sunt urate...Zane tata, ai o problema. Daca nu au design-ul tipic nemtesc nu inseamna ca sunt urate. De fapt, asta fac italienii, prin asta se remarca: un design care sa nu fie atat de comun. Ypsilon e chiar ok, Delta mie mi se pare foarte frumoasa; ce-i drept, Thesis e putin ciudata cu "ochelarii" aia, dar Musa e din nou ok pentru clasa ei, un plus de imaginatie.
Iar daca nu te-ai prea uitat la Lanciile vechi, e iar o problema, pentru ca Delta e una din cele mai importante masini in istoria raliurilor ;)(cea mai importanta in opinia unora)

PH 90 RKU 05-06-10 20:53

2 Attachment(s)
Hyundai matrix ... stilo break arata foarte bine pe langa asta :))

22VIN 05-06-10 22:20

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3417996)
si cam toate lanciile mai noi

Daca si Lancia Delta e masina urata atunci inseamna ca marea majoritate a masinilor sunt hidoase.

ZaNe94 06-06-10 13:31

Quote:

Originally Posted by radu.3 (Post 3418671)
Stilo chiar nu are ce cauta pe aici. 206 Sedan da, Fabia Sedan da, Agila da...Prius...e un segment nou pe piata, o forma noua intr-adevar, dar la mine nu intra in categoria "masini urate".
Dar daca Lanciile noi sunt urate...Zane tata, ai o problema. Daca nu au design-ul tipic nemtesc nu inseamna ca sunt urate. De fapt, asta fac italienii, prin asta se remarca: un design care sa nu fie atat de comun. Ypsilon e chiar ok, Delta mie mi se pare foarte frumoasa; ce-i drept, Thesis e putin ciudata cu "ochelarii" aia, dar Musa e din nou ok pentru clasa ei, un plus de imaginatie.
Iar daca nu te-ai prea uitat la Lanciile vechi, e iar o problema, pentru ca Delta e una din cele mai importante masini in istoria raliurilor ;)(cea mai importanta in opinia unora)

gusturile nu se discuta, iar la masini italiene, pai imi plac fiat-urile (mare parte), alfa romeo au iar modele frumoase, dar la lancia nu am gasit ceva sa imi placa prea tare., majoritatea imi par urate, lancia delta, e frumusica, cat de cat, nah pe mine nu ma incanta ata de tare.
dar totusi stilo break e urat cu spume, ala in 2 portiere e frumos, ala in 4 hatchback e dragut cat de cat, dar break-ul e oribil uite ce spate are, cu maneru ala parcai tractor

ZaNe94 06-06-10 19:09

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3420092)
gusturile nu se discuta, iar la masini italiene, pai imi plac fiat-urile (mare parte), alfa romeo au iar modele frumoase, dar la lancia nu am gasit ceva sa imi placa prea tare., majoritatea imi par urate, lancia delta, e frumusica, cat de cat, nah pe mine nu ma incanta ata de tare.
dar totusi stilo break e urat cu spume, ala in 2 portiere e frumos, ala in 4 hatchback e dragut cat de cat, dar break-ul e oribil uite ce spate are, cu maneru ala parcai tractor

si am mai gasit cateva urate, fiat multipla, noul fabia parca-i un ceainic pe roti si penultimul polo, ultimul e chiar frumos :)

DrifterGT 06-06-10 19:40

Quote:

Originally Posted by mytza_toxic (Post 3399286)

Frumoasa fata :D :oops::oops::oops:

KTA87 09-06-10 12:48

2 Attachment(s)
FICATU are multe "capodopere"... lasand la o parte modelel mai vechi, Albea este pur si simplu oribila!

TFK 09-06-10 14:13

1 Attachment(s)
Buggati Veyron, mi se pare o masina oribila, chiar numi pasa ca are 1000hp, dar mi se pare o masina extrem de oribila, n'as vrea sa vad una in viata mea.
Gusturile nu se discuta.

All times are GMT +2. The time now is 00:28.

- Copyright 2026 4Tuning