![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
4 Attachment(s)
Alte ciudatenii, mai vechi si mai noi :
Attachment 1069160 Attachment 1069161 Attachment 1069162 Attachment 1069163 |
Quote:
eu zic sa continui deseneaza cat mai mult,nu neaparat pe coli,cumparati un caiet si deseneaza pe el forma generala a masinii http://4-speed.board.fm/t9-tutoriale.htm uite niste tutoriale care or sa te ajute ;) mult succes si inca ceva,cand scanezi lucrarea,umbla putin la contrast si rezolutia sa fie mai mica |
6 Attachment(s)
Sa va prezint primele mele lucrari :D...le-am pus in ordinea cronologica...majoritatea sunt wip'uri deoarece am tot schimbat masinile pt a cauta o tehnica de desenat cat mai buna pentru mine...astept critici si sfaturi ;):arrow:
|
mai ai de lucrat(dar nu te descuraja,e normal sa fie greu la inceput;))
e bine ce ai incercat la desenul 2 masina trebuie incadrata intrun corp geometric "secretul" realizarii unui desen corect sta in liniile paralele,invata sa duci paralelele cum trebuie spor la lucru! |
Esti sigur ca paralele? :) Adica eu stiu ca toate liniile importante trebuie sa vina dintr-un punct comun(punct de fuga), adica sa fie concurente. Daca liniile sunt concurente nu mai sunt paralele in niciun caz, nu?
P.S: la desenele tale cu masina din fata da, liniile fetzei sunt paralele, dar in perspectiva nu :) P.P.S: daca gresesc corectati-ma :) |
Quote:
|
Quote:
ma refeream la liniile plafonului,parbrizului,capotei a barii fata si care or mai fii pe acolo mai pe scurt la primul desen(masina) observi cat de urat se vede daca nu ai dus liniile paralele? la asta ma refeream;) |
1 Attachment(s)
cand faci un desen din perspectiva nu prea vezi linii paralele. liniile care se presupun a fi paralele se intalnesc intr-un punct de fuga. de cele mai multe ori cand incepi sa trasezi "cubul" iti trebuie 2 puncte de fuga pentru ca ai 2 seturi de linii paralele.am facut o schema in paint..sper sa va ajute. liniile plafonului, parbrizului, liniile spoilarelor, daca le prelungiti trebuie sa se intalneasca in punctul din stanga. linia bazei, cea a portierelor si restul care ar mai fi paralele se intalnesc in punctul din dreapta. ce e cu rosu e "cubul" in care se incadreaza masina. linia neagra e linia ochilor
|
Pai si eu nu tot asta am zis? ca nu au cum sa fie paralele pentru ca liniile fetzei sunt concurente intr-un punct de fuga, iar liniile rotilor, usilor, (etc.) sunt concurente in alt punct de fuga :P.
P.S: cei ce sunt la inceput ar putea arunca o privire pe schema pusa de tine, poate mai inteleg ceva :):D |
am incercat sa explic ceva dar nu am fost in stare :lol:
ar fii bine sa ii explictati voi baiatului unde a gresit( poate aveti mai multe cuvinte decat mine :lol:) ps:depinde cum cititi mesajul asta,eu vorbeam serios fara aroganta ;) |
1 Attachment(s)
Ma bag si eu in seama. :lol:
|
1 Attachment(s)
incantat!!!...
|
6 Attachment(s)
ma bag si eu ca incepator, masinile care arata dezastruos sunt primele care le`am incercat, iar r8 m`am chinuit cam 4-5 h si tot nu e terminat :))
|
4-5 ore? La R8-u` ala copiat in juma` de ora? Fii serios ;)
Revenind la cele facute cu adevarat de tine: daca ai lua cateva tutoriale si ai desena mai mult, ti-ar iesi mai bine ;). P.S: ca sa nu o taraganam, nu ne mai zi ca nu-i copiat r8`u, ca nu te credem :lol: |
r8 nu e copiat in totalitate adica m`am uitat undeva si am incercat sa`l fac ca in revista am vazut multi care fac asa, dar nu am stat sa pun foaia peste revista canu se vede nimic ;) si mai mult de atat daca iti arat foaia pe care am facut`o o sa vezi multe stersaturi si multe linii in care nu se vede in poza care e pusa asa a iesit al scaner
|
hai sa fim seriosi...uite-te la primul tau desen si la r8..care e diferenta..iti spunem noi: e o diferenta uriasa pentru ca r8 este copiat. se vede foarte clar ca nu sunt lini sterse sau altceva, si ca rotiile ti-au iesit din prima si nici nu ai linii de constructie ajutatoare asa ca nu mai umple forumul cu argumente ca tot nu te credem ;) succes si treci si pe la tutoriale
|
1 Attachment(s)
Pot sa ma bag si eu in seama cu voi? :D
Sunt foarte pasionat de masini si bineinteles le si desenez...nu ma consider foarte priceput...oricum o sa va arat cateva din desenele mele (mai pe seara k acum sunt la munca)sa va dati cu parerea (dupa mine :lol:).... ON: R8 este copiat 100%, am facut si eu dastea', stiu cum iese:lol: Ca sa va faceti o parere...scuzati calitatea |
1 Attachment(s)
BMW 507
|
Dacia: Imi place cum e lucrata, stilul de a desena, dar nu si tuning-ul ala :lol:
In afara pe pleopul ala mare nu prea ii sta bine asa, dupa parerea mea :rolleyes2 BMW: Da :) Insa in realitate fata nu este chiar atat de inalta, cu vreo 10/15 cm mai putini, nu? |
amuzanta dacia:)...mie imi place:))
|
1 Attachment(s)
Wingo:arrow:...la eleron trebuie sa repar putin:D
|
eleronu asta parca'mi aduce putin aminte de cristophor:)) joke
e misto,ce sa zic..cartoon :D |
1 Attachment(s)
BMW: Da :) Insa in realitate fata nu este chiar atat de inalta, cu vreo 10/15 cm mai putini, nu?[/QUOTE]
Buna! Nu tare sunt de acord cu afirmatia ta! Cred ca partea de spate si laterala sau partea pragului si a spoilerului spate trebuie ridicate si masina s-ar apropia de proportia adevarata a modelului original. Nu am zis ca masina nu are greseli, are chiar f multe, insa nu aceea e gresala fatala! Pun si o poza de convingere. Numai bine! |
Da, sau scazi din praguri/spate 10-15 cm sau cresti fata, alegerea iti apartine.
Eu as face si una si alta. Fata mentin ce am zis, eu mam uitat la bara si am comparat pozitia iei cu centrul rotii si mi s-a parut (poate este numai o impresie...) ca e putinel prea inalta. |
1 Attachment(s)
Snot Rod:arrow:(unele parti copiate:oops:)
|
12 Attachment(s)
Am revenit cu niste desene ... unele nu sunt terminate...dar oricum...astept pareri(de bine si de rau:lol:)
Scuzati calitatea pozelor:sad: |
1 Attachment(s)
Nu ma prea pricep eu..dar am vazut topicul si mi-ati facut pofta sa dau si eu cu creionul..apoi acuma ce a iesit a iesit:D
pareri :)pls |
3 Attachment(s)
Quote:
va rog pareri...e prima data cand incerc asa ceva:| si scuze vad ca am mai postat o data..ca na mai mers edit:( |
3 Attachment(s)
Sal ...revin cu inca o masina...
|
Quote:
k vad ca esti pus pe treaba;) |
Quote:
|
no las amu ca nu toti suntem genii:lol:
|
imi place cum ti-a iesit masina de dedesupt;n-am mai vazut pe site:P desi cred ca plafonul nu se mai vede deloc din unghiul ala. la ultima masina ti a fugit botul intr o parte. am vazut niste urme de linii ajutatoare. acum nu stiu daca le-ai trasat bine. am observat ca linia parbrizului si cu linia grilei, portbagajului nu se intalnesc undeva in stanga sus ci undeva in partea opusa, in dreapta jos. mergi la pagina 54 unde a avut loc o discutie despre puncte de fuga:d poate prinzi ceva
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
...am si eu cateva desene si multumesc celui care m-a ajutat sa le pun aici :*
|
"dotz_racing"
Fainute desenele:D Tine-o tot asa |
6 Attachment(s)
am si eu cateva desene....(ultimul mai trb retusat) stiu k nu arata prea bine dar pt un incepator sunt destul de bune.
|
Quote:
chiar foarte bune pentru inceput:X dar fale mai cu atentie pic:D |
da multumesc...pai o sa o tin tot asa si din ce in ce mai bine....urmeaza un 206...dragutz albastru, modificat putin mai mult :))...dar am sa il incep dupa ce imi cumpar ceea ce skyzo n-a gasit >:) pasteluri
|
pt r3chin....remarc la tine ceea ce mie nu imi iese .....jantele :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning