Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Various ! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3187-various.html)

Anonymous 23-10-05 23:32

nu mai zice nimeni despre daciile mele?? :(

kickass 24-10-05 02:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
nu mai zice nimeni despre daciile mele?? :(

aici se prezinta lucrari.. nu se comenteaza lucrari :!: daca cuiva i place ce ai facut iti va spune, dar nu este nime obligat ca comenteze lucrarile tale aici..
daca esti incepator si vrei sa inveti si sa ti se spuna ca e bine si ce nu posteaza aici :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=269774#269774

Kolegosu' 25-10-05 02:24

1 Attachment(s)
Dedicatie Speciala :lol:

EvLSant0S 25-10-05 16:59

replica e pe drum ;)

Kolegosu' 25-10-05 22:32

Exact acum cand postez acest reply injur de 45 de avioane sunt deasupra Atlanticului poate k gasesti ceea ce spun putin deplasta dar important este cine a traversat primul Atlanticul cu avionul ..... deci :lol: :lol:

blowwind 25-10-05 22:47

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Kolegu™\"
Exact acum cand postez acest reply injur de 45 de avioane sunt deasupra Atlanticului poate k gasesti ceea ce spun putin deplasta dar important este cine a traversat primul Atlanticul cu avionul ..... deci :lol: :lol:

au mai fost multi inaintea ta :D....
uite si varianta mea...facuta acum cateva luni...

Kolegosu' 25-10-05 22:50

Sorry Blowwind ...... :lol: dar ce este cu tine ??...k nu te-am mai vazut de mult :lol: ce Printscreen FRUMOS :lol: :lol: glumesc :D te bagi si tu la Logan ca abia astept sa-ti mai vad lucrarile

blowwind 25-10-05 22:56

Re:

Quote:

Sorry Blowwind ...... :lol: dar ce este cu tine ??...k nu te-am mai vazut de mult :lol: ce Printscreen FRUMOS :lol: :lol: glumesc :D te bagi si tu la Logan ca abia astept sa-ti mai vad lucrarile

lol :)...ma mai bag si yo in seama :)...loganul meu e cam 50% gata :)
stau cam prost cu materialele ...dar vad yo cum o scot la capat :D

ra2 28-10-05 20:10

salutare.....ma da de cand cu concursu ala de tunat loganu ala pe acilea nu mai posteaza nimeni nimik......ce naiba....sper ca dupa terminarea concursului revine lumea la normal ...... heheh :D :twisted: :evil: :lol:

Gratzian 29-10-05 02:21

misto... se pare ca chiar trebuie sa ne gandim la o revista, nu?
sper sa o reusim cel putin l fel de frumoasa pe cat ati incercat voi... :lol:

Kolegosu' 29-10-05 04:02

Daca faceti revista imi fac abonament pe viata :lol:

Ice-mAn 29-10-05 18:00

1 Attachment(s)
am stat pe bara in ultima vreme dar uite ce am facut. :lol:

Ice-mAn 29-10-05 18:02

1 Attachment(s)
sper ca va place acest bmw

ad1 29-10-05 19:01

hmmm... la un BMW(mai ales seriile noi)nu are/au VOIE sa aiba 'gauri imense prin spoilere/praguri,sau cine stie ce alte smecherii'...la fel si pt aston martin...incearca ceva mai subtil..mult mai subtil,dar de efect.
in rest..vad ca-ti place sa creezi!bravo!

TigraPower 29-10-05 19:34

2 Attachment(s)
un golf 5 fakut de moi... :) ...sper sa va placa....

RA_2fast4u 29-10-05 20:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ice-mAn\"
sper ca va place acest bmw

da ce naiba e chestia aia? se reflecta masina? pai puteai sa intorci si u putin ca sa para mai reala :P

Detman 29-10-05 22:23

ai greseli destule la Golf... incerc si eu o modificare... :) la Golf

LKS 30-10-05 15:56

1 Attachment(s)
:arrow: ... uitatzi shi poza originala mare...daca vrea sa o modifice cineva...sa mai vdm shi alte idei

ra2 30-10-05 16:04

cam urat golfu ala gti...nu prea ai facut mare chestie la el si nu prea ai lucrat ingrit.....PAREREA MEA :twisted: :D

c i k y 30-10-05 16:41

2 Attachment(s)
Dacia unui tovarash...
r o g p a r e r i ! ! ! ! :(

dshockevo 30-10-05 16:52

ca masina VT e frumusica ! bv. ! dar (eu cel putin) nu m-ash urca in asha ceva ! :evil:

//edit

PS: incearca sa o lashi mai jos un pik ! :wink:

TigraPower 30-10-05 16:55

4 Attachment(s)
mda...am vazut ca nu va place golfu..am mai fakut un mertan si un passat...la mertan nu am putut face eleronu drept.. :(
:arrow: :arrow: :arrow:

LKS 30-10-05 17:21

maskt ...tata ..la dacia ai stopurile sunt modificate cu ciocanu ? ...arata super nasol fara geam

LKS 30-10-05 18:27

1 Attachment(s)
Another creation

tng 31-10-05 14:34

2 Attachment(s)
Golf 2 TNG style

Kolegosu' 31-10-05 14:39

Tng k de fiecare data ne incanti cu niste lucrari super reusite :wink: :wink: :shock:

Kolegosu' 31-10-05 15:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LKS\"
Another creation

Adevarat la cantitate esti cel mai tare ................de ce nu stai si tu pe una dintr-un unghi mai usor mai mult mai atent ?? si pe urma ai sa vezi diferenta iti dau un sfat prietenesc k intre noi NOob-ii nu le mai spalaci cu prea mult blur k se vede mult prea urat .....

P.S. Nu o lua personal este un sfat 100%prietenesc...... si k sa-l citez pe Madskillz Keep it Clean :wink: BAFTA :wink: :!:

Skillzu 31-10-05 16:56

Re:

Quote:

P.S. Nu o lua personal este un sfat 100%prietenesc...... si k sa-l citez pe Madskillz Keep it Clean :wink: BAFTA :wink: :!:

:peace: uite cineva care chiar a retinut....tine minte lks-ule chestia cu keept it clean...poate sa ti-o spuna oricine e pe aici un pic mai vechi...conteaza cel mai mult sa fie curata....stay tight :peace:

TigraPower 31-10-05 18:02

2 Attachment(s)
salutare....m-am intors din nou..cu un Septar.. :D ..sper sa va placa..macar un pik..:) :roll:

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Stuey 31-10-05 20:34

Re:

bravo mai baieti....vad ca ati inceput sa lucrati klumea....eu nu prea mai am timp...dar ca sa nu va uit si sa nu ma uitati...o sa mai vin si eu cu nishte proiecte din cand in cand...:D :D :lol:
rammstey...ultima ta masina nu-mi place...ce naiba mai radule...asha te-am invatat eu?? :D
noapte buna (ca acu e noapte).mai vorbim

LKS 31-10-05 22:10

aici avetzi dreptate ...dar fara blur...arata mult prea nashpa...avea multe defecte...eh da oricum ...de acum incolo o sa tzin cont...da de renault`u ala 5 ..ce parere avetzi ? e frumos ? am shanse in cariera asta ? :D

Quote:

uite cineva care chiar a retinut....tine minte lks-ule chestia cu keept it clean...poate sa ti-o spuna oricine e pe aici un pic mai vechi...conteaza cel mai mult sa fie curata....stay tight
Quote:

Adevarat la cantitate esti cel mai tare ................de ce nu stai si tu pe una dintr-un unghi mai usor mai mult mai atent ?? si pe urma ai sa vezi diferenta iti dau un sfat prietenesc k intre noi NOob-ii nu le mai spalaci cu prea mult blur k se vede mult prea urat .....

P.S. Nu o lua personal este un sfat 100%prietenesc...... si k sa-l citez pe Madskillz Keep it Clean BAFTA

ms fratzilor...va am la inima :D

Kolegosu' 31-10-05 23:26

2 Attachment(s)
Hai sa va prezint ultima mea lucrare .... interesanta..... cred :? :arrow:

RA_2fast4u 01-11-05 09:22

what have u done???? :shock: ce sa zik...interesanta idee :)))

p.s. cam ai greseli pe acolo...

c i k y 01-11-05 10:11

Re:

Quote:

Hai sa va prezint ultima mea lucrare .... interesanta..... cred :? :arrow:

tare tare bv ti-a iesit super botul masinii

Skillzu 01-11-05 17:20

hmmm....really interesting....ma gandeam odata sa fac o katerin nenorocita si sa tunez un 137...ratb :twisted:

andrey2003 01-11-05 18:22

pune RATB-ul sa ne jucam si noi cu el :D

ra2 01-11-05 19:08

salutare....misto dubita mai ales botu imi place...bv...si idee e misto de a tuna o dubita.....cred ca ai facut-o la caterinca ca nu mai aveai ce tuna.....bv arata super cand o pui si tu pe una din linile RATB-ului? :D

LKS 01-11-05 21:33

mistho microbuzu...poate fac rost de o poza cu un microbuz asemanator de la cimitiru` central constanta ...sa vezi ce iese atunci :)))

Kolegosu' 01-11-05 21:52

thx 2 all nu stiam k un microbus are un aseamenea impact ... sper sa va placa urmatoarea lucrare(in lucru) este vb de un tractor :wink:

dshockevo 01-11-05 22:36

belea ...abia astept , sa vad ce-ti poate imaginatia ! Succes !!

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning