![]() |
nu mai zice nimeni despre daciile mele?? :(
|
Re:
Quote:
daca esti incepator si vrei sa inveti si sa ti se spuna ca e bine si ce nu posteaza aici :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=269774#269774 |
1 Attachment(s)
Dedicatie Speciala :lol:
|
replica e pe drum ;)
|
Exact acum cand postez acest reply injur de 45 de avioane sunt deasupra Atlanticului poate k gasesti ceea ce spun putin deplasta dar important este cine a traversat primul Atlanticul cu avionul ..... deci :lol: :lol:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
uite si varianta mea...facuta acum cateva luni... |
Sorry Blowwind ...... :lol: dar ce este cu tine ??...k nu te-am mai vazut de mult :lol: ce Printscreen FRUMOS :lol: :lol: glumesc :D te bagi si tu la Logan ca abia astept sa-ti mai vad lucrarile
|
Re:
Quote:
stau cam prost cu materialele ...dar vad yo cum o scot la capat :D |
salutare.....ma da de cand cu concursu ala de tunat loganu ala pe acilea nu mai posteaza nimeni nimik......ce naiba....sper ca dupa terminarea concursului revine lumea la normal ...... heheh :D :twisted: :evil: :lol:
|
misto... se pare ca chiar trebuie sa ne gandim la o revista, nu?
sper sa o reusim cel putin l fel de frumoasa pe cat ati incercat voi... :lol: |
Daca faceti revista imi fac abonament pe viata :lol:
|
1 Attachment(s)
am stat pe bara in ultima vreme dar uite ce am facut. :lol:
|
1 Attachment(s)
sper ca va place acest bmw
|
hmmm... la un BMW(mai ales seriile noi)nu are/au VOIE sa aiba 'gauri imense prin spoilere/praguri,sau cine stie ce alte smecherii'...la fel si pt aston martin...incearca ceva mai subtil..mult mai subtil,dar de efect.
in rest..vad ca-ti place sa creezi!bravo! |
2 Attachment(s)
un golf 5 fakut de moi... :) ...sper sa va placa....
|
Re:
Quote:
|
ai greseli destule la Golf... incerc si eu o modificare... :) la Golf
|
1 Attachment(s)
:arrow: ... uitatzi shi poza originala mare...daca vrea sa o modifice cineva...sa mai vdm shi alte idei
|
cam urat golfu ala gti...nu prea ai facut mare chestie la el si nu prea ai lucrat ingrit.....PAREREA MEA :twisted: :D
|
2 Attachment(s)
Dacia unui tovarash...
r o g p a r e r i ! ! ! ! :( |
ca masina VT e frumusica ! bv. ! dar (eu cel putin) nu m-ash urca in asha ceva ! :evil:
//edit PS: incearca sa o lashi mai jos un pik ! :wink: |
4 Attachment(s)
mda...am vazut ca nu va place golfu..am mai fakut un mertan si un passat...la mertan nu am putut face eleronu drept.. :(
:arrow: :arrow: :arrow: |
maskt ...tata ..la dacia ai stopurile sunt modificate cu ciocanu ? ...arata super nasol fara geam
|
1 Attachment(s)
Another creation
|
2 Attachment(s)
Golf 2 TNG style
|
Tng k de fiecare data ne incanti cu niste lucrari super reusite :wink: :wink: :shock:
|
Re:
Quote:
P.S. Nu o lua personal este un sfat 100%prietenesc...... si k sa-l citez pe Madskillz Keep it Clean :wink: BAFTA :wink: :!: |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
salutare....m-am intors din nou..cu un Septar.. :D ..sper sa va placa..macar un pik..:) :roll:
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: |
Re:
bravo mai baieti....vad ca ati inceput sa lucrati klumea....eu nu prea mai am timp...dar ca sa nu va uit si sa nu ma uitati...o sa mai vin si eu cu nishte proiecte din cand in cand...:D :D :lol:
rammstey...ultima ta masina nu-mi place...ce naiba mai radule...asha te-am invatat eu?? :D noapte buna (ca acu e noapte).mai vorbim |
aici avetzi dreptate ...dar fara blur...arata mult prea nashpa...avea multe defecte...eh da oricum ...de acum incolo o sa tzin cont...da de renault`u ala 5 ..ce parere avetzi ? e frumos ? am shanse in cariera asta ? :D
Quote:
Quote:
ms fratzilor...va am la inima :D |
2 Attachment(s)
Hai sa va prezint ultima mea lucrare .... interesanta..... cred :? :arrow:
|
what have u done???? :shock: ce sa zik...interesanta idee :)))
p.s. cam ai greseli pe acolo... |
Re:
Quote:
|
hmmm....really interesting....ma gandeam odata sa fac o katerin nenorocita si sa tunez un 137...ratb :twisted:
|
pune RATB-ul sa ne jucam si noi cu el :D
|
salutare....misto dubita mai ales botu imi place...bv...si idee e misto de a tuna o dubita.....cred ca ai facut-o la caterinca ca nu mai aveai ce tuna.....bv arata super cand o pui si tu pe una din linile RATB-ului? :D
|
mistho microbuzu...poate fac rost de o poza cu un microbuz asemanator de la cimitiru` central constanta ...sa vezi ce iese atunci :)))
|
thx 2 all nu stiam k un microbus are un aseamenea impact ... sper sa va placa urmatoarea lucrare(in lucru) este vb de un tractor :wink:
|
belea ...abia astept , sa vad ce-ti poate imaginatia ! Succes !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning