Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea BH 01 YCE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/36439-masina-mea-bh-01-yce.html)

dubmaniacks 09-10-08 20:39

Re: Dacia mea

3 Attachment(s)
das hood!

r3sp3c7 09-10-08 20:51

superrr tare:X:XX: la fel ca si restul amshinii :P....asteptam si ale poze:D norbyy maine sa nu uitzi sa revii cu alte poze:D mai noi :D...ca pana maineseara astea o sa fie ceva de domeniul trecutului:))

dubmaniacks 09-10-08 20:55

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 1801186)
superrr tare:X:XX: la fel ca si restul amshinii :P....asteptam si ale poze:D norbyy maine sa nu uitzi sa revii cu alte poze:D mai noi :D...ca pana maineseara astea o sa fie ceva de domeniul trecutului:))

te si scot maine la un suc , bine?

r3sp3c7 09-10-08 21:38

io is de acord:D

Soso1990 09-10-08 21:40

Norby, tot respectu pentru munca ta, e superb....... asteptam cu nerabdare continuarea:D

dog99 09-10-08 22:50

ce sa zic,multa multa munca depusa pana acum la masina.dupa cum se vede iese beton,bafta in continuare si referitor la roti,cred ca ieseau mult mai bine albe''parerea mea''.bafta

dubmaniacks 09-10-08 23:16

fenc u .

pacat ca tinichigiu si-o bagat ala in el de masina.Daca facea el treaba buna , masina arata mult mai bine.Sunt niste chestii pe care un vopsitor nu le poate rezolva doar cu chit. Cred ca ati prins ideea.

Munca continua la masina.Maine alt set de poze.

Referitor la jante... o sa le fac eu .O sa arate mult mai bine ...

dog99 13-10-08 17:52

poze ceva...ai vopsito?

olanndezu 17-10-08 11:53

poi ce sa zic si eu este foarte frumos proiectu pe care il realizez R3sp3ct urmaresc de anu trecut topicu tau si imi place foarte mult ce ai facut pana acum la masina bafta in continuare tine-o tot asa ;))

r3sp3c7 18-10-08 20:16

11 Attachment(s)
ms de aprecieri olanndezu
dar adeavrul este ca ii datorez totul lui norby :) (aka zib3r)
mai am ceva noutatzi pt mashinutza:) :">
un set de arcuri sport :) o sa vedem cum le potrivim.......
o poza cu jantele incaltzate......din pacate....deocamdata tot cu gumele vechi
si nishte poze spion de la norby :">

dubmaniacks 18-10-08 20:27

Pozele sunt vechi.Masina e finisata total.Cum nu sunt inca "gata" sau sa zic "finalizat" cu proiectul "GARAGE" , masina asteapta.Cum asteapta si golful meu si inca vreo 2 masini.

Sper sa termin ce mai am de facut foarte curand.Operatia din august... a dat planurile peste cap.Acuma aveam garajul gata , masina lui sergiu si tot tot. Asta este. Sper sa fie totul bine.Cum am spus , masina e finisata.E in sprit chit.Asteapta vopseaua.Dar nu pot inca , nu imi merge ventilatia + podeaua nu e facuta inca.Deci ... :|

r3sp3c7 20-10-08 20:37

ce se intampla fratiilor....ati vrut sa vedeti poze mai noi :)...acuma nimeni nu comenteaza nimica:D

BH 59 FIF 20-10-08 21:17

Zi-mi te rog ce arcuri sunt alea postate de tine. Dupa cum le vad eu, nu se prea potrivesc pe Dacie. Daca reusesti sa le montezi, te rog pune niste poze detaliate. Si eu caut niste arcuri joase care sa se potriveasca pe Dacie (demult) si inca nu am gasit o solutie optima. Succes.

r3sp3c7 20-10-08 22:54

inca nu le-am montat....dar cand le montez...daca reusesc...va anunt:)....arcurile sunt aproape noi...nerulate in tara.......acuma sa vedem daca sunt bune....iar daca nu...o sa le dau inapoi la cel care mi le-a dat:)
te rog frumos nu mai scrie cu k,z si alte ciudatenii...nu cred ca e atat de greu sa scrii corect. multumesc SirNenea

