![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
|
despre ce vorbim noi (eu si dodo) si despre ce vorbeste lau...nici o legatura.....
ma rog, aici in loc sa se vorbeasca despre oras, ce se mai intampla si ce mai fac baieti la masini sau ce isi mai cumpara, noi vorbim despre gramatica limbii romane.......... adevarat ca si asta face parte din tuning, dar nu auto, ci tuning verbal....... sau poate ca nu se intampla nimic sau poate ca nimeni nu-si modifica/tuneaza masina la noi in oras/judet, asa ca de ce sa ne legam daca nu de gramatica. asta este, am doua clase ca trenu, nu stiu sa scriu, sunt mai prost de felul meu.....de aceea nu o sa mai raspund la nimeni pe aceast topic, indiferent ceea ce o sa se supuna......cu exceptia atacurilor la adresa mea/a proiectului |
Quote:
|
Quote:
nu te mai lua frate de lume asa din senin, stai linistit ca nici nu vroiam sa fiu mai mult pt tine nu-mi spune mie ce-si fac alti sau ce-si cumpara alti, sune-ne ce faci tu, ce planuri ai cu masina si din astea tu ai dat 1000 € nu doar pe vopsea, ci si sa faci tinichigeria pe ea, iar vopseau aia e simpla, albatru cu alb nu e nimic deosebit la ea, golfu meu e albatru perlat si m-a ajuns 1000€ doar vopseaua, nu si tinichigeria pt ca eu nu am avut nevoie de chit, suduri si alte astea, apropo inca ceva, tu ai bagat bani aia cand nu se stia ce este aia "criza" pe cand eu bag 10.000 € cand e criza nu cred ca m-ai vazut tu pe mine vreodata pe jos iar daca cu asta crezi ca eu sunt cu nasul pe sus si ca mi-am luat fente de cand m-am apucat de masina, eu zic sa-i intrebi pe ceilalti sa vezi ce parere au ei de asta asta e valabil pentru toti "prieteni" de aici de pe forum, daca aveti ceva de spus sau de demonstrat hai sa vb fata in fata si sa facem comparatie intre ce am facut eu si ceea ce ati facut voi, nu mai fiti tari in gura pe forumuri ca nu ma intimidati |
Sunteți mai rău decât "Noră pentru mamă" :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
grig, eu "m-am luat de tine" (daca putem zice asta) de la faza ca masina ta le face pe toate din oras, nu de altceva. Intradevar ti-am mai zis pe aici pe forum, masina e frumoasa,am vazut-o si prin oras, arata bine, te felicit pt ca ai o masina unica in oras (din cate stiu eu). Nu sunt eu cel care a inceput pe acest topic sa spuna sume. Nu are nici o treaba locul de munca cu personalotatea sau caracterul unei persoane, iar daca gresesc cand scriu, gresesc pt ca ma grabesc si nu cred ca asta e un motiv de a te lua de cineva. Inca ceva, eu nu facem topicul pt masina mea, ca nu ma interesa sa arat ceea ce fac, daca ai cititi topicul la inceput ziceam asta "Citesc pe acest forum de vreo 4 ani, dar sunt membru oficial din data de 08-08-2009 si dupa lungi discutii si tratative cu prieteni, am decis sa prezint si eu una din masinile mele." la rugamintile unor prieteni am inceput sa postez, ci anume ovi, grasu, jan si pana la urma am decis sa le fac placerea
lau, hai ca nu mai are rost sa continuam chestia asta pe un forum la care se uita toata lumea, ca nu are rost sa intram in detalii nu cred ca e o crima daca nu pun un I sau o VIRGULA atunci cand trebuie, nu-s singurul care mai greseste |
Baieti baieti.
Sa o luam pe rand. In primu rand florin a pus preturile la piese pentru ca oricine vrea sa se apuce de asa ceva sa stie la ce sa se astepte. In al doilea rand eu am prezentat primul masina pe forumul asta, cand multi din severin nu stiau ce e aia 4t si sincer nu am avut nici o cearta cu nimeni:lol:. Ce draq sunteti frate asa ranchiosi noi in loc sa ne intalnim la semafor sa zicem frate ce ti-ai mai facut la masina noi ne scuipam in fata:? Dao in masa de treaba ca am citit toate topicurile de pe forumul asta si nimeni nu isi scoate ochii in halu asta. |
Quote:
nu cred ca e motiv sa faci un om manelist ca incearca sa iti explice ce si cu ce se mananca(grigore la tine ma refer)..... nu cred ca e un motiv sa faci un om analfabet pt ca din graba poceste un cuvant sau ai pune o litera in plus(tigane tu esti responsabil)..... haide-ti sa facem un pact:toata lumea sa puna mana pe o oglinda si sa se uite adanc in ea...si daca constata ce nu e mai bun decat cel pe care in critica:SA TACA DIN GURA!!! p.s singurul care s-a luat de florin pe buna dreptate a fost Dodo pt ca el tacuse si florin l-a atacat.... RUGAMINTE: vreti daca va rog frumos sa incetam cu rautatile,sa nu ne mai certam pe forumuri,sa ne intelegem pe cat posibil??? :!::!::!::!::!::!::!: |
2 Attachment(s)
Pana una alta Huy-u a carat un bmw e30 la stanga de la Craiova pana la severin pentru un proiect :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
proiect pentru ce va fi masina? presupun ca treceti pe benzina
|
Quote:
iar referitor la ce ai spus Gangstah "" haide-ti sa facem un pact:toata lumea sa puna mana pe o oglinda si sa se uite adanc in ea...si daca constata ce nu e mai bun decat cel pe care in critica:SA TACA DIN GURA!!! """ eu m-am uitat in oglinda si nu ma compar cu el , prin simplu fapt ca nu ma iau de lume asa cum face florin . asa ca am dreptul la repilca si nu pot sa tac din gura atat timp cat nu are dreptate:D sper sa se termine odata cu circul asta ca deja nici nu imi mai vine sa intru pe forum din simplu fapt ca m-am plictisit de atata cearta |
Quote:
totusi suna interesant, macar cateva idei.... |
grigore ti-ai spus off-ul acuma putem sa terminam cu asta?
Pentru fiecare din noi masina personala este unica asa ca sper sa se incheie disputa asta. Incepusem sa discutam despre un viitor proiect haide sa sa revenim acolo poate ajungem si noi la un punct comun in care sa ne intelegem |
:D
Quote:
|
Quote:
|
Asa da. Dj boss asteptam niste poze mai bune
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
PS: Poate o sa mai fim odata asa...!! Sper sa nu supar pe nimeni cu pozele..!! :( :( |
1 Attachment(s)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un butuc pentru un volan . Vreau sa-l pun pe dacie .Volanu este cel din poza de mai jos
|
Quote:
Ovi Ovi , nu mai minti poporu' cu calculatoru' :D:D:D -> Seat Leon 1.4 16v Red Emozzione - prezentat pe 02.2008 -> ovidiu89 join date - 04.2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: Ma scuzati , ma plictiseam ... m'am gandit sa se mai posteze ceva aici :lol::lol::lol: |
Eu o sa fac double-post și voi repeta... sunteți mai rău decât noră pentru mamă :) Ce importanță are cine și când și-a prezentat mașina sau alte date. Aia poate fi considerata un fel de fidelitate față de forum, dar nu are nici o legătură cu comunitatea din oraș, zic eu ;) Bag de seamă că voi nu căutați decât motive și metode să vă dezbinați în loc să faceți contrariul...dar așa e normal, ce naibii suntem olteni degeaba ? :lol:
|
Dodolinoo you are the boss ba:lol::lol:.
nxtaz trebuie sa demonstreze olteniada nu?:)) |
Pune-ti banii la ciorap ca vine ceva interesant.
01 mai Arad- etapa I DragRacingEvents https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...ingevents.html Se anunta careva? |
Quote:
|
Vreau şi eu nişte detalii despre evenimentul de la Severin din Mai, dacă se poate :)
Grasu, o să ne vedem la severin şi îţi garantez că nu o să se lase cu bătaie. Mergem la o bere, un suc şi discutăm ca nişte oameni maturi ! Numai bine . |
Se aude ceva de niste curse legale pe centura noua....mai mult nu stiu..
Cand o sa aflam ceva mai multe o sa spunem si la altii. |
[QUOTE=GJ 64 GAB;4252281]Grasu,ne vedem la severin şi Mergem la o bere, un suc .....[QUOTE]
Fiind zilele Severinului o sa mergem eventual sa mancam si niste mici....ne distram si vb de masini ca in fond de aia suntem pe forumul asta!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
o sa ma bag cu golful,chair daca nu o sa fac cine stie ce,numai de dragul distractiei si a pasiunii!!! |
Quote:
. ce are ?:D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salutare, referitor la centura eu zic ca este destul de buna, nu prezinta nicaieri denivelari/suisuri ... sper ca este vorba despre cea de la Halanga-Orsova :D
Cine o testeaza ptr aderenta poate sa lase aici un feedback :D:!::!: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning