![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
asa-i maestre,fratiorul mai mare oricum tie ti-o iesit putin mai bine:???: |
Quote:
|
Quote:
|
eu la a mea? in ce sens? scurtata? nu
sau te referi la unghiul dintre ea si verticala? daca la ala te referi... nu am umblat.. am masurat inainte distanta dintre teava de la furca is teava de la sa... si cand am facut-o pe aia rectangulara am facut-o in asa fel incat sa pastrez geometria originala a biciclete.. referitor la teava de la ghidon... sper ca ai inteles ce am vrut as zic:))) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Ce reviste de bike cumparati?
|
N-am mai cumparat nimic de 1an... prefer sa stau pe diferite siteuri
|
1 Attachment(s)
daca tot s`a uscat asfaltu`....mai facem sin noi ceva
|
Quote:
sincer? pe asa ceva nu as pune flexul=))) |
Quote:
|
Quote:
|
La -5 grade la noi nu merge deloc sa te dai, In curand voi duce cadrul la vopsit doar pt 100 ron.
|
La -5 e parfum :)) noi ieseam la -15 :D cu termosul in spate sa mai bem un ceai cald :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
viitorul meu proiect=))=))=))
|
Quote:
|
Quote:
Aşteptăm să vină primăvara să ne arăţi şi alte poze :)))) :peace: |
Quote:
ia zi.. te astepti de la orice de la unu care merge pe tricicleta pt copii.. a?:))) nu ma.. o sa fie alceva:P aia am gasit-o tot pe forumul asta.. la "fotografia zilei-amuzanta"... si am zis sa o pun si aici.. ca sa o vada lumea:P saltare.. bft |
Quote:
Mă sincer şi eu fac nebunii, dar īn alt fel. Oricum tricicleta aia a fost tare şi cel mai important.. a fost originală. ;) |
1 Attachment(s)
saltu baieti
tocmai am facut o prostie "cat mine de mare" am incercat sa bag cauciucul pe roata spate si mi s-a rupt din janta o portiune de 1,5 cm, fortand cauciucul cu o surubelnita cum as putea-o repara(excluzand sudura) atasez si o poza model:rosu-imbinare,albastru-portiune rupta |
Um...din ce is facute jantele astea:???:?
Cum naiba sa se rupa asa:|?E o priemiera pt mine sa aud asta:???:. Nu prea ai cum sa o rezolvi...Solutia ar fi o janta noua.Incearca sa lipesti bucata cu poxipol,desi...nu stiu cat o sa tina. |
janta e din aluminiu
nu e problema mare ca e rupta doar pe orizontala o sa incerc cu poxipol ms de idee |
lol :)) chiar asa de greu e sa bagi un cauciuc ? eu ti-l bag usor cu mana :D ,fara alte leviere sau surubelnite :)app .. ce janta e aia ?(ce firma)
|
nu le stiu firma.le-am luat de la un prieten la un pret bun.erau in stare jalnica incat nici firma nu se mai vedea.oricum nu sunt chinezesti
cauciucul nu intra in ruptul capului!:rolleyes2 |
Decat sa faci o alta prostie, mai bine roaga pe cineva care stie sa le puna el..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Da' tu esti sigur ca ai luat cauciucul cu dimensiunea potrivita? |
cauciucul are dimensiune potrivita si e unul chinezesc:???: marimea:24x2,40
cunosc pe cineva care sudeaza autogen.pana la urma nu e mare problema,cauciucul sta pe ea,nu se vede ruptura,dar pentru constiinta mea o repar sa fie ok;) |
Quote:
|
Quote:
|
Salutare, sunt nou aici pe forum. Am si eu o intrebare pentru voi, vreau sa revopsesc bicicleta si nu ma pot decide cum sa indepartez vopseaua de pe ea. Ma gandeam ca se poate indeparta cu o bormasina cu un cap special dar mi-e teama sa nu sric cadrul care nu e cel mai fericit(o bicicleta dhs din aluminiu). Aveti vreo idee?
|
Solutie decapanta/Spray decapant.Gasesti la magazinele de vopseluri,constructii e in jur de 20lei.
|
Quote:
[QUOTE=chiar poti repara orice)????[/QUOTE] am cunostinte in domeniu dar nu pot spune ca pot chiar orice,dar da-cami dai o bicicleta desfacuta toata o asamblez fara probleme chiar spune ca pot repara o bicicleta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning