Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

colantari 14-03-10 22:09

Re: Colantari auto profesionale

24 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by relusan (Post 3179744)
buna seara! eu trebuie sa vin din Baia Mare . cand puteti sa ma programati ?

Salut.
Prima progrmare se poate face pentru miercuri.
Rugamintea mea este sa confirmi prezenta maine pena in ora 11:00 datorita fluxului foarte mare de cereri pe care le primim zilnic.

Colantari.ro si DCM DESIGN sunt marci inregistrate ale DCM PRO DESIGN. Firma noastra vine in sprijinul tuturor clientilor, din toate ramurile sociale prin idei inovative si prin pastrarea calitatii serviciilor prestate. Nu sunt putini cei care ne recomanda si care au luat contact cu noi in acest weekend la ROMEXPO, la 4TuningDays, unde am facut SHOW de zile mari.
Poze mai jos.

Speed Fly 15-03-10 13:54

Un pret pt o colantare cu 3D Carbon a unei capote de Golf V ?

Acest tip de folie de la DECALFX pe albastru aveti ? puteti aduce ? as fi interesat de o colantare totala in aceasta culoare!
https://www.youtube.com/watch?v=UzuqNG7qvRE&feature=fvsr

Gica 15-03-10 16:40

salut, pentru un ford ka, colantare completa. ce alta culoare mata aveti? gasesc un albastru? un timp de executie si un pret.
multumesc

colantari 15-03-10 16:53

Quote:

Originally Posted by Speed Fly (Post 3185235)
Un pret pt o colantare cu 3D Carbon a unei capote de Golf V ?

Acest tip de folie de la DECALFX pe albastru aveti ? puteti aduce ? as fi interesat de o colantare totala in aceasta culoare!
https://www.youtube.com/watch?v=UzuqNG7qvRE&feature=fvsr

NU importam materiale despre care nu stim cum se comporta pe masina de-a lungul timpului.
Iar importatorii cu care lucram nu aduc aceasta folie.
Motivele ar fi multe.

Speed Fly 15-03-10 17:06

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 3185985)
NU importam materiale despre care nu stim cum se comporta pe masina de-a lungul timpului.
Iar importatorii cu care lucram nu aduc aceasta folie.
Motivele ar fi multe.

Bun, o colantare cu 3M carbon - capota golf v ?

colantari 15-03-10 18:22

Quote:

Originally Posted by Speed Fly (Post 3186038)
Bun, o colantare cu 3M carbon - capota golf v ?

Pretul este de 359 lei.
Termen de executie: 25-30 minute.
Detalii pe www.colantari.ro

vn87geo 15-03-10 19:53

1 Attachment(s)
Va deranjez cu inca o intrebare , o sa aveti stand si la SMAEB ca eu nu sunt din capitala si daca era cand veneam la smaeb sa imi lucrati piesele din poza pina mai intarzi eu pe acolo si as dori un pret pe fiecare din cele trei sa stiu daca mai renunt la ele si din care, cu folie de carbon. Va multumesc

b01uxd 15-03-10 20:55

felicitari pt standul de la 4tuning days...o intrebare, fetele erau vopsite sau colantate? :P

garaj 15-03-10 21:47

buna.cam la ce pret se ridica un megane 2 in 5 usi o colantare totala cu folia 0racal 970 3d? am vazut bmw pe viu si arata foarte frumos.multumesc astept un raspuns

J.D 15-03-10 21:47

FELICITARI PENTRU EVENIMENT! Cred ca cel mai interactiv stand de la 4tuning days. Multe lucruri interesante s-au intamplat pe acolo. Felicitari inca o data!

colantari 16-03-10 09:39

Quote:

Originally Posted by vn87geo (Post 3186996)
Va deranjez cu inca o intrebare , o sa aveti stand si la SMAEB ca eu nu sunt din capitala si daca era cand veneam la smaeb sa imi lucrati piesele din poza pina mai intarzi eu pe acolo si as dori un pret pe fiecare din cele trei sa stiu daca mai renunt la ele si din care, cu folie de carbon. Va multumesc

Nu am hotarat inca daca o sa participam la acest targ.
O sa analizam aceasta varianta.
O zi buna.

colantari 16-03-10 09:40

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 3187373)
felicitari pt standul de la 4tuning days...o intrebare, fetele erau vopsite sau colantate? :P

Fetele au fost pictate topless.
Ma bucur ca v-a placut.

colantari 16-03-10 09:41

Quote:

Originally Posted by J.D (Post 3187662)
FELICITARI PENTRU EVENIMENT! Cred ca cel mai interactiv stand de la 4tuning days. Multe lucruri interesante s-au intamplat pe acolo. Felicitari inca o data!

Multumim frumos.

colantari 16-03-10 09:41

Quote:

Originally Posted by garaj (Post 3187661)
buna.cam la ce pret se ridica un megane 2 in 5 usi o colantare totala cu folia 0racal 970 3d? am vazut bmw pe viu si arata foarte frumos.multumesc astept un raspuns

1.500 euro.

Cartinescu 16-03-10 12:43

Salut.
Vreau si eu un pret si durata pentru o colantare in carbon a motorului de la semnatura.
Merci.
P.S. Frumoasa prezentare la 4tuning days. Bravo!!!

marquiz 16-03-10 13:13

sal, vreau si eu un pret pentru o astra g de colantat negru mat full cu tot cu bare , fara grile , praguri

colantari 17-03-10 06:54

Quote:

Originally Posted by marquiz (Post 3189541)
sal, vreau si eu un pret pentru o astra g de colantat negru mat full cu tot cu bare , fara grile , praguri

Buna ziua.
Te rog sa ne spui daca ai ceva modificari la spoilere, la praguri, ai eleron montat, etc. sau sa ne trimiti poze cu masina.
Preturi pentru masinile "stoc" gasesti pe http://www.dcmdesign.ro/colantari.php

colantari 17-03-10 07:28

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cartinescu (Post 3189440)
Salut.
Vreau si eu un pret si durata pentru o colantare in carbon a motorului de la semnatura.
Merci.
P.S. Frumoasa prezentare la 4tuning days. Bravo!!!

Ne bucuram ca ti-a placut.
Alte poze de la standul nostru.

colantari 18-03-10 20:24

16 Attachment(s)
Ne distram, radem, ..., dar mai si muncim.
Mai jos alte realizari ale DCM DESIGN.

b01uxd 18-03-10 21:09

1 Attachment(s)
as avea cateva intrebari...colantare totala pt un oltcit(cel prezent la 4tuning days) cam cat m-ar costa(cu bara fata, spate si eleron inclus), in cazul in care o voi colanta, merge lipit colantul direct dupa ce finisez masina calumea sau trebuie sa ii aplic si un strat de lac eventual?

colantari 19-03-10 07:08

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 3198367)
as avea cateva intrebari...colantare totala pt un oltcit(cel prezent la 4tuning days) cam cat m-ar costa(cu bara fata, spate si eleron inclus), in cazul in care o voi colanta, merge lipit colantul direct dupa ce finisez masina calumea sau trebuie sa ii aplic si un strat de lac eventual?

"In ce stare trebuie sa se afle vopseaua masinii pentru a putea fi colantata? Trebuie sa nu prezinte zgarieturi mai mari decat cele care ies la polish, sa nu prezinte mici puncte de rugina in locurile unde a sarit vopseaua de la pietrele aruncate de roti etc?"
Raspuns: Masina trebuie sa fie in stare buna d.p.d.v. al caroseriei si al vopselei. Orice zgarietura este vizibila prin autocolant.

"Ce piese nu se pot colanta?"
Raspuns: Nu se pot colanta elemente chituite, elemente din plastic mat si nevopsit, elemente foarte curbate, elemente ce prezinta un grad de rugina avansat.

In concluzie, masina pe care o ai trebuie chituita, slefuita si vopsita.
Autocolantul nu prinde decat pe suprafata luciosa, protejand vopseaua.

Mihai Drilea
tel: 0721.73.93.25
[email protected]
www.dcmdesign.ro

colantari 20-03-10 07:34

3 Attachment(s)
Portofoliul DCM DESIGN si experienta acumulata de-a lungul timpului ne plaseaza in fruntea acestui domeniu: COLANTARI AUTO PROFESIONALE.

colantari 23-03-10 20:25

6 Attachment(s)
Mercedes CLS - colantat in alb.

colantari 29-03-10 22:14

7 Attachment(s)
Mercedes CLS - inainte de colantare

colantari 29-03-10 22:16

7 Attachment(s)
Mercedes CLS - dupa colantare

dunhill01 29-03-10 22:58

salut......cat costa capota si plafonul pe un astra h caravan.....exact ca acel seat....carbon cu margine rosie

mersi mult

colantari 30-03-10 07:06

7 Attachment(s)
Colantare cu negru mat capota + plafon + dungi rosii : 300 lei

Mai jos alte realizari.

colantari 31-03-10 20:24

1 Attachment(s)
Echipa DCM DESIGN va ureaza La Multi Ani si Un Paste Fericit.

Hard2Catch 06-04-10 09:28

O intrebare: aveti folie carbon 3M si culoare brown? AM vazut ca Orafol -Oracal au 4 variante de carbon 3d. Exista si la 3M aceasta culoare?
Care este cea mai buna folie de pe piata pentru colantat? Ma refer la rezistenta la zgarieturi!

neney74 06-04-10 11:03

salut,
pt un golf 4 in 5 usi.....capota - plafon - haoin - negru mat.
mersi mult

colantari 07-04-10 06:56

Quote:

Originally Posted by Hard2Catch (Post 3250790)
O intrebare: aveti folie carbon 3M si culoare brown? AM vazut ca Orafol -Oracal au 4 variante de carbon 3d. Exista si la 3M aceasta culoare?
Care este cea mai buna folie de pe piata pentru colantat? Ma refer la rezistenta la zgarieturi!

Exista folie maro de la Oracal - imitatie carbon.
Cea mai rezistenta folie la ora actuala pe piata: Oracal 975 Premium Cast Carbon si Bruxsafol. Au si un mare avantaj: latime mare ce permite colantarea multor capote dintr-o singura bucata.Adezivul este repozitionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe baza de solvent. Adezivul repozitionabil permite dezlipirea foliei si reasezarea acesteia pe pozitia dorita de cate ori se doreste.
Cost material: 200 lei/ mp.

colantari 07-04-10 07:56

Quote:

Originally Posted by neney74 (Post 3251063)
salut,
pt un golf 4 in 5 usi.....capota - plafon - haoin - negru mat.
mersi mult

Buna ziua.
Pretul este de 159 lei/ piesa.
Daca ai cuponul de la standul nostru de la 4TuningDays ai 20% discount.

neney74 07-04-10 12:26

vreau si eu un nr de telefon sa vorbim

neney74 07-04-10 13:13

salut
ce inseamna piesa?-ai un nr de telefon?
mersi

colantari 07-04-10 16:07

Quote:

Originally Posted by neney74 (Post 3255151)
salut
ce inseamna piesa?-ai un nr de telefon?
mersi

Datele de contact sunt pe site:
www.colantari.ro
www.inscriptionari-auto.ro
www.tuning-exterior.ro

Recomandam sa intrati pe site deoarece acolo avem oferta completa si actualizata.

colantari 09-04-10 10:29

7 Attachment(s)
Mazda RX7 cu negru mat.

valiboy87 12-04-10 09:55

Salut,
As vrea sa stiu cat ma costa sa imbrac la un laptop [ http://news.cnet.com/i/bto/20081009/MSI_Wind_U120.jpg ] partea din spate de la display+rama si plasticul gri de langa tastatura, as vrea in imitatie de carbon sau folie simpla neagra.

Va multumesc!

Speed Fly 12-04-10 15:53

Salut,
cat ma costa o decolantare a capotei si celor 2 oglinzi ( sunt colantate de voi cu folia CarbonX de la Oracal ) ?
precum si colantarea cu cea 3D de la 3M sau Oracal 975 pe negru, a acelorasi suprafete.
Este vorba de un Golf V.

nutzuXXL 12-04-10 22:14

cat ma costa folierea totala a masinii in negru mat sau un gri-titan mat ? un seat cordoba coupe . multumesc

colantari 13-04-10 07:17

Quote:

Originally Posted by valiboy87 (Post 3270032)
Salut,
As vrea sa stiu cat ma costa sa imbrac la un laptop [ http://news.cnet.com/i/bto/20081009/MSI_Wind_U120.jpg ] partea din spate de la display+rama si plasticul gri de langa tastatura, as vrea in imitatie de carbon sau folie simpla neagra.

Va multumesc!

Buna ziua.
Preturile sunt:
- cu negru : 50 lei
- cu folie carbon 3D: 100 lei

All times are GMT +2. The time now is 20:02.

- Copyright 2026 4Tuning