DannY_SmekeruL 21-10-08 17:01

probabil ca o sa mearga sa le pui numai daca ai si amortizoare care sa intre in interiorul lor.bafta la montaj si sper sa iasa ceva frumos din aceasta masina :)

adi.schumi_tm 21-10-08 17:35

In stadiul asta arata bine masinuta,imi place cum ai rezolvat cu pasajele.tare curios sunt ce spoliere vei pune,principal e sa-ti placa tie...daca ar fii dupa mine as pune si un eleron finutz

Nastase Bogdan 21-10-08 20:15

Foarte frumos lucrat,super finisajele8)
Insa o chestiune..vad ca intentionezi sa o mai cobori si atunci va fi o problema cu pasajele spate,in sensul ca nu vor mai fi centrate bine pe rotile spate;)
Tu ai centrat f frumos pasajele spate pt pozitia asta inalta a suspensiei,insa cand o vei cobora rotile spate se vor mai deplasa spre spate si atunci pasajele vor pica aiurea:rolleyes2..ai incredere ca stiu ce zic..am trecut si eu prin asta si mai intai am coborat suspensia dupa care am centrat pasajele;)

Multa bafta in continuare si spor la treaba,sa vedem o Dacioara pe cinste:-)

Ingerasul99 21-10-08 22:07

nu am apucat sa iti zic pe mess , in seara asta dar zic aici , ai o masina frumusica, multe chestii care imi plac, si ce mi-ai povestit tu sper sa ti le indeplinesti, sa o stapanesti sanatos si fara incidente, ne auzim pe strazi sau la un eveniment ceva!

r3sp3c7 21-10-08 22:08

stii care ii treaba bogdan ....ca masina...in stadiul asta de lucrare.....adica cum o vezi tu acolo in poze......lipsesc 2 spire din arcuri.....si pe fata si pe spate:D
deci nu o sa vina mai jos:) atat ca o sa fie mai rigida:D
daca intelegi la ce ma refer:D

graty 17 28-10-08 15:17

Ti-ai luat arcuri pe banii care ti i-am dat pe pachet! Hai ca sta bine treaba cu finisatu! Ce amortizoare vei folosi ? Hai pe la mine cand ai timp sa stam de vb! numai bine!

r3sp3c7 03-11-08 19:45

1 Attachment(s)
desi capota este acoperita de un strat destul de consisitent de praf.....si asa luceste.....is curios sa o vad fara praf :D

B-11-AYG 03-11-08 20:24

pai daca e praf inseamna ca nu ai mai lucrat de mult la ea si asta sincer nu e prea bine....

r3sp3c7 03-11-08 20:54

da stiu ca nu ii bine:) martzi sau miercuri mi-o promis ca o termian de vopsit:D

HoricutzWSR 03-11-08 21:55

alea 3 pene pe capota is airbrush?? :) :)

r3sp3c7 04-11-08 00:09

:)) nu is pene...is urme de degete....ca sa se vada cat praf este pe ea:D :))

morcov_ssl 05-11-08 13:50

din cate vad eu ai cam inceput treaba la masina asta de 1 an jumate` si inca nu ai terminat-o... tare mi-e ca nu prea o sa iasa cine stie ce in ritmul asta.... si o sa cam dezamagesti lumea care a asteptat atata timp...

r3sp3c7 05-11-08 19:18

4 Attachment(s)
sper sa nu dezamagesk pe nimeni:D...cu atat mai putzin pe mine:D.....mashina va fi la mine acasa sambata...gata vopsita:D astazi mi-am cumparta faruri noi :) si le-am si desfacut deja...pt un better look :D
ultima poza....vrea sa arate ceva ...... cam asa o sa arate pe mashina:D

dubmaniacks 05-11-08 19:25

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 1845220)
din cate vad eu ai cam inceput treaba la masina asta de 1 an jumate` si inca nu ai terminat-o... tare mi-e ca nu prea o sa iasa cine stie ce in ritmul asta.... si o sa cam dezamagesti lumea care a asteptat atata timp...

postul tau nu doar ca este total off , dar mai este si deplasat(te obliga cineva sa astepti finalul?).in locul tau as bate campii in alta parte. (gandeste-te ca nu toti au bani de la tacsu.altii lucreaza pentru 700 ron/ luna. si da , au vointa... in ceea ce priveste masina.asa ca lasa prostiile si asteapta finalul... )

P.S.: Frumoase faruri :twisted:

nitoi 05-11-08 19:34

cat au costat farurile si cum este geamul din fata din sticla sau pastic. inelele acelea se pun pe pozitie>?

r3sp3c7 05-11-08 20:58

nitoi......farurile is alea stock....au fost 61 de lei bucata...
le-am desfacut...am vopsit interiorul negru....si am montat angel eyesurile...si da...vin montate pe pozitzie:)
angel eyesurile (cercurilea alea) cum le zici tu......am castat anul trecut 95 de lei 4 buc :) ....zib3r...nu fi rau :) ca toata lumea ii curioasa si nerabdatoare sa vada finalul :) si la un moment dat...dupa atata asteptare...iti cam pierzi rabdarea:D .....iar ce ai zis despre bani....asta iiadevarat.....dar vointza sa fie....ca restul se face........
NOI FACEM BANII....NU EI PE NOI:D

P.S. : nu se face odata sambata :X

alecsutz03 05-11-08 21:33

sambata zici...si pana atunci nici o poza...macar sa vedem cum arata capota fara kg'ul ala de praf...ne tzii atat in suspans...ntz..ntz...bafta in continoare...abia astept sa vad ce iese:X !!!:oops:

Vlad_BMW 05-11-08 21:55

arata marfa farurile cu bad boy :) .. da daca nu ma iei si pe mine sambata cand mergi dupa ea te bat. :)))

bolidu' 05-11-08 23:22

Respect pt r3sp3c7!!!!:D....frumos este ce a facut pana acu:jantel, caroseria lucrata ca la carte,farurile nu mai vorbesc!si eu sunt nerabdator sa vad ce iese pana la urma dar st convins ca va iesiii ceva frumos!:D

Speed4U 06-11-08 17:10

angel eyesurile sunt din magazin sau facute de cineva??

alecsutz03 06-11-08 18:45

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 1845994)
angel eyesurile (cercurilea alea) cum le zici tu......am castat anul trecut 95 de lei 4 buc :) .

deci is cumparate!

Speed4U 06-11-08 18:57

am inteles cumparate dar se gasesc originale si facute de baietasi intelegi acu?

r3sp3c7 06-11-08 19:02

angel eyes`urile sunt cumparate dintr`un magazin de accesorii tuning " CRIDEM "

CristiRS 06-11-08 19:04

respecte, baga niste poze in mare, tot ce am de spus, nu imi place alegerea ta la praguri, si daca planuiesti o vopsitorie acum, fara cuptor nu te apuca, o sa regreti mai tarziu (dupa cam vreo 4-5 luni)

dubmaniacks 06-11-08 20:30

Mie nu-mi place masina.DE ce?Pentru ca nu a existat o portiune dreapta pe ea... acuma mai arata a masina.Cat despre praguri...nu-mi plac.Dar masina este a lui Sergiu.Si noua daca place daca nu,trebuie sa ii uram bafta cu proiectul,si "mie" nervi pana sambata.

Am zis la Sergiu ca din cacat nu poti sa faci palat.Asta este referitor la cuptor.Daca calculez bine in BH exista vreo 6 vopsitorii (Profesionale).Vorbesc de vopsit peste 1000 de euro.Ceea ce eu cred ca o dacie nu merita.Sa nu ma luati in nume de rau.Eu il respect atat pe Sergiu cat si pe voi care bagati o caruta de bani in Dacii.Dar dacia e o masina f.slaba.Eu acuma am vazut defapt ce inseamna "tabla" slaba,si lufturi peste tot.Pe masina lui sergiu am pus vreo 5 kile de chit pe putin,si nu va mint.

Masina o sa iasa bine (cred) . Tinand cont ca nu am cuptor...

Bmw_ManiaK 06-11-08 21:54

Keep Up The Good Work .. ! Abea Asteptam Finalu.. ! Multa Bafta !

All times are GMT +2. The time now is 15:36.

- Copyright 2026 4Tuning