![]() |
Re: B 89 Wrc
cum va ispiteste sgm-u asta imi place
|
Renault 19 williams
|
nu a existant 19 wiliams (cu toata ca toti la spun asa la cele 16v), si in plus e plin de 1.8 16v in romania.
urmatorul indiciu, e facut de nemti! |
Golf MK2 1.8 Turbo
|
Vw golf 2 g60, eventual sincro?
|
atunci am ramas fara idei
|
a fost o editie de mkII G60 syncro de fabrica
|
care se numeste Rally
|
3 Attachment(s)
asa ceva ?:rolleyes2 rallye
|
1 Attachment(s)
Florin detine acum un.......Polonez 2000 turbo 4x4 cu motor de 1.8.
|
o tine in fata blocului?ca as vrea sa o vad mai de aproape
|
este la un prieten intr-un garaj
|
ok...daca e sa o aduci vrodata pe aici sa lasi un mesaj pe forum...sau imi dai un pm,sa cobor si eu pana jos...pls...ms;))
|
eu am avut norocul sa o vad de cateva ori...in colentina parcata intre blocuri cu rotile din spate pe o mica bordura..langa o centrala electrica:)
e prea frumoasa masina...;) |
parca era dispensar ala:))...in fine...il asteptam sa o aduca in cartier...eu unu mor de curiozitate:D
|
mie mi sa parut sa fie centrala..:lol: oricum e frumoasa masina...felicitari propietarului;)
|
vand caroseria de dacie practic masina completa mai putin scaunela si banchetele care nu mai exista pret 800euro masina este functionala se poate merge cu ea motor 1,3 cutie 4 trepte roti pe 13
|
Acum am vazut si eu ce s-a mai vorbit pe forum. Imi pare rau ca nu a fost nimeni dispus sa ia WRC-ul tot, sa continue "traditia".
Succes la vanzare si asteptam la ceva spectaculos. PS: Totusi, WRC-ul simboliza o masina tipica transformata intr-un personaj de benzi desenate.... :D Chiar imi pare rau ca s-a dat pe bucati.... dar asta este, daca nu a fost nimeni cu indeajuns bani incat sa continue traditia. :( |
eu as fi fost dispus sa o cumpar dar din pacate am inceput proiectul meu si acum un an cand mi-am luat dacia nu se spunea nimic de o eventuala vanzare a bestiei :D
|
Bordul cu toate de pe el la ce pret il dai?
|
a fost decupat din el pe capete ceasurile sunt vandute celui cu motorul prefer sa ramana pe masina
|
Quote:
|
masina a suferit o mare transformare a devenit din nou dacie :) si este de vanzare la 800 euro se pot face actele adica masina se radiaza motor 1,3 cutie 4 trepte dar din pacate nu mai are scaune dar pot oferi o roata de rezerva pe care se poate merge:))
din piese au mai ramas doar amortizoarele spate si rollbarul amortizoarele costa 140 ron si rollbarul 700 euro |
Rollbarul e aproape cat masina :))
Ce iti iei ? |
macarale,fete de usi mai avea?
|
usile sunt complete geamurile vor fi clare nu cele ionizate care sunt vandute de ceva timp
Quote:
|
cat ceri pe fetele de usi si macarale?
|
ai poze cu masina cum arata acum
|
sunt dispus sa vin pana in bucuresti ca sa obtin si eu un stiker cu dacia rally team, ma poti ajuta in aceasta privinta???
|
Quote:
|
Quote:
Dupa ce in prealabil ai abosolvit un curs teoretic si practic de 3 luni, exista o proba teoretica cu un set de 30 intrebari "fulger" din mecanica, apoi o proba practica contra cronometru. Multi se incurca la proba practica,care de altfel este extrem de dificila, menita pentru a separa graul de neghina. Bibliografie pentru a te pregatii pentru proba teoretica urmatoarele carti : "Secretele Batranilor Vol.1 Autor : Staicu Cretzu" "Secretele Batranilor Vol.2 Autor : Dinca Catinel" "Secretele Batranilor Vol.3 Autor : Mihail Abagiu" Nu pot decat sa iti urez succes ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
SOLD masina care mi-a adus multe bucurii satisfactii dureri de cap si placeri a fost vanduta proprietarul cel nou are ganduri mari si va continua traditia intr-un stil aparte peste ceva timp va fi din nou vazuta pe strazi sau la competii sportive
topicul poate ramane deschis pt intrebari si sugestii pot vorbi si serios doar pentru cei care au de gand sa faca cate ceva nu pentru cei care intreaba sa se afle in treaba |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu zic sa terminati cu tot off-ul dp topicul omului...anyway ... spune si tu ceva detalii despre noua masina,evetual fa un topic si anunta-ne si pe noi sau macar pune cateva poze cu ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning