![]() |
1 Attachment(s)
cu asta particip :D
UPGRADE MARE |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
o termin si eu astazi.am fost in plecat si nu am avut timp :lol:
|
1 Attachment(s)
gata am terminat.cum e? :roll:
|
Re:
Quote:
|
stiu...nu prea pare reala
|
1 Attachment(s)
am terminat shi eu ... e nasoala da nah...
|
1 Attachment(s)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:oops:
|
2 Attachment(s)
sper ca mai merge concursul..am facut si eu ceva dar numai acuma am putut sa il pun aicea pt ca nu am avut net :evil: ....
a si cum m-am plictisit am facut 2 versiuni..cred ca ramane cea simpla fara carbon neon etc |
Re:
Quote:
|
:( acuma am vazut si eu ca s-a terminat...ori cum ms...si sper ca sapt viitoare sa imi mearga netul calumea :evil:
bafta tuturor si asteptam urmatoarea masina |
2 Attachment(s)
io cu asta particip! :roll:
|
poate ca te-ai grabit putzin
spoileru se vede cam ciudat (in ceatza) incearca sa se aduci la aceeasi culoare micsoreaza rezolutia pozei ca sa prinda bine elementele de tuning mai incearca odata,cu mai multa atentie :wink: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
ultima mashina` a mea in concursu asta :( da` cred k e shi cea mai varza din punct de vedere calitativ ata ete...here goes
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
smal upgrade......CU ASTA PARTICIP(sa nu se mai repete gresheala ca la swift) :D
|
1 Attachment(s)
my car ,pareri!
|
misto jantele dp nuvolari ...
dpdv calitativ... ca mod de lucrat si lala . e buna .. ai lucrat-o bine .. dar .. ii lipseste ... ceva ... nu e reala deloc .. parerea mea |
1 Attachment(s)
cu asta particip mic upgrade
|
1 Attachment(s)
|
Re:
Quote:
|
io zik k e perfecta ashea kum ii :peace: d`amea nu zicetzi nika ????
|
thx guys
se vad progrese si la tine horicutz :wink: |
hăhăh........nevăr
|
1 Attachment(s)
am facut si eu ceva....sper ca tura asta sa mai fie concursul pe cand apuc si eu :ballbounc
|
1 Attachment(s)
sal hai ca am facut si eu ceva :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
niceee |
DVDValy - sal hai ca am facut si eu ceva :D
mare lucru ai facut... ai luat un m3 cls si ai pus fata de la serie 3 noua :clap: |
zeu :D super frumos
|
:paper:
|
DVDValy... vezi ca poza pe care trebuia sa o madifici era aia cu serie 3 noua nu cea cu m3 cls :wave:
p.s. arata misto dar nu are legatura cu concursul :suspiciou |
Re:
Quote:
oricum ..a gasit materialu`,l-a folosit,ya iesit..=> ma oftic :x |
mda...tare greu imi este sa aleg ceva...pana acum...ce naiba ma lucrati si voi mai ingrijit putin...daca vedeti ca pragurile sau jentile alea nu merg puse...ca nu au rezolutie...sau perspectiva corecta...NU LE PUNETI FRATE
pana mea...e plin netu' de poze calitative si voi nu stiu de unde le scoateti p'astea...mai bine faci un prag drept...ii futi un gradient si niste gauri negre si gata...tot arata mai bine nu ma intelegeti gresit...respect pentru munca si orele petrecute in fata monitorului...e adevarat ca avansati...dar voi avansati in directia gresita si btw...ce e graba asta sa posteze unii de luni deja masina?...aveti la timp sa le mai lucrati... hai...la munca :lol: |
asa ffocus... pe ei :2gun:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:59. |
- Copyright 2026 4Tuning