![]() |
mugur are gallardo galben.......... va zic sigur asta ( la fel k indianu).....
unul dintre alea negre este al lui Razvan Paunescu si celalalt stiu al cui este dar nu pot sa zic k Doamne fereste!! si bomba zilei................ cica mai e un LAMBO DIABLO negru care umbla prin bucuresti, in special pe sos. mihai bravu-vacaresti...... ala negru in afara de inca un countach Galben care a fost la Xtreme Magazine acum vreo 2 ani................ si cica nu are romanu bani!!!! :shock: :shock: |
Astazi cand ma intorceam de la Bv, am vazut un Escalade in fata la H Sinaia de mi-a cazut fatza...n-am apucat sa il fotografiez, si nici nu m-am oprit ca n-aveam timp si era aglomerat, dar arata cam asa eva
http://www.kenston.k12.oh.us/khs/pla...rs/caddy_1.jpg numai ca era albastru perlat, muuuult lasat, cu garda joasa, si cu alte \"mici\" adaugiri, si cu nr de State...imi venea sa plang de ciuda. Culoare era ceva in genul asta, cu jante tot cam asa: http://www.lowkeeriderz.com/c4d74c10.jpg |
3 Attachment(s)
:roll:
|
nice brotacu ala ! :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Asta-i cea mai tare dacie cu care-am mers eu vreodata.
Motorul este un fost 1.8 16v de la VW. Suspensii sport, frane pe discuri ventilate si 5o% perforate, amortizoare tari, interiorul are doar scaunul soferului+altele. Sunt slabe sansele sa ajunga IN vreo cursa de-a \"noastra\", poate numai pentru reclama. Masina dupa cum bine se vede nu este terminata asa ca tot ce-am scris mai sus se poate schimba la final :wink: |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ouuuuuuuuuu i like that! :wink: chiar arata mishto... shi inca nu-i gata... cum merge bogdane? :wink:
|
1 Attachment(s)
Inca o Dacie care te lasa :shock: Bogdan poate se dau vreodata cei 2 ... :D
|
Azi la intersectia Baba Novac la semafor era un Escalade din ala :D unu negru stock .... cu geamuri negre 8)
|
supra in craiova , ferarri 355 , in buc : ferarri 355 f1 gts , 4 gallardo , serioa 6 cabrio nu mai zic , rolls royce phantom 2 bucati daca nu ma inshel , bentley 3 bucati (aia care era la tratioria in H) .. un maybach ... cum P mea ma ? astia-s nesimtiti... stai sa apara SLR-urile si ENzo-urile ca ma pish pe mine atunci.... this is fuckin` unbelievble...
|
Chiar nu ii inteleg p-astia care dau pe jante mai mult decat pe masina :lol: :lol: :lol: Si mai ales o masina cu potential minim de tuning...
Broscalaul e prea tare :shock: :shock: :D |
deci in concluzie suntem cea mai saraca tara frate...asha zice lumea :twisted:
|
Re:
Quote:
Carmen sau cine mai stie, ce poate dacia aia neagra?? Ah, inca ceva: ar fi chiar aiurea sa se dea intre ei...cand ar putea semana rusine printre \"bolizii\" cu tractiune spate. (\"propulsie\" :hahano: ) |
POATE! Nu am mers cu ea la liniute dar prin oras m`a lipit de scaun si geamul lateral. Soferul: Ti`e cam frika cu Dacia... -dupa vreo 3 curbe m`am asezat confortabil si am zis :NU! E super! Am mai zis...nu mai mersesem cu ea de cand si`a pus turbo si sincera sa fiu prima reactie a fost : Doamne explodeaza! Lao cand a auzit motorul turat a zis: MAMA cum face!Parca e iapa! :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug E impresionanta masina. In curbe se tine super...sunt curioasa ce potential are la viteza. Oricum pe aeroport a facut o surpriza FOARTE placuta (unora) :twisted:
|
am vazut shi yo un ferrari ieri 355 .... cred ca era nu sunt sigur ...da din autobuz asha imi parea !!!:)
|
Am vazut un Audi A8L 6.0 , o bijuterie , pacat ca nu aveam aparatul la mine :( Piele rosiatica inauntru , rotzi de 20\" .. vai :shock:
|
1 Attachment(s)
Gwess who ? :wink:
|
da asta e CTL-ul din bucale care era albastu cu steag gri shi avea neoane albastre parka a fost shi la mamaia tuning show nu? eu asha cred.
|
misto misto...nu lam vzut d knd e portocaliu :D
ART, ai uitat sa zici k e si unchiu lui Slaniceanu de la voi :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PS: CTL nu este unchiul lui slaniceanu :D ci slaniceanu este mitoman :lol: :lol: :lol: :lol: |
|
Una dintre cele mai frumoase masini \"tunarite\" din Romania...pacat ca il bate si un Sti stock cu tot cu compresorul ala smecher... :lol: :lol:
|
Frumoooos ! Arata MULT mai bine decat inainte !
|
Sa nu spuneti ca asta e BMW ala care statea in Ghencea mai tot timpu, verde cu stegulet gri. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
ba da, ala e ...
|
1 Attachment(s)
bmw
|
TARE CTL-u!!! :shock: :shock: :shock:
Bmw-u ala pus de GolfTuning e ala de a fost si la Craiova la cursa nu ? ...e frumos facut da pacat ca nu prea trage :cry: |
1 Attachment(s)
Alexius ..ala nu e CTl-u ..... asta e CTl-u
|
Golftuning.. esti foarte in urma !!!! ;) Chiar ala e CTL-ul ... dar s-a COPT!!! :)
|
tu esti narod ? :lol: :lol:
https://www.4tuning.ro/upload/dsc01310.jpg acum te-ai convins ? :wink: :lol: P.S. : CTL-ul il stiu demult fii fara grija ! :wink: |
WOW :O ce pacat arata mai bine ...albastru ....... da ma rog
Alexius m`am convins :P:D:) |
NOT, arata mult mai bine asa...
|
pl ... dar poze cu supra aia din CRAIOVA ... NU FACE NIMENI ?
|
vezi ca am pus eu poze la sectiunea CRAIOVA/ MASINI TUNARITE dar e facuta cand avea viniluri pe ea ... ai si vazut-o ! :wink:
|
BMW`u ala B XX CTR arata misto si inainte
Yo nu inteleg de ce l-a mai vopsit si ce ya mai facut.. Oricum arata super masinutza aia. |
1 Attachment(s)
in poza asta e lamborghini-ul gallardo care mai apare si in poza cind sunt 2 gallardo la semafor(asta e ala din dreapta lui B-XX-BUL ).Acum i-a pus niste stickere \"marpha\"...
Bellu & Fii ... :shock: OMG :shock: |
Poza asta mai e prin 3 topicuri...si stickerele sunt facute pe PC...se vede clar...
|
Mda. dak e BUL.. l-am vazut eu ieri.. nu avea nici un sticker.. si oricum.. se vede pe fata ca-s pe calculator...
Dati zoom pe scris sa vedeti ca sunt pixelii din jurul scrisului modificati deoarece a inclinat scrisul... |
Nu este BUL-ul, este cea de langa ea. Faza cu stickerele nu o comentez.
|
si cum l-ai deosebit de celalalt :?: :?
|
mai face reclama si la o marca de bautura :lol:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning