![]() |
Re: Test Drive Unlimited
Brian stii cum se downloadeaza...de la siteul: http://ifolder.ru/11567794 fara translate de la google ...ca nu merge..:(
|
2 Attachment(s)
Am gasit un tutorial.. urmareste pasii astia .. mie mi-a mers.
Daca nu .. uite si nissan-ul ;) |
merci moolt pentru tot ajutorul ...raman dator:)
|
:rolleyes2 cita pasiune pe misu cu modurile astea. si dupa 1 saptamina gata. plictis. ia intra talica pe server si bate niste rusi la curse. atunci sa vezi satisfactie. (pentru cine nu stie, rusii sunt cei mai nesimtiti de pe server) e o placere sa ne luam de viata lor.
|
enter, cat de curand e posibil sa ma alatur si eu .. la mine nu e problema de joc original (bani) .. si calculatorul sa zicem ca ma tine, dar conexiunea la internet nu e prea grozava. La voi cum merge? Am auzit la multi ca le ia uneori si 10 - 15 minute sa se conecteze..
|
avem net de cartier. 40 lei. duduie.
au fost probleme de conectare dar a fost serverul lor trosnit. da, asa e. e pacat daca te tine compu sa nu exploatezi la maxim acest joc super. am jucat tot ce este gen. nimic nu se compara cu asta. |
Am si eu jocul original si la mine se conecteaza in cel mult 1 minut..de obicei 10 secunde...dar problema mare este ca au cel mai urat bug posibil...la conexiunile cu unele modemuri de ex click net nu poti vedea 2 sau mai multi useri in acelasi timp fara lag...vezi doar 1 singur fara...in rest restul sunt plin de lag..si nu e de la net...e de la joc...am incercat toate metodele dar degeaba...pacat pt ca este super misto sa te duci la un cruise cu alti 7 oameni...am prins de cateva ori alti 7 plimbandu-se dar vedeam doar 1 miscandu-se bine...sper ca tdu2 sa nu aiba aceasta problema
|
:confused2 nus ce sa zic . la munca am click si merge chiar bine jocul.(bine, este abonament de 8 parca, la 130 lei).
|
Se vad toti jucatorii bine?
|
da man. merge bine.
|
ciudat...la foarte multa lume am vazut problema asta...si toti aveau routere gen cele de la romtelecom
|
pai asa si noi ne-o mai luam in freza . dar dupa restart la comp ne vedem bine. indiferent de provider. of course, este loc si de mai bine.
|
Eu am o problema cu megapack-ul, am reusit sa-l instalez, imi apar masinile in showroom, cel putin le vad langa cele care erau inainte de vanzare, cand n-aveam megapack-ul, insa nu le pot accesa, nici sa le cumpar, nici pentru test drive, ma poate lamuri cineva? Ce anume trebuie sa fac? :)
|
nu am mai auzit asa ceva ....... incearca sa reinstalezi jocu
|
Quote:
|
nu le poti vedea? nici macar sa intri in interiorul lor, sau test drive? ca de cumparat .. nu te lasa la multe masini sa cumperi !
|
Quote:
|
|
Quote:
Merci de sfat ;) |
no problem.
|
ma ajuta cineva sa joc si eu online ? nu prea ma pricep .. imi cer scuze daca s-a mai discutat problema asta, da` nu prea am rabdare sa citesc 55 pagini , sa vad daca s-a mai vorbit despre asa ceva.
|
iti cumperi jocul.
|
ah, daca l-am luat de pe filelist nu pot ?
|
nu. Fara jocul cumparat nu se poate intra online.
|
aha... nu stiam. Mersi frumos.
|
SPER SA VA AJUTE ! MAI ALES PE INCEPATORI !
http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=13740 ATENTIE! FOLOSITI DOAR MAGIC MAP ! |
mamaaaa, ce de moduri !!!!!! Multumim mult dolb !!!!!
|
Quote:
inca ceva frumos http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=14413 |
|
sall.... am si eu o problema :| am cumparat jocul original si nu pot juca online imi zice k dak vreau sa joc online imi trebuie megapack-ul ..... mai are cineva problema asta?
|
ti-ai cumparat jocul online si ai incercat sa intri? sau ti-ai cumparat jocul si ai dat jos de pe net si ai pus megapackul? .. ca vezi ca megapacku ala trebuie cumparat si el.
|
pai megapacku de unde pot sa-l iau? se gaseste in magazin sau il cumpar de pe site ?
|
cred ca de pe site ! prin paypal daca nu ma insel.. si iti dau ei un link si il downloadezi.
|
nu-ti trebuie megapacku man. ca sa joci online trebuie sa ai jocul original si sa instalezi pachu 1.66A. vezi ca-l gasesti pe cg si e moca. gasca de romani vezi ca o gasesti pe computer games forum. :D
|
gata l-am facut :) ms man :)
|
Mi-am bagat si eu loganul care inlocuieste Alfa GT , si cand intru in joc ... SURPRIZA !!! zice : "The netwrk connection was lost !" , apare doar optiunea "OK" si iasa din joc ;
Daca ati putea sa ma ajutati sa-l fac sa mearga cel putin ca si inainte , v-as fi recunoscator :D PS: Pana acum nu am avut nicio problema cu jocul ! |
In cazul in care ai modem ,baga porturile necesare..le gasesti aici...selectezi modemul tau apoi test drive unlimited si iti explica acolo ce sa faci ;) -> http://portforward.com/
|
mersi ... intre timp n`am mai avut rabdare si mi l`am reinstalat , mi`au ramas salvaturile , ok .. dar mi`e cam frica sa mai bag vreo masina in joc , sa nu cumva sa`l bulesc iarasi :(
|
Am si eu o problema cand incep jocul imi cumpar casa si masinia.Dupa aia la prima cursa cand dau start incepe si mi se invarte ecranul si nu se intampla nimic.Ma ajuta cineva va rog?
|
ai jocul original ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning