![]() |
Re: E46 - TM 77 EEE
eu te-am observat de la distanta chiar ma gandeam ca oare nu te vad prin oras la o plimbare cu roscata si ,,,
|
Quote:
|
Vezi ca ai luat cam toate locatiile boss...
|
Quote:
caius masina a iesit B.O.M.B.A rau!!!!!!!!:shock: |
cRbL .... :drunk:
TM 77 ADF ... lasa-mi un PM :lol: ar85gyl .. cu o zi inainte am iesit cu ea.. atunci abia mergeam spre casa si de atunci acolo sta :D Kedy .. vin si ele.. mai incet dar vin .. :D vam_19 ... deloc, am o gramada in cap (locatii..) :lol: radu_bmwe36 .. ms frumos :pissed: |
Quote:
|
Adefeul e bănat!
Abia aşteptă oglinzile... şi pozele! |
2 Attachment(s)
Un "bronzol" adevarat se face in fata garajului :workout:... nu pe plaja la mare :peace:
|
salut...in primul rand sa sti ca ti-am urmarit topicul si te felicit pt o masina superba
....in al 2-lea rand te-as ruga daca poti sa imi zici si mie de unde ai luat numerele de germania pt ca am si eu pe cineva pe acolo si nu stiu de unde sa imi ia si mie pt masina mea.... |
6 Attachment(s)
cryssTM .. chiar asa frate, dai din casa? :lol:
cum se vede in a2a poza, zici ca eram destul de "entuziasmat".. dar asa stau pantalonii... :lol: Gangstah .. mersi, numarul de germania l-am primit de la fratele meu kox_24 8) :lol: nu stiu sa-ti spun unde si cum l-a facut... la fel si oglinziile care au venit ieri, 10x kox :D KOX KOX KOX KOX :drunk: electrice, incalzite, rabatabile... 8) |
Sterge chenarul cu negru de la numarul fata/spate cu acetona.
|
hai ca ai asteptat dupa oglinzile astea mai ceva decat pe mos gerila :))
|
quze .. m-am gandit si eu la varianta asta .... o sa incerc la unu sa vad cum arata...
da_joint .. chiar ca :D mai rau ca-n filme... am si eu o intrebare / nelamurire... de ce tot dispar posturi de aici ? adica nu mi se pare nimic iesit din comun incat sa fie sterse... sufera careva de sindromu "moderator"? :rolleyes2 |
Iti pun niste poze cu un e90 negru sa vezi later, efectu e garantat
|
Caius ... Ai o persoana caruia nu-i place topicul tai. Tot sterge si sterge si sterge. Macar sa-si spuna ofurile aici. In rest ce sa zic. Masina e crima hai cu oglinzile, chair e cel Mai Tare cabrio, wow wow wow......
|
Am văzut că la inceputul topicului zici că vrei să o ții ... vorbeai serios ? :)
Nu te-ar cooafa un e39 ? Nu ai făcut nici unul pānă acum :) |
vam_19 .. ce sa zic frate, "haters" :lol:
crysty.bobok .. ba da , next project ii e39.. sa vad si eu cum "tancu se transforma'n avion..." :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dai cu acetona :)
|
Quote:
|
dap... byson
|
Bison dublu adeziv, cel negru, nu alb. :)
|
Quote:
|
Provenzano ... ce trebuie un e39 .. dar neaparat benzinar, ("veu" ma refer)
quze .. nu vreau sa dezamagesc .. dar nu-mi place :D numerele le am cu dubluadeziv .. dar asa sters nu-mi place. crysty.bobok ... daca aveai alt motor .. discutam nu vreau diesel.. cel putin nu 2.0 :lol: fara suparare |
3 Attachment(s)
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1311846404 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1311846404 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1311846404 In mod normal urmeaza o suspensie "a la Pake" ca sa o culc si un kit M dar astea la anu`,arunca un ochi de profesor si zi-mi ce sa-i mai fac sa fie si ea sexy :)) |
ti-ai raspuns singur.. :lol:
la anu o sa fie sexy... iti trebuie alte gume + distantiere la jante.. parere personala: nu-mi plac angel-urile... preferam cele originale. |
Quote:
|
du-te ma ca s-ar vedea mai bine pe rosu tau :D
anyway, pune oglinziliii alea odata. |
Masina,ai vrut sa o vinzi si te-ai razgandit? sau ai cumparat-o recent? Te intreb pentru ca o vazusem pe net la vanzari.
|
Quote:
Nu am de ce să mă supăr :)) Baftă ! |
Quote:
On : Pune angel rosii :rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
|
bucsa_n ...masina nu a fost la vanzare.... cel putin nu inca.. :lol:
|
Quote:
@Sax: Revin la clasic fara nici un rosu , alb etc iar cat despre set-up la cauc din primavara se schimba foaia,acum deh... |
3 Attachment(s)
am montat aparatoriile de noroi, tunelu de frana ... oglinziile...
|
:shock::shock::shock::shock::shock: dupa cum spuneam G..U. :D:D:D ce trebuie.
|
Quote:
|
Quote:
arata foarte frumos masina, s-o stapanesti cu placere , poate iti vei schimba pe viitor si oglinzile dar si asa sunt foarte putini care stiu sa VADA diferenta :peace: |
te,am vazut azi in trafic pe calea aradului...arata mult mai bine masina in realitate decat in poze!
|
Caius a iesit speechless. Oricum nu putea sa iasa altceva din mana ta. Atentia la detalii face totul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning