![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
vrem sa vedem si cum dau pe masina:->
|
Quote:
|
Cei drept mane nu prea te-a chinuit sa faci ceva frumos din ele ... au iesit oke dar se putea si mai bine chiar daca sunt cu sprayul :) ... buzele au fost vopsite !? aruncale mai repede pe masina sa vedem cum dau !
|
buzele au fost vopsite pana ce le va polisa....;)
|
Treaba sta in felul urmator,omul a luat jantele aproape moca :) le-a vopsit in graba pentru ca astea oricum nu o sa le tina mult ... urmeaza ceva 14-15 ...
|
Ne calmam si noi putin? Ca nu-i greu, si nu doare.
|
5 Attachment(s)
Poze cu jantele puse pe masina,imi place place place :X
|
Vin bine! Dar...neaparat alte gume.
|
Quote:
|
Quote:
Succes, sa le iei ;). |
Dau super tare pe masina...parca sunt Goti clasice...trebuie udate si cand zic asta nu ma refer sa treci cu ele printr-o balta ...:))
|
iti vine super cu ele mane:D:> sa le porti sanatos
|
Quote:
|
Jantele sunt frumoase miezu a iesit destul de bine din ce se vede in poze dar parca "buza" aia strica tot, putina atentie si ieseau giugea.Ca sfat pune gume cu talon de 60 va incadra mult mai bine aripa pentru ca jantele sunt mici si cauciucuri cu talon mai mic va arata...ciudat.
|
daca se chinuia umpic mai mult ieseau bestiale,cu toate astea eu zic ca jantele dau super fain pe dacie o culoare la toata masina neaparat pe burta si e bestiala bafta cu ce iti propui mane :) ! bafta multa
|
Zimi si mie te Rog ce culore ai folosit la buzele de la jante multumesc anticipat
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Sa mai postez si eu ceva ce, am mai achizitionat
In scurt timp ma apuc sa fac farurile,detin un set de lupe original HELLA fara angels yes.Ma gandesc sa fac interiorul negru apoi sticla o sa fie plexiglas,o sa lcurez impreuna cu ceva prieteni sa le fac cum trebuie |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Astazi am achizitionat un set de oglinzi bmw e30 heliomate si un alt volan sport.
Lupele inca nu m-am apucat sa le montez la faruri... In plan ar fi sa urmeze :lupele ,interioru,tablaria + voxita :lol:,apoi motorul si ceva audio. Acum poze cu oglinzile si volanul (Oglinzile inca nus reglate cum trebuie,si trebuie sa astup si golul acela de la plastic) |
Hai ca e frumoasa...mai putin volanul :sad:.
P.S: Ce s-a intamplat la capota ? Aproape de badboy. |
Quote:
Pai capota este lovita decand am avut accidentul din decembrie ....si grila am avuto stramba dar am schimbato .Volanu ce sa fac il mai schimb si eu cand ma plictisesc de unu trec la altu :lol: |
schimba si tu fetele de la usi,sau imbraca-le in ceva ca sunt coapte :shock:
|
Quote:
|
cat ai dat mai drace pe oglinzi .
is dragute dar....... si volanul nu e1 plus pt maina sincer:arrow: |
Quote:
|
Quote:
|
mane cand vopsesti masina daca pastrezi volanul sa il vopsesti culoarea masinii ! interiorul cel putin fetele alea le poti arunca la primul cazan pe care il vezi si tu sti asta ! stiu ca nu o iei in nume de rau ! haha mie 1 imi place si volanul si oglinzile :X bafta in continuare !
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azinoapte pe bulevard...
|
2 Attachment(s)
salutare. eram si eu curios de unde ai facut rost de lampile acelea cu semnalizarea alba,eram interesat sa le fac si eu.
app.asta este cazanul meu din '97 :D |
Quote:
Astazi pe seara am schimbat carcasa la volan acel plastic am pus de cn4 Maine urmeaza capitonajele de usi,discurile fata sau daca e cazu cu totu fuzetele,o planetara,un cap de bara si cam atat. |
da vreau,mi se par interesante
|
4 Attachment(s)
Astazi am schimbat fetele de usi.O sa urmeze ceva modificari pe la ele,nu raman asa,si inca mai trebuie lucrat la prinderea lor,cateva gauri ici colo + difuzoarele si buzunarele sa fie prinse si ele.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ar fi grozav sa poti face niste fete de usi custom ... eu stiu un material mai frumos ceva ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:30. |
- Copyright 2026 4Tuning