![]() |
1 Attachment(s)
am scris da idiotu' de moderator mi l-a sters...
Gasit filtru MANN nemtesc original 400.000 iar ceva mai ieftin QV parca..la 220.000...bil s-a mirat, deci si lui i s-a sters postul...ce naiba mah?? am intrebat cine e Sergiu, k nu stiam...etc... :evil: am postat si inka un film cu Capri..ma pis pe ala de e chior si are ciuda pe Ford si sterge topicuri random :oops: :lol: :lol: :twisted: |
asa Florine... musca-i tati. lol
|
???
Florineeeee, de unde gasesti frate tu filmele astea ???
cu Taunus nu ai ??? |
1 Attachment(s)
din pacate NU..
e un site cu CAPRE..si numa Capre sunt. apoi..taunus mi se par urate alea dupa 74 sa zicem..urateee :(( sorry..no offense :roll: imi plac unele M, si Knudsen coupe..de belea.. :twisted: :twisted: Capri movies..next episod :arrow: |
bla bla bla
va cam amortzit frigul asta |
Eu nu vad interes pt filmul 22, asha k altul nu pun, pana nu vad download...mai mult :P :P
s atraiti...vreau Sierr 4x4, shtie careva fara acte?? |
Re:
Quote:
|
na pai..sa beleasca ochii lumea, k