Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

BTL-gordini 20-12-08 18:48

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

5 Attachment(s)
Asa e mai Schumi,cat e bun la manevre de facut.:D
Astazi la BTL am facut ceva modificari;) cu referire la inlaturarea aerului cald de la galerie catre filtru de aer:idea:,un lucru f.bun pe timp de vara.Initial doream sa achizitionez o banda de azbest dar mi-i s-a oferit ocazia sa fac rost de o coloana de protectie a caldurii ,care se pune la masinile straine in jurul tevii de evacuare pt a proteja podeaua masinii .Proiectul a iesit bine si sunt f.multumit.Scuza-ti calitatea fotografiilor facute cu un tel.:rolleyes2

flocea_ro_ab 20-12-08 18:52

betonnnnnnnnn superrrrrrrrrr
imi dai voie sa iti fur proiectu ?

Speed4U 20-12-08 19:24

bine gandit folositor si arta si bine,bafta ;)

CED 20-12-08 20:32

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1933169)
Asa e mai Schumi,cat e bun la manevre de facut.:D
.:rolleyes2

imi traduci si mie? te rog :D

Nastase Bogdan 21-12-08 08:57

Ai fixat bine tabla aceea ca sa nu zdrangane?
Ca sa faci o treaba si mai buna,ca tot vad ca ai filtru de aer sport pus in bot la carcasa normala,ar trebui sa elimini carcasa metalica a filtrului deoarece aceasta absoarbe caldura chiar si cu acea protectie si tot aer cald iti intra in motor(vara,ca iarna e chiar bun aerul cald;))

Si eu am acasa o asemenea protectie si am vrut sa fac ceea ce ai facut tu acum,insa nu e suficient de mare ca sa acopere intreaga galerie,asa ca astept poate pica o bucata mai mare ca sa-mi fac treaba cu ea:-)

Foarte interesanta ideea site-ului,si arata f bine8)

adi.schumi_tm 21-12-08 09:19

Super tare ideea ce ai pus in aplicare la motor.Ma tot uit la pozele cu motorul si inca ma minunez cat de ingrijit e si sper ca intr-o zi sa fie si al meu macar pe jumatate la fel de ingrijit cum e al tau...

BTL-gordini 21-12-08 10:57

Flo fura proiectul cu placere,important e masinii sa i mearga bine:D.
CAT ,manevrele sunt lucrurile bune intotdeauna la noi:lol:,cele rele la altii:rolleyes2.
Bogadane,tabla e prinsa bine,e primul lucru la care m-am gandit si eu cu zdranganitul,dar am aplicat o metoda eficienta si sper sa tina.In leg.cu ,carcasa filtrului de aer vechi,arata f.bine si ar ramane un spatiu gol si totodata nu vreau sa-i strict aspectul motorului clasic.tocmai de aceea acuma nu va mai ajunge aerul cald sa bata si pe carcasa.Multumesc de sfaturi.;)
Ms mult Shumi:D,ideia de a-ti tine motorul cat mai curat face parte din aspectul general al masini,ea de la un capat la altul trebuie sa fie curata;oricum poti rezolva problema aceasta si la tine fara probleme,bagfta incontinuare:lol:

TIGANU AG 24-12-08 09:35

Buna idee si chiar arata destul de bine motorasul....Frumos!

BTL-gordini 24-12-08 19:10

2 Attachment(s)
Vreau sa urez tuturor colegilor de pe forum "CRACIUN FERICIT" :Dsi tot ceea ce va doriti ca Mosul sa va aduca.Astazi la BTL am mai facut una alta doar nu era sarbatoare inca:lol:

b3nny 25-12-08 21:51

... totul e roz ... :)

2 Attachment(s)
btl , am o intrebare de ce nu ai venit la Timisoara la Tim Tuning Show ? Mr Cat a fost ... am participat si eu cu Lada mea 1500 Mr Cat stie de care zic , una roz
Dacia ta e foarte frumoasa asa cum e acum :) eu cu Lada mea am vrut sa fac ceva care sa atraga privirile :D si cred ca am reusit . Am si o aparitie in revista Cox :D

BTL-gordini 25-12-08 22:40

MS de aprecieri b3nny:D,se pare ca pe atunci nu era gata modul gordini style cum am vrut eu:rolleyes2 si de aceea. si au mai fost alte impedimente.Oricum timpul e inainte si ne vom intalnii.;)
Saptamana aceasta o sa-i fac btl-ului un cadou in stilui original gordini,doar sa deschida un pic magazinele,surpriza o voi dezvalui in momentul achizitionarii,:lol:

CED 26-12-08 11:27

Re: ... totul e roz ... :)

Quote:

Originally Posted by b3nny (Post 1941911)
btl , am o intrebare de ce nu ai venit la Timisoara la Tim Tuning Show ? Mr Cat a fost ... am participat si eu cu Lada mea 1500 Mr Cat stie de care zic , una roz
Dacia ta e foarte frumoasa asa cum e acum :) eu cu Lada mea am vrut sa fac ceva care sa atraga privirile :D si cred ca am reusit . Am si o aparitie in revista Cox :D

Cind a fost showul de la timisoara eu am insistat sa vina si btl dar nu mai stiu care au fost atunci problemele si parca nici masina nu era gata
In 2009 nu il mai las sa rateze nimic:D

adi.schumi_tm 26-12-08 14:39

Sarbatori fericite ! si la anu nu cumva sa nu veniti in trio la Tm

b3nny 26-12-08 21:15

BTL , am o intrebare ! :D ... am observat ca ai teava de inox pusa si doar finalu e sport :D ... cum suna ? suna tare ? :D ca am un prieten care vrea sa faca ceva in genu cum ai tu , dar el nu vrea sa sune prea tare :)

NoLimit 27-12-08 08:24

Circuli cu ea iarna, distante lungi, daca da cum se comporta cu aer rece motorul?

BTL-gordini 27-12-08 18:15

1 Attachment(s)
B3nny sunetul e foarte placut si in masina si in exterior suna cum nu se poate mai bine:D,sincer si eu ma gandeam ca va suna mai tare,dar e lux:rolleyes2.Poti sa i spui prietenului tau sa isi faca ca nu va regreta si costurile au fost f.mici,120 lei fara manopera ca le-am sudat cu un priten.ce mai e f.important sa nu pui multe coturi,eu am doar 2 si intra la mine pe site si vezi pozele.;)
No Limit,Btl-ul a circulat tot timpul indiferent de sezon si distante mari,dar sincer eu iarna nu am avut probleme cu aerul rece,:idea:eu puneam in fata radiatorului pe partea cu elicea un plexic pt .o incalzire mult mai rapida in interiorul masinii,mergeam pana la servici si nu apuca sa urce apa la 80 grade.Parerea mea ca benzina influenteaza mult,eu folosesc Carrera 95 OMV de mult timp.:D
In urmatoarele zile trebuie sa imi soseasca si noile proiectoare style gordini,sunt cele din poza atasata:lol:,mi-au placut mult si nu am rezistat tentatie;)

CED 27-12-08 18:18

sint frumoase proiectoarele - o sa ii stea super la btl cu ele

SlimSlick 27-12-08 18:20

Eu le-as pastra si pe cele rotunde, iar astea dreptunghiulare puse sub bara...

LKS 27-12-08 19:23

Pacat ca sunt petarde proiectoarele alea, in loc sa ai o singura culoare ca lumea, o sa ai curcubeu.
Dar e alegerea ta, si sunt gusturile tale...

flocea_ro_ab 27-12-08 20:04

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1944508)
B3nny sunetul e foarte placut si in masina si in exterior suna cum nu se poate mai bine:D,sincer si eu ma gandeam ca va suna mai tare,dar e lux:rolleyes2.Poti sa i spui prietenului tau sa isi faca ca nu va regreta si costurile au fost f.mici,120 lei fara manopera ca le-am sudat cu un priten.ce mai e f.important sa nu pui multe coturi,eu am doar 2 si intra la mine pe site si vezi pozele.;)
No Limit,Btl-ul a circulat tot timpul indiferent de sezon si distante mari,dar sincer eu iarna nu am avut probleme cu aerul rece,:idea:eu puneam in fata radiatorului pe partea cu elicea un plexic pt .o incalzire mult mai rapida in interiorul masinii,mergeam pana la servici si nu apuca sa urce apa la 80 grade.Parerea mea ca benzina influenteaza mult,eu folosesc Carrera 95 OMV de mult timp.:D
In urmatoarele zile trebuie sa imi soseasca si noile proiectoare style gordini,sunt cele din poza atasata:lol:,mi-au placut mult si nu am rezistat tentatie;)

nu le dai pe cele vechi? tocmai implinesc 18 ani poate mi le faci cadou!:D:D:lol::lol:

BTL-gordini 27-12-08 21:53

Slim ms pt.ideie dar vreau un singur set de proiectoare.:D
LKS sa stii ca o sa caut halogene galbene,deorece si becurile din faruri sunt tot galbene si atunci o sa lumineze doar o singura culoare,doar ca nu puteam sa renunt la ele din cauza halogenelor.Apreciez sfatul dat de tine.;)
Flo o sa ne intalnim si vb.si de proiectoare,esti primul on the list:idea::lol:

flocea_ro_ab 27-12-08 22:05

\:D/ se pare ca am cadou de ziua mea:)) tnx btl.

alex55 28-12-08 00:31

saracele numai gordini style nu sunt...

b3nny 28-12-08 01:52

4 Attachment(s)
Btl` ... am cumparat azi o toba finala sport asemanatoare cu a ta si suna excelent chiar daca are toba de foc :D... plus ca am schimbat toba de foc ca era sparta si facea un zgomot infernal ... deci nu ma asteptam sa sune asa de frumos :D ... e ok, dar pacat ca masina mai are anumite probleme ... o sa iti dau un pm sa iti zic ce si cum si poate poti tu sa ma ajuti :D

BTL-gordini 28-12-08 10:15

fara nici o grija b3nny,te ajut cu cea mai mare placere :Dsi seamana perfect cu a mea si la dimens.din cate imi dau eu seama.;)
Alex55 iti respect parerea:idea:,dar din cate stiu eu gordini style sunt un stil al acestei masini nu cele originale,ca atunci spuneam altfel.:idea:

SlimSlick 28-12-08 10:56

Auzi? Am eu impresia sau dungile pe partea dreapta sunt putin nealiniate catre spate? Ai o mica fluctuatie de nivel, daca-mi dau eu bine seama..... Stiu ca poate ai observat, insa mi-am facut datoria de coleg sa-ti atrag atentia... Sry daca te-ai suparat....

BTL-gordini 29-12-08 17:20

Asa este Slim,sunt un pic nealiniate din cauza lucrarii pe timp noapte :lol:,neavand rabdare pana pe zi si nu le-am mai putut dezlipii deoarece e autocolant de bener:idea: si cum masina nu a fost lacuita riscam sa se i-a cu tot cu vopseaua:D.Stai linistit pt mine nu e nici o problema;)

banzay 29-12-08 19:52

Tot respectul! Arata marfa de tot, mai ca imi vine sa imi iau si eu una si sa o fac "tipla" :)

BTL-gordini 31-12-08 10:21

2 Attachment(s)
Si cum anul 2008 nu se putea incheia mai bine:D,BTL-ul si-a facut aparitia in revista COX :lol:alaturi de prietenii CAT si GUS:D,un lucru care ma bucurat si totodata m-a facut incodata fericit si mandru ca am aceasta masina.;)
Ureaz tuturor colegilor "An Nou Fericit!" si la anul sa avem parte de lucruri mai bune.:D

flocea_ro_ab 31-12-08 13:47

bravoo !!!

BTL-gordini 03-01-09 13:14

Ms Flo pt cele spuse,facem ce putem sa aratam tuturor ca Dacia mai fece fiori pe unde merge:D:idea:.

BTL-gordini 04-01-09 11:00

3 Attachment(s)
Se pare ca la dezmebrari e tot locul ideal pt.achizitii rare:lol:.O ultima achizitie e o bara spate impecabila,aproape noua-nouta,fara nici o zgarietura:rolleyes2.Indiferent cat e frigul de napraznic,bara am monta-o pe masina si am pus si niste poze;)

SlimSlick 04-01-09 11:33

Nice bumper.... Super tare....
Te urmez si eu cat de curand. am un prieten la Remat si mi-a promis ca-mi cumpara el piese de acolo, deci si dicount. Abia astept.... :D

Speed4U 04-01-09 14:57

frumoasa ai grija de ea ca nu mai gasesti ,ce tara ,masinile merg la remat intregi si ies de acolo pe bucati :chainsaw::peace:

adi.schumi_tm 04-01-09 18:38

Ma uimesti pe zii ce trece tot mai tare,tzineo tot asa si vei fii admirat de si mai multa lume decat acum.Sper sa vii la Timisoara la expo ca te asteapta ''best autohton'' :d

BTL-gordini 05-01-09 14:17

7 Attachment(s)
Mutumesc tuturor de aprecieri,incercam sa facem tot ce-i mai bun pt ele:D.
Schumi o sa fim prezenti cu singuranta la Expo Tim. cand va fi;),imi pare rau ca trupa s-a restrans din cauza unui accident pe care la avut bunul nostru prieten Gusti cu Bmw-ul ursulet albastru ,intrand intr-un stalp si facand-ul praf:cry:.
Astazi au ajuns si proiectoarele comandate:D,si am trecut de dimineata la treaba indiferent de temperatura de afara, aici la noi( -13 grade),e o placere sa lucrezi la masina:idea:.Sunt f.multumit de ele :lol:

B-61-KYS 05-01-09 14:23

foarte frumos...asa era bara fata indoita sau de la montajul lor ....!

b3nny 05-01-09 16:18

foarte frumos :) ... arata superb cu ele :D

TIGANU AG 05-01-09 16:43

Foarte frumoasa masina ta si ai intrat in noul an cu cadouri super pentru ea!

bolidu' 05-01-09 17:52

stai calm dany ca nu esti singurul care-i ingheata oasele pe langa masina!;)
oricum rezultatull e super,arata foarte bine cu noile proiectoare.

All times are GMT +2. The time now is 10:52.

- Copyright 2026 4Tuning