Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

Mustang 14-10-07 20:51

Re: Ce vor femeile?

Aleks ... esti un porc misogin si materialist. :lol:

Spark 14-10-07 21:04

asa si ? .... dak ii iese ce mai conteaza ... :)))

Mustang 14-10-07 21:29

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1149196)
asa si ? .... dak ii iese ce mai conteaza ... :)))

Taci mah. :))
Fetele ce mai vor ?
Ca bani, masina si sex am rezolvat-o ...
Nu imi spuneti ca vor decat atat ca nu va cred :lol: :lol: :lol:

Spark 14-10-07 22:00

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1149232)
Fetele ce mai vor ?

pai .. si astea ...
trebuie in cantitatzi optime din fiecare ... ;)

ca degeaba ai toate 3 ... dar nu cat trebuie din fiecare

shadowro 14-10-07 22:11

ce vor femeile .... hmmm ... me :))

Spark 14-10-07 22:15

cata modestie ... :))))

aleks 15-10-07 14:51

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1149176)
Aleks ... esti un porc misogin si materialist. :lol:

multumesc de aprecieri, intotdeauna am avut o impresie buna depsre mine :lol::lol::lol:

IndyGG 15-10-07 14:58

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1149232)
Fetele ce mai vor ?

mustang ai uitat ca si casa.ar trebui sa ne facem ca snoop dogg atunci.daka avem masina,sex, bani si casa.PIMP si ne scoatem bani :lol:

Bea69 15-10-07 15:46

domnilor...vorbiti despre o specie ,kre sa fim sinceri..lucreaza cu capul!!!dupa c sa se kinuie sa isi faca ea singura o viata,sa se lupte ea,singura k sa isi atinga scopurile,cind poate agata oricind unul kre e atat d timpit dupa ea,incit face dracu-n patru k s-o multumeasca....
daca ati avea si voi astfel d posibilitati,nush cum ati alege voi calea mai nasoala...;)
da..sunt multe femei,kre prefera sa se ridice p spatele unui barbat...dar pana c sunt barbati dispusi sa le ridice,nu mai aruncati cu d astea in FIECARE femeie ;)

bluey 15-10-07 16:26

Bine pe tine te ferim.

Mustang 15-10-07 19:57

Bea ... dar ea ... ca femeie nu se simte ca un cacat in ploaie ca nu face nimic ?
Ca e o sclava care sta la mana unui barbat si daca ala o sa se trezeasca rapid la realitate o poate face de 3 parale ?

Bea69 15-10-07 23:22

nu trebuie sa iti faci tu griji ptr ele ;) cu viteza luminii isi agata p altul...
si nu...nu se simt ele nasol nici o secunda..k de fapt ea e gitul kre intoarce capul ...;)

Turbo110 16-10-07 02:05

femeile nu vor nimic ma de la noi stati linistiti nu va mai intrebati ca nu o sa aflati niciodata !

Mustang 16-10-07 09:05

Dar nu ne-am gandit de la noi ...
Asa ... la cazul general.

shadowro 16-10-07 18:13

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1149292)
cata modestie ... :))))

o gluma nevinovata :)

Spark 16-10-07 18:24

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1152493)
o gluma nevinovata :)

si a fost luata ca atare ;)

bluey 16-10-07 21:19

"De exemplu ,femeile din toata lumea prefera barbatii mai in varsta (cam cu 3 ani si jumatate) si mai inalti (cu 10cm, in medie).Si desi poate nu recunosc sau nici macar nu constientizeaza, majoritatea femeilor sunt mai interesate de dimensiunea portofelului si de reputatia unui barbat decat de orice parte a corpului lui "
Citat din FHM luna aceasta.

CLAR???

Mustang 16-10-07 21:22

Se poate aplica si la masina, nu numai la portofel.

Bea69 16-10-07 21:59

io tac =))

bodyspeed 16-10-07 22:40

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1152859)
"De exemplu ,femeile din toata lumea prefera barbatii mai in varsta (cam cu 3 ani si jumatate) si mai inalti (cu 10cm, in medie).Si desi poate nu recunosc sau nici macar nu constientizeaza, majoritatea femeilor sunt mai interesate de dimensiunea portofelului si de reputatia unui barbat decat de orice parte a corpului lui "

CLAR???

tare asta... :lol: :lol: :lol:
bea69 nu zici nimika :-P
ok
iar turbo, ce sa zic.. ai dreptate.. numai ca.. stand asa ca nu vom avea vreodata , sansa de a cunoaste ce vor femeile cu adevarat .. trec cativa ani . degeaba.. asa ca daca totusi incercam. azi putin.. maine la fel.. poate ajungem.. sa cunoastem..cat de cat ce vor cu adevarat.., doar ca , cateodata nici ele nu stiu...:rolleyes2

aleks 17-10-07 12:59

pai e perfect adevarat articolul...
si noi suntem la fel, doar ca noi am cam fw.. orice misca si nu e urata/stramba, dar daca e sa privesti orice alt om, prima impresie ti-o formezi in functie de statutul social: oricat de destept ar fi, n-o sa pui un vagabond pe acelasi nivel cu un manager de top...

Claudia 17-10-07 15:18

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1152859)

CLAR???

Cred ca Bea se abtine sa zica ce nu ma voi abtine eu sa va spun:

Sa nu imi spuna mie redactorul de la FHM ca daca un tip cu ____ (la acelasi nivel cu buzunarul unde isi tine portofelul) e invers proportionala cu marimea contului in banca, o sa ma intereseze. Adica nu e o regula ca dimensiunea portofelului sa fie mai importanta decat "orice parte a corpului lui" (si stim cu totii la ce facea referire)...

Cu preferintele de varsta si de inaltime sunt de acord, fiindca barbatii se maturizeaza un pic mai greu(asa se spune) si ideal e sa ai un partener cu cativa ani mai mare, pentru a fi pe aceeasi lungime de unda, sau sa fie mai inalt... la femei apare problema: "cat de inalte pot sa fie tocurile incat sa nu il depasesc?"

dolb 17-10-07 16:49

si pana la urma ce vrea o femeie??

de ce daca te porti frumos cu ea , o iubesti o pretuiesti ca pe ochii din cap, dupa 3 luni jumate se intoarce la fostul prieten care o batea si o umilea in ultimul hal?? de ce nu vor sa le fie bine si sunt atat de naive si proaste? ( scz pt unele ... nu sunteti toate ;) )

bluey 17-10-07 17:04

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1153920)
Cred ca Bea se abtine sa zica ce nu ma voi abtine eu sa va spun:

Sa nu imi spuna mie redactorul de la FHM ca daca un tip cu ____ (la acelasi nivel cu buzunarul unde isi tine portofelul) e invers proportionala cu marimea contului in banca, o sa ma intereseze. Adica nu e o regula ca dimensiunea portofelului sa fie mai importanta decat "orice parte a corpului lui" (si stim cu totii la ce facea referire)...

Cu preferintele de varsta si de inaltime sunt de acord, fiindca barbatii se maturizeaza un pic mai greu(asa se spune) si ideal e sa ai un partener cu cativa ani mai mare, pentru a fi pe aceeasi lungime de unda, sau sa fie mai inalt... la femei apare problema: "cat de inalte pot sa fie tocurile incat sa nu il depasesc?"

Am inteles.
Tu esti una din cele care nu constientizeaza asta :P
Sau inca nu esti suficient de matura sa iti pui ordine in prioritati si inca mai pui acea parte a corpului inaintea portofelului.

Claudia 17-10-07 22:45

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1154054)
Am inteles.
Tu esti una din cele care nu constientizeaza asta :P
Sau inca nu esti suficient de matura sa iti pui ordine in prioritati si inca mai pui acea parte a corpului inaintea portofelului.

Nu am spus ca o pun inaintea portofelului... am vrut sa se inteleaga k nu banii sunt prioritatea... ca degeaba ai bani daca nu ai SI alte "Calitati"
Combinatia perfecta prea rar exista(adica sa exceleze la ambele capitole)... insa daca ar avea cate putin din fiecare ar fi de ajuns :rolleyes2
Ideea e ca majoritatea barbatilor cu bani gandesc cum ai spus tu, fiindca asa v-au "educat" femeile sa ganditi... Dar cati din aceasta categorie s-au intrebat: "Daca maine raman fara bani, o sa mai prezint pt cineva interes?";)

Bea69 18-10-07 00:36

nah..intr-un final !!!
daca iti scoti capul din c.r ,iti dai seama k clauditza are maare dreptate!!!adik fat-frumos,cu toate calitatile ...well,mai rar....:cry: asa k ce face omul?isi stabileste prioritatile,si lasa mai moale cu visele...
scurt p 2,daca comfortul financiar e mai important,atunci renunti la alte placeri...sau invers :D
@dolb : degeaba cauti o reteta universala!!!fiecare femeie e unica...d aceea v-i se pare k sunt atat d complicate.k s-o intelegi,trebuie sa iti dai seama ce o motiveaza...;)

Mustang 18-10-07 10:34

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1154624)
Nu am spus ca o pun inaintea portofelului... am vrut sa se inteleaga k nu banii sunt prioritatea... ca degeaba ai bani daca nu ai SI alte "Calitati"
Combinatia perfecta prea rar exista(adica sa exceleze la ambele capitole)... insa daca ar avea cate putin din fiecare ar fi de ajuns :rolleyes2
Ideea e ca majoritatea barbatilor cu bani gandesc cum ai spus tu, fiindca asa v-au "educat" femeile sa ganditi... Dar cati din aceasta categorie s-au intrebat: "Daca maine raman fara bani, o sa mai prezint pt cineva interes?";)

Prezinti interes:
poti fi subiect de barfa, de ras, sau de simpatie.

Lumea se va uita oricum cu alti ochi la tine, nu neaparat de rau, dar nici de bine.

bluey 18-10-07 10:55

Adica mirosi a prost fara bani in buzunar...

Claudia 18-10-07 12:17

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1154940)
Prezinti interes:
poti fi subiect de barfa, de ras, sau de simpatie.

Lumea se va uita oricum cu alti ochi la tine, nu neaparat de rau, dar nici de bine.

Eu nu m-am referit la lume.. k aici se includ si prietenii, care daca sunt oameni te privesc la fel si te sprijina. Eu vorbeam de femei... Un barbat bazat pe situatia financiara, tinde sa fie bazat NUMAI pe ea... si nu isi descopera si alte calitati...

dolb 18-10-07 14:08

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1154807)
@dolb : degeaba cauti o reteta universala!!!fiecare femeie e unica...d aceea v-i se pare k sunt atat d complicate.k s-o intelegi,trebuie sa iti dai seama ce o motiveaza...;)

mda bullshit! am ajuns la concluzia ca prostia e mai mare decat inima :lol: cel putin in cazul ultimelor 2 fete kre le-am avut

Mustang 18-10-07 22:13

Nimeni nu stie ce vor femeile si cu siguranta nici ele ! ;)
Inca o tipa confirma regula din punctul meu de vedere.

Permiteti-mi sa ma corectez ... inca 2 intaresc punctul de vedere ;)

aleks 19-10-07 12:58

care sunt cele doua ?:)

Mustang 19-10-07 13:36

1 care a vrut sa se combine cu mine, dar acum nu mai da un semn de viata si nici nu raspunde la telefon.
2 una care se presupunea ca e cu mine, dar nu gasea timp sa ne intalnim.

Ce zici ?

aleks 19-10-07 14:12

tipic :)
astea sunt replica noastra la "one night stand" :)
te tin ca apri interesant ,apoi iti dau verde, ca le-a trecut :)
asa-i jocul, nu ne suparam noi pt atat :)

Mustang 19-10-07 14:43

Cand se aduna mai multe probleme ... incepe sa te ia Gaia ...

Spark 19-10-07 15:51

mda ... faza ...
in ultima vreme sa tot bagat in seama o fata pe langa mine.
ca asa-i ca`s singur si din astea. imi da id .. nr tel si din astea.
incepem sa mai vb una alta.
si azi ... cand o intreb ca ce-i asa vesela imi zice ca s-o intalnit cu pretenu ...
mno ... ce sa-i faci ...

bluey 19-10-07 17:51

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1157239)
mda ... faza ...
in ultima vreme sa tot bagat in seama o fata pe langa mine.
ca asa-i ca`s singur si din astea. imi da id .. nr tel si din astea.
incepem sa mai vb una alta.
si azi ... cand o intreb ca ce-i asa vesela imi zice ca s-o intalnit cu pretenu ...
mno ... ce sa-i faci ...

Oricum era urata si patrata.
Mai mureai dracu de inima cand va intalneati.
Stai in banca ta.

Spark 19-10-07 17:55

ne-am intalnit deja ...
astea pe viu ...
si era chiar dragutza ...da` in fine ...
next :P

bluey 19-10-07 17:57

Eu o treceam in excel in locul tau daca era draguta.
Ca prietenul il treceai la pierderi acceptate.

dolb 19-10-07 18:31

eu le bag pe toate in agenda si cand am nevoie sa ies, sun !

All times are GMT +2. The time now is 01:45.

- Copyright 2026 4Tuning