![]() |
Re: Dacia mea. b.......
7 Attachment(s)
pozele cu masina cand erea in curs de vopsire. si cu ea vopsita nu pot sa le pun pe forum. cine ma poate ajuta cu poze.:evil::evil::evil::evil:
|
pune poze cu, capota...sa vada si lumea surpriza ;)
|
13 Attachment(s)
am revenit cu noi poze. sper sa va placa. noile jante care o sa le aive masina sunt ca cele de pe spate si inca un desen pe capota. un aerograf
|
arata bine masinuta ta dar ii prea ridicata de spate(parerea mea) ar arata si mai bine daca rotile ar fi la nivel cu aripile in spate, succes in continuare tine-o tot asa
|
BV... Foarte frumoasa!... Dar:
1. Las-o mai pe burta... 2. Astupa-i gaura de la butucul de la portbagaj... 3. O sa traga mai greu cu jantele astea... 4. Ar fi si mai faina daka i-ai astupa si manerele de la usile-spate... 5. Toba pe stanga.... 6. Vezi ce faci cu semnalizarea pe stanga... e si cazut geamul... si sta si stramba... 7. Foarte FRUMOASA masina este putin spus... cu mici retusuri o sa fie printre cele mai superbe masini din tara!... Bv boss! Respectele mele pt munca depusa... Chiar ai facut ceva frumos din masina... Felicitari... |
Daca asta e forma finala , fara retusuri , ai muncit degeaba.
|
Si eu zic la fel... bani aruncati, indiferent de forma finala. Tot Dacie ramane...
|
Arata bine desi moda daciilor cu bari din fibra si alte ghidusii a cam trecut.Urmatorul pas ar fi acum sa o iei la bibilit,sa aranjezi toate elementele de caroserie cat se poate de bine si sfatul meu e sa faci ceva cu barile,nu continua deloc linia masinii,in special bara spate.Mult succes!
|
e frumoasa dar mai trebuie lucrat la partea de tinichigerie.parerea mea,sa n-o iei in nume de rau
|
Masina arata bine dar e prea mare distanta intre roata din spate si aripa,asta e parerea mea.Bafta in continuare cu masina
|
7 Attachment(s)
bara de spate o sa o schimb. intelegeti-ma si pe mine mai jos nu pot sa o las ca ating cu ea si asa cum e si eu mai merg si pe drum de tara. circul zi de zi cu masina peste tot. am mai revenit cu cateva poza.
|
Bara fata daca ar fi fost rotunjita acolo la aripa ar fi aratat altfel :D,mi se pare oribil cum ai facut partea aia neagra pe bara si grila , mai bine lasai alba!
|
Am vazuto ARATA TRASNET!!!:);) Partea neagra de pe bara si grila mie imi place da mai bine parca.;)
|
08 DEM o vad mereu prin trivale ! bafta
|
08 dem a fost masina lui fratimeo i-a vanduto unui prieten care sta tot in trivale. la 4 blocuri distanta de mine
|
iubesc masinuta ta imi place la nebunie si e fffffffffffff frumoasa bafta multa
|
am urmarit toate paginile, frumos ce ai reusit sa faci din aceasta Dacie...cum a fost si cum a ajuns! Bravo
Un mic sfat, poate vrei sa il asculti: rugamintea mea ar fi sa dai jos "desenul" acela de pe capota iar pe spate i-ar sta bine un spoiler mai finut si care sa nu fie foarte "incarcat" ;) si...bafta la tunat :D |
Quote:
|
cat a costat vopsirea ?
|
Ce diferenta cum era la incenput si cum este acum foarte multa munca cred ca ai depus.Bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca te rog eu nu imi zici ce dimensiune are angelu???ca ma intereseaza sa imi pun si eu la nova da ca si ale tale cu un pic de loc gol sa nu fie cerc cerc.
|
pe mine vopsirea masini m-a dus 3 milioane cu materiale cu tot prin cunonstiinte dar pe tine o sa te coste 7 mil asa merge. angelurile sunt de bmw 320 adica e36 si nu sunt cercuri complete o portiune de sus nu e luminata. masina este de vanzare. rel la tel 0743795950 sau 0733959991
|
Dece o vinzi :(( ca ai muncit la ea, vrei so vezi dupa 2 ani vai de mama ei de la vreun propietar .....
|
jantele alea pe 15 ce scor au ?
|
toti care m-au sunat aveau masini aranjate cu tot felu de actipilduri si de cromuri si etc ca la tara jantele da sunt pe 15 dar nu se vand decat cu masina cu tot
|
in curand o sa ii fac si geamurile electrice ca mi-sa loat sa dau la manivela
|
vreau si eu o idee cum sa vopsesc jantele de pe masina in ce culori . albe complet sau combinatie cu negru
|
Negre cu buza alba!... :>
|
Doar in alb,cred ca ar da mai bine:twisted:
|
vreau si eu 2 cauciucuri 195 50 r 15 bunicele. daca ma poate ajuta cineva
|
Ce se mai aude de masina?...
|
mai e vreo sansa sa gasesc praguri din alea prin pitesti ? vreau sa pun pe o berlina si astea frinte nu prea mai imi plac (imitatie bmw e36 cred)
|
momentan stagnez cu masina ca am niste probleme , cu dacia cu 08dem dacia alb negru sambata seara ala care a cumparato a lovito de i-a facut toara partea fata zob i-a zburat si o roata de pe masina
bogdan_olteanu la ce model de praguri te referi. cornelloco jantele le dau la schimb pe unele pe 15 cu cauciucuri cu tot si o mica dif. dar nu ori ce model de jante pe 14 .:sad::sad::sad::twisted::twisted::twisted::sad::s ad::sad: |
pai si daca ala a cumparat-o...ce probleme mai ai tu?
era lucrul lui nu? |
1 Attachment(s)
Quote:
cat vrei diferenta la RIAL-urile de pe megane-ul meu ? ale tale cu cauciucuri , ale mele tot cu cauciucuri |
depinde ce cauciucuri ai pe ele. eu am 195 50 r15 spate si fata 175 50 15 cel mai bine ne int si vb
|
Quote:
195/55/r15 am pe ele ... daca vrei iti pastrezi cauciucurile , si eu pe ale mele |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning