![]() |
mai pune melodia Ying yang twins odata,ca o caut de si eu!!!
chiar e belea |
Re:
Quote:
:wink: |
1 Attachment(s)
De ascultat noaptea spre dimineatza ;)
dupa whisper si bla bla bla :P si lyrics ... 've been to all the familiar places I've been running like a sentence Never begun I've been looking for a way to let you know I got nothing left to fill out spaces I got nothing but a sentence coming undone I've been doing circle and shows Every cloud in the sky Every place that I hide Tell me that I, I was wrong to let u go Every sound that I hear Every thought that I fear Tell me that I, I was wrong to let u go Let u go, Let u go, Let u go (x4) ..... : / . mai luatzi believe in me , black nights , autumn leaves , tot atb daca nu le aveti ... tell me , si le \"ridic\" .. : / |
3 Attachment(s)
holy shit 8) 23 atzi luat atb .. let u go ..
daca v-ati bagat la alea , trebuie sa le luatzi si pe astea ;) the best of the best .. of the best .. chill out ;) |
and another one
Atb - Ecstasy ( chill out remics .. ) iarasi ... super tare .. nu stiti ce \"perdetzi...\" ;) |
melodia asta se aude si pe la voi pe la bucale ? :?
|
tu ce crezi ? vezi ca e retorica ;)
|
luati tot ce inseamna ROYKSOPP ..... merita!!! ;)
|
1 Attachment(s)
super piesaaaaa
:arrow: |
Speeder, knd ascultam eu Royksoop, tu abia stiai de 3 Sud Est
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vedeti ca am pus o melodie foarte tare de la ei : ONLY THIS MOMENT dar nu mai stiu pe unde, cert e ca am pus-o... Santos, Bishop ce parere aveti de melodie? PEACE :peace: |
1 Attachment(s)
Ce parere aveti de piesa asta?
PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
cum de asculta domnu moxxu asa ceva ? |
mie imi place ... dak nu a mai fost pusa pe forum ... go for it
|
si inca 2 mel ... ciara ... sunt si marfa melodiile, iar pe un woofer se aud belea
|
Triantafilos - Sepia parigoria
|
Black Eyed Peas - Bebot.mp3
o sa o urk dk nu o gasiti!! |
1 Attachment(s)
Bass power :wink: :arrow:
|
schimbam placa !!
luatzi aici 3 melodii ... sunt .. de fapt nu va zic .. cine are incredere in gusturile mele , le va lua .. voi pierdetzi ;) melodii gasite de shadow , mersi frate ! Svetlana Arsic - Ko ti brani.mp3 Mile Kitic - Ne pitaj za mene.mp3 Slavca Jeremic - Zalajubljeno srce.mp3 mi s-au incurcat degetele... jur =)) aaahhhhhhh si mai e una .. tare .. SVETLANA ARSIC - KO TI BRANI !!! si inca una SVETLANA ARSIC - KO TI BRANI !!! ;) daca nu o gasiti anuntatzi ;) |
1 Attachment(s)
Marfa rau :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th
|
2 Attachment(s)
marfa rau astea 3 categoria house :wink:
|
1 Attachment(s)
jme rau de ascultat in masina !!! :wink:
|
Prodigy - Spitfire
Get up , Get off Vodoo People Narayan Aluminum Jazz No Good Smack my BITCH up 144 Break&Enter CastBreeder Molotov Bitch Mindfiels FireStarter Take Me merita ;) |
1 Attachment(s)
pt cineva
|
mersi mersi 8)
|
oameni buni e o melodie de la dj optik si tipa de la activ...e in engleza si e imnul sau ceva de genu asta de la liberty parade de anu' asta.....plz help care o aveti sa o puneti si voi.
|
asta e ?
|
se pare ca asta e ...
|
1 Attachment(s)
mad skillz ia de aici :) gasita pe ODC :)
hub.opennetwork.ro (aici am gasit-o) :P |
:peace: :peace: :peace: eh acum va multumesc...asta era melodia...... :peace: :peace: :peace:
|
....cat off-topic.......a fost!!
luati aici melodie...super tare ....am ascultat-o de 50 ori cel putin |
Re:
Quote:
|
Da ceva rapaiala klumea nu mai pune nimeni ..... da nu romaneasca .... k pe asta o stie toata lumea ....
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
vezi k din primu set lipseshte melodia 11 si 13 daca am vazut eu bine ... si daca mai ai asa ceva mai baga ... fa bine si fortzeaza`te putin :)
|
Kanye West-Diamonds from Sierra Leone-tare melodia
Care are melodia aia noua de la Tatu? |
Re:
Quote:
psycho vezi ca melodiile alea 2 nu le-am luat ca nu le-am gasit da cred ca le voi gasi diseara...si daca le gasesc cu sigurantza le bag...ptr tovarashi mei... apropo v-au placut melodiile :?: :wink: |
Re:
Quote:
shogun`ule .. n-ai unde sa intrebi daca are cineva melodia x ? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning