Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   my tuning r5 (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/212343-my-tuning-r5.html)

bujuKYL 02-09-11 19:33

Re: my tuning r5

ii bun!!!:D:D:D distractie continua!!!:twisted::twisted::twisted::rolleyes2

johnsonxxl 02-09-11 20:01

Re: my tuning r5

tare poza =))) si cenzura la acel domn :)))

fazekasnfs 06-09-11 19:46

New project renault 5gtl

1 Attachment(s)
R5 GTL 1986 1.4

fazekasnfs 06-09-11 19:50

Re: New project renault 5gtl

3 Attachment(s)
nou piese parbriz, 1 set stop, 1 set oglinz, o aripa dreapta etc revin cu pozele

szoke_sz 06-09-11 20:03

distractia continua.

TheEnZo 06-09-11 21:12

De ce vrei sa ne chinui cu hidosenia asta ?

expres 07-09-11 00:44

proJectul continua ! stati aproape !

andy_wpo 07-09-11 01:01

Ii bun..........:???: nu ai decat vreo 5-6 topicuri deschise pt masina asta :rolleyes2

maverick1508 07-09-11 02:41

Asta-i ca sa visam frumos, nu?
Sa-i zica careva in limba lui ca n-are toate tziglele pe casa... 15 topicuri cu aceasi masina, crede ca ala e tuning, nu intelege cand toti ii zic ca e o prostie ce face el acolo si-si bate joc de banii lui (mai ales ca nici n-are prea multi) si poate s-o conduca doar in curte din ce am inteles ca permisul nu reuseste sa-l ia... Si aici nu e vorba ca, comentam aiurea in loc sa-l ajutam dar de atata timp "isi revenea". Nu s-a intamplat pana acum, eh, nici de acum incolo n-o sa se intample. ;)
Cat timp ai pierdut cu "modificarile" astea, stateai si invatai pentru sala aia. :lol: Defapt mai bine asa, ca cine stie ce tampenii ai face prin trafic.

PS. Ce se mai aude de cheta/strangerea de fonduri ?

fazekasnfs 07-09-11 18:13

3 Attachment(s)
cateva poza

GreeN*c0c0 07-09-11 18:50

Praf..

Eugen_TL 07-09-11 19:37

BAI NENE !!!
PENTRU CE AI DESCHIS ALT TOPIC? AI UITAT CA AI DEJA UNUL CU STRUTO-CAMILA ?:idea:

fazekasnfs 07-09-11 19:43

pentru ca pe celalalta a inchis cineva!

logo 07-09-11 20:21

ce este frumos merita vazut....
nu te lasa baiete, uimeste-ne cu tuning-ul tau si cu ideile tale nfs-iste, sa vedem ce iti mai debiteaza mintea.... :punch:

StreetStyle22 07-09-11 23:54

Frate,eu vin cu mici si cu berea,tu pregateste gratarul..

Eugen_TL 08-09-11 01:20

Quote:

Originally Posted by fazekasnfs (Post 4571431)

Ti l-a inchis un moderator... a luat decizia cea mai buna oricum.:rolleyes2

maverick1508 08-09-11 10:06

Quote:

Originally Posted by fazekasnfs (Post 4571431)

Suferi de amnezie ? Ce vroiai sa faca cand ai zis asta :
Quote:

Originally Posted by fazekasnfs
numai fac nici un video si nici o poza!amterminat cu masina!

???

fazekasnfs 09-09-11 10:32

nimic .acuma vreau sa fac altcumva un alt project .ceva mai solid

fazekasnfs 09-09-11 10:35

2 Attachment(s)
......

Jozsi 10-09-11 05:50

Quote:

Originally Posted by maverick1508 (Post 4569795)
Asta-i ca sa visam frumos, nu?
Sa-i zica careva in limba lui ca n-are toate tziglele pe casa... 15 topicuri cu aceasi masina, crede ca ala e tuning, nu intelege cand toti ii zic ca e o prostie ce face el acolo si-si bate joc de banii lui (mai ales ca nici n-are prea multi) si poate s-o conduca doar in curte din ce am inteles ca permisul nu reuseste sa-l ia... Si aici nu e vorba ca, comentam aiurea in loc sa-l ajutam dar de atata timp "isi revenea". Nu s-a intamplat pana acum, eh, nici de acum incolo n-o sa se intample. ;)
Cat timp ai pierdut cu "modificarile" astea, stateai si invatai pentru sala aia. :lol: Defapt mai bine asa, ca cine stie ce tampenii ai face prin trafic.

PS. Ce se mai aude de cheta/strangerea de fonduri ?

Da intradevar de acord , omu asta e un dezastru , permis nu are si nici nu o sa aiba nici peste 10 ani , dar el isi TUNINGHEAZA masina , are toate jegurile pe acasa , toate ca****rile le are pe acasa ce primeste pe gratis s-au ce gaseste prin gunoaie s-au ce cumpara cu vreo 10 ron ( ca si volanu ala despre care zicea ca ii TUNING o dat 10 ron pe el ) , deschide 100 de topic uri , aaaa va rog frumos ca nu v-am spus nimica despre PROIECTELE LUI , o da ..
Deje incepe cred ca cel putin al 5-6 lea proiect pt masina , amu iara o sa vedeti masina in bucati in poze bineinteles =)) si apoi iara o sa modifice ceva adica nimica pe el(il face mai varza) si iara il pune la loc dupa aceea incepe un NOU PROIECT =)) mor jur :)) nu mai pot e distrus omu asta .
Deci sa ma credeti zeci de persoane ii spuneau mai bine sa se lase de meserie dar el tot continua de 2 ani de zile cu jegu ala , si degeaba ii spune lumea sa il vinda ca el tot continua sa bage bani in toate jegurile de sisteme audio , parti ale masinii cand deja cred k de mult isi putea cumpara lejer un opel vectra s-au golf 3 s-au chiar si un logan din 2004...
Hai k asteptam pozele FAZEKASNFS sa vedem ce reusesti tu cu " CRAZY TUNING " vai crazy ii tuningu asta ce vad pe masina ta tatta =))))))

szoke_sz 10-09-11 06:29

Quote:

Originally Posted by Jozsi (Post 4576472)
Da intradevar de acord , omu asta e un dezastru , permis nu are si nici nu o sa aiba nici peste 10 ani , dar el isi TUNINGHEAZA masina , are toate jegurile pe acasa , toate ca****rile le are pe acasa ce primeste pe gratis s-au ce gaseste prin gunoaie s-au ce cumpara cu vreo 10 ron ( ca si volanu ala despre care zicea ca ii TUNING o dat 10 ron pe el ) , deschide 100 de topic uri , aaaa va rog frumos ca nu v-am spus nimica despre PROIECTELE LUI , o da ..
Deje incepe cred ca cel putin al 5-6 lea proiect pt masina , amu iara o sa vedeti masina in bucati in poze bineinteles =)) si apoi iara o sa modifice ceva adica nimica pe el(il face mai varza) si iara il pune la loc dupa aceea incepe un NOU PROIECT =)) mor jur :)) nu mai pot e distrus omu asta .
Deci sa ma credeti zeci de persoane ii spuneau mai bine sa se lase de meserie dar el tot continua de 2 ani de zile cu jegu ala , si degeaba ii spune lumea sa il vinda ca el tot continua sa bage bani in toate jegurile de sisteme audio , parti ale masinii cand deja cred k de mult isi putea cumpara lejer un opel vectra s-au golf 3 s-au chiar si un logan din 2004...
Hai k asteptam pozele FAZEKASNFS sa vedem ce reusesti tu cu " CRAZY TUNING " vai crazy ii tuningu asta ce vad pe masina ta tatta =))))))

jozsi tu nu ai ceva proiect, ce ne poti prezenta?

abea astept sa vad un tuner adevarat din podgoria.=))

B XX ADI 10-09-11 16:04

Quote:

iti iei tu logan din 2004 din ****...cu banii pe care i-a bagat el in masina..si tu debitezi niste lucruri pe tastatura de ma usutra retina....renaultul 5 nu e masina sau ce? mai mult de 4 tuburi de spuma nu a bagat in masina..sa zicem 80 de ron...fibra sa si kit si spray-uri sa zicem 200 ron...pe masina aia mai mult de 1500 ron nu as, plus ce a mai bagat el asa sa zicem 20 de mil...ce logan sau golf 3 sau orice alt de cacat de masina iti mai iei tu cu 20 de mil?

Jozsi 10-09-11 19:51

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4577257)
iti iei tu logan din 2004 din ****...cu banii pe care i-a bagat el in masina..si tu debitezi niste lucruri pe tastatura de ma usutra retina....renaultul 5 nu e masina sau ce? mai mult de 4 tuburi de spuma nu a bagat in masina..sa zicem 80 de ron...fibra sa si kit si spray-uri sa zicem 200 ron...pe masina aia mai mult de 1500 ron nu as, plus ce a mai bagat el asa sa zicem 20 de mil...ce logan sau golf 3 sau orice alt de cacat de masina iti mai iei tu cu 20 de mil?

Fratica nu intelegi la ce ma referam , el mai bine statea pe fundu lui si isi strangea bani si isi cumpara o masina mai buna ;)

ban_f_2005 11-09-11 00:58

bafta la proiect,mai lasati mai omu in pace sa isi prezinte masina fericit credeti k toti au bani de williams?multi vorbesc si ei nau nici biciclete...

B XX ADI 11-09-11 01:05

Quote:

Originally Posted by Jozsi (Post 4577641)
Fratica nu intelegi la ce ma referam , el mai bine statea pe fundu lui si isi strangea bani si isi cumpara o masina mai buna ;)

cam greu sa stranga BANI..daca stai sa te gandesti...la ce pretul modificarilor pe care le-a facut la masina...deci eu zic ca si masina asta ar fi ok daca ar investii cu CAP...

fazekasnfs 11-09-11 10:17

caut masca schimbator r5 gtt si ornamente spate r5 gtt are cineva devanzare ?

Ferny 11-09-11 10:49

kit de gtt nu se gaseste si in curand o sa ti se inchida si topicul asta cum au fost inchise si celelalte...

szoke_sz 11-09-11 11:17

Quote:

Originally Posted by Ferny (Post 4578452)
kit de gtt nu se gaseste si in curand o sa ti se inchida si topicul asta cum au fost inchise si celelalte...

deschide alta...il gasim noi:D:D

andi_cimpean 12-09-11 13:24

Quote:

[...] logan din 2004...[...]

Ai vrut sa te dai inteligent dar nu ti-a reusit!

Vezi ca Logan se fabrica din 2005!

Slim29 12-09-11 19:22

ce va tot agitati atat ? in viata avem optiuni de a alege ce vrem sa facem. Omu din greseli invata. daca ar fii avut bani , nu ar fii facut ceva? din partea mea il respect pentru ambitia de care da dovada . vad atatea posturi despre baiatul acesta ca e redus , retardat , distrus etc atatea judecati , critici . da voi v-ati pus oglinda in fata inainte sa-l judecati si criticati atat ? nu-l cunosc , nu-i i-au apararea , e viata lui , banii lui , masina lui , ce va tot atacati asa ?? ahhh Romanica. sa reusesti ceva te chinui , te lupti , te folosesti de tot ceea ce ai .
Postul asta e pentru cei ce vor simti ce spun aici si poate isi vor da seama si lasati-l in pace ...aviz Joszi . Vreti sa faceti ceva bun ?? Ajutati-l . decat baa vinde-o sau nu te mai chinuii de ce nu ii ziceti pustiule uite id meu , hai sa te ajut ? ai nevoie de un sfat ? hai ca din putinu meu te ajut. Ce dai aia primesti.

Intr`adevar cu investita in masina si ce bani o mai fii avut isi lua altceva , dar asta este decizia lui si trebuie sa-l respectam!
ps: A disparut RESPECTUL in 2011!
nu am o gramatica exceptionala dar cred ca m-am facut inteles.

fazekasnfs 12-09-11 19:32

multumesc commentele, si ca ai stat langa mine, bine ca cineva intelege situatia

fazekasnfs 12-09-11 19:40

1 Attachment(s)
...........

Slim29 12-09-11 21:41

acum am citit mai mult , am vazut ca sfaturi ii s-au dat cacalau .. dar ambitia lui este ft puternica , foarte bine .
are un pontential maret fata de multi de pe forumul acesta . daca l-ar luat cineva la un garaj si l-ar tine pe langa el si ar avea de unde sa invete si sa practice ar putea face foarte multe . Eu sunt de parere ca daca ar mai asculta putin si de altii ar ajunge destul de sus cu aj ambitiei lui si durerii`n pl fata de ce zice lumea . Bravo pustiule! Ai un potential mare si pe langa esti foarte muncitor din ce observ.

logo 13-09-11 00:08

Quote:

Originally Posted by Ferny (Post 4578452)
kit de gtt nu se gaseste....

body kit de GTT am eu de vanzare, complet din fibra, este facut nou, nu vand kit-ul de pe masina....
fazekasNFS (sau oricine altcnv) dak esti interesat da-mi un pm...
poate asa ii dai un aspect mai placut, poate ii schimba formele si o "incheaga"........

fazekasnfs 13-09-11 10:16

3 Attachment(s)
cateva poza

fazekasnfs 13-09-11 11:53

2 Attachment(s)
......

szoke_sz 13-09-11 12:09

f bine.

B XX ADI 14-09-11 00:01

pana acum este chiar ok..a scapat de bara aia gigantica si praguri , si bara aia care este acum pe masina mi se pare mare...ar trebui o bara de campus normala..si asa cum e ea acum fara praguri fara arcade sa o lasi mai jos. in rest ma jur ca imi place blanaaia de pe fetele de usi!! :)

fazekasnfs 14-09-11 08:56

B XX ADI;
nupot sa lasi mai jos cauza drumurilor!

fazekasnfs 14-09-11 12:27

1 Attachment(s)
.....

All times are GMT +2. The time now is 22:37.

- Copyright 2026 4Tuning