![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
Salut,am o skoda octavia 1 si as vrea sa stiu cat costa urmatoarele modificari?
- scos bandouri si astupat - sistem deschidere usa pe telecomanda. (doar sofer sau toate 4) - bad boy capota -am montate praguri doar chituite unde se imbina -evazari aripi -astupat semnalizari aripa |
Fiindca baietii lucreaza mereu, pentru un raspuns cat mai prompt, dupa ce postati cerintele, sunati la numarul afisat in primul post.
|
Salut,
Ma intereseaza cat costa un badboy pentru o vectra a din 1995 |
Pentru un raspuns rapid, puteti suna la urmatoarele numere de telefon:
0768 622 551 CATALIN 0768 633 848 MADALIN |
Quote:
Quote:
|
Zi-mi si mie cat ma amendezi sa-mi tai din arcuriile alea nenorocite care nu vin cum trebuie. Iti aduci tu adminte; octavia aia cu arcuriile de Golf?
E vorba doar de cele dupa fata. |
Salut .
Cam la cati bani ajung cu vopsire totala la un logan faza1 alb + bad boy/portbagaj clean si grila clean ? Are cate urme de rugina la stalpii de la parbriz si cateva puncte pe 2 usi . O zi buna . |
Quote:
Quote:
|
sal,cat imi iei sa imi pui folie carbon 3d pe capota,plafon si portbagaj la o vectra a,iar retul masinii vopsita culoarea albastru ca a lu uzi??? cu tot cu vopsea bineinteles
|
2 Attachment(s)
Salut, cdat ar fi niste prelungiri de spoiler pentru un ,leon fr 1p
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mai postam si noi pe aici, anulare sprituitoare capota + bara spate logan
|
Quote:
|
Si eu vreau pm pentru stopri de fabia dar din 2004 daca conteaza, sunt stopuri de fl.
|
5 Attachment(s)
mai postam cateva lucrari , badboy Logan + bara fata modificata+ vopsit, bara spate Astra F, ( badboy tot la F-ul respectiv dar nu am apucat sa ii fac poza), revenim cu diverse lucrari
|
3 Attachment(s)
salut... se pot face urmatoarele? (prelungire bara fata din prima poza si praguri din celelalte doua poze) m-ar interesa prelungirea la spoiler sa fie detasabila la fel ca in poza.
as vrea sa-mi zici un pret si daca ies la fel cu cele din poze.ms... |
[QUOTE=cl86stf;4994396]Salut,am o skoda octavia 1 si as vrea sa stiu cat costa urmatoarele modificari?
vopsit farurile negre si vopsire totala a masinii astept un pm ms anticipat |
10 Attachment(s)
Buna seara tuturor.. ne cerem scuze pt intarzierea postarilor si raspunsurilor prin Pm;asadar mai adaugam ceva foto cu cateva lucrari.urmand ca in zilele urmatoare sa mai incarc cateva
Bad boy look Opel Astra F Reparatie plasticaraie rulota Reparatie carenaj moto Reparatie stopuri Bmw z3+ proiector Honda civic Reparatie spoiler spate Vw Pasat Reparatie proiector+spoiler fata Smart FORFOUR Eleron custom Smart Forfour Spoiler spate custom Opel Corsa D Replica Opc Reparatie Aripa St Spate Smart ForTwo Reparatie Spoiler Vw Polo |
1 Attachment(s)
salut. ma intereseaza si pe mine 2 sticle clare de far de vectra a 93 si 2 geamuri de proiectoare . se poate? si un pret. asta ar fi masina.
|
Salut. La voi se pot face triple full led ? M-ar interesa pentru un Chevrolet aveo sedan.
|
Salut,am o skoda octavia 1 si as vrea sa stiu cat costa urmatoarele modificari?
vopsit farurile negre si vopsire totala a masinii astept un pm |
2 Attachment(s)
reparat far Audi Q7 ( facuta sticla de la zero )
|
Pana acum n-am primit nici un raspuns...imi spuneti si mie cat costa un set (2 sticle) clare pentru stopuri de fabia?
|
Pana acum n-am primit nici un raspuns..imi spuneti si mie cat costa un set de sticle clre pentru stopuri fabia combi?
|
Quote:
Baietii sunt la treaba si nu stau toata ziua pe forum! ;) 0768 622 551 CATALIN 0768 633 848 MADALIN |
1 Attachment(s)
un pret pentru schimbat iluminat bord opel astra g si o problema la busonul de gaz .va multumesc..
|
2 Attachment(s)
Salut baieti aveti atasate pozele despre care am vorbit mai devreme.Numai bine!
|
Cat ar costa sa pun si eu xenon cu lupa la un far cu H7 pe ambele faze , dar numai faza scurta.
Si cum se vor regla farurile cu noua lupa ? Multumesc |
Uite poza de care ziceai http://www.autofarm.ro/img/5/25335.jpg merg facute colorate?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mai postam o lucrare, spoiler fata custom Kia Ceed(urmeaza sa intre la pregatit si vopsit) Reparatie carena+ carena rezervor+ faruri plexiglass Kavasaky |
2 Attachment(s)
Multumita baietilor de la Custom Garage, masina a capatat alt aspect, iata si dovada:
|
Quote:
|
Quote:
salut eu nu am primit nici un raspuns |
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut as dori si io un bad boy asa cat ma costa?
|
intre 200-250lei, suna-i mai bine si intreaba daca vrei cu clin portbagaj sau nu
|
1 Attachment(s)
salut! cat ma costa acele pleoape+vopsite negru nemetalizat? stima!
|
5 Attachment(s)
cateva lucrari efectuate , bara fata si badboy look Fiat Stilo , sticle clare faruri Passat ( 2000 )
|
2 Attachment(s)
pret bad boy +vopsit negru nemetalizat? !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning