![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
|
In cea mai mare parte din cazuri cred ca "eu sunt mare nu are ce sa mi se intample" e motivul pentru care se intampla accidentele astea. Personal am auzit din gura unui tirist fraza asta..
|
assholes in loc sa se gandeasca de doua ori.unii mai au si masini mici,dar nu cred ca gandesc la asta...ca se pot afla si ei in masini mici si sa vina un tirist ca si el si sa-l ia pe :censored:
|
regula "eu sunt mare nu are ce sa mi se intample" nu se aplica numai la cei cu tiruri... din pacate....:rolleyes2 de cate ori nu se intampla accidente cu autoturisme conduse de indivizi cu o astfel de mentalitate...? :rolleyes2 dar mnoh... nu le poti cere mai mult! :D
|
aseara la Santuhalm un tanar statea cuminte in mijlocul drumului prizonier intr-un logan dupa ce a stricat un gard de beton, asteptand descarcerarea sa il scoata din masina, politia, etc...iar in partea cealalta un audi nu avea mai nimic.
|
3 Attachment(s)
nu stiu daca se poate numi accident, dar e f amuzant :D
Ieri 30.01.09 in parcare la Real un Chevrolet Matiz rasturnat. nu stiu prea multe detalii, doar ca in masina erau 2 fete, o blonda si o bruneta :twisted: chiar nu`mi dau seama cum au reusit, poate stie careva mai multe |
o fi tras frana de mana:))
|
Cat de "TAMBA" poti sa fii? pun pariu ca era blonda la volan ;)
|
..probabil un cos pe rotile "nesupravegheat" le-a lovit din dreapta ;)
|
Quote:
|
nashpa...saracile fete :cry: :lol:
|
1 Attachment(s)
Un santa fe dimineata cu rotile in sus pe brad-deva
|
ce senzatii cred ca o avut...
|
Quote:
|
asta nu a fost acolo unde sunt denivelarile alea pentru reducerea vitezei
|
este accident..genetic
:) un individ extrem de gelos din fire, in vreme ce fetele cumparau de zor, le-a rasturnat eleganta masinuta intr-o criza de gelozie, in semn de protesc. |
Si eu care credeam ca Schumacher-ele au reusit sa rastoarne un Matiz, :oops: de fapt trebuia sa-mi dau seama ca e cam imposibil.
|
Quote:
|
glumesc, desigur, pentru ca nu vad cum poti rasturna chiar si un spark la viteza mica fara macar un obstacol gen zid, poarta, ca in cazul celebru de pe you tube cu doamna care a rasturnat rapid o octavia la intrarea pe o banala poarta.
Acum avem si noi cu ce ne mandri, se poate si in Romania. :) |
accident tragic in dimineata asta la iesirea din orastie catre sebes.Un barbat(presupun ) a fost decapitat de un ford ,daca am vazut bine....mai multe detalii nu stiu
|
Din pacate e vorba despre o femeie care a fost lovita de o masina mica,Renault Laguna parca si proiectata sub un Renault Mascot cu tot cu remorca.Stiu asta pentru ca platforma e de la mine de la lucru :cry:
Sincer,nu am avut curaju' sa-l intreb pe sofer daca a decapitat-o sau nu ,asa ca nu stiu... |
Quote:
http://www.huon.ro/stiri/im:huon:new...90204-03101503 am aflat cum s-o intamplat |
r27kul : pana la urma a fost decapitata sau nu am vazut eu bine?
|
a avut tupeu sa se puna cu DN7
|
Quote:
|
vroiam sa zic ca e nasol ce s-a intamplat si ca imi pare rau pentru femeie... nu stiu daca am dreptate da se putea evita
|
probabil,daca nu trecea strada prin loc neregulamentar
|
de accidentul de azi dimineata ati auzit?Cred ca e la pod la Soimus.
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-de-metri.html |
cred k e in hunedoara :)....Oricum dacia a fost facuta praff
|
defapt asta era stirea....da protv-ul .... http://video.huon.ro/video/39831/a-scapat-cu-viata
|
saraca masina :(
|
Da-o dracu de masina...bine ca nu l-o luat trenun-n coarne!!!
|
apoi daca omu e nebun :))
REVIN : Saraca masina |
nu e el nebun, e numai zmeu, ca asa sunt agentii comerciali, rup masinile de firma pe sosele..ca asa e omul, daca nu este a lui ce mai conteaza restul.
bine ca a scapat numai cu rani superficiale :) |
2 Attachment(s)
facui si eu azi un accident in timp ce incercam sa intorc la spilalul contagiosi , n-am fost atent cand am dat cu spatele fiind indus in eroare si de alt destept care imi face semn sa ies si nu m-am asigur fiind lovit in spate de un wv bora . din fericire sunt numai pagube minime ... el are usa zgariata , aripa indoit putin si cauciuc spart iar eu una bucata bara spate gaurita si portbagajul indoit
|
nasol :|
|
aiurea
fiarele se indreapta plasticele se inlocuiesc noi sa fim sanatosi si cola sa nu se gate ;) |
da nasol ce sa zic. si eu am dat-o de un stalp cu spoileru da figura a fost ca inainte am avut accident, s-a bagat una in mine si nu a fost bai, acum am alt spoiler mai ca lumea
|
Bine ca nu sa spart si stopu. restu o mana de chit, finisat, si vopsit.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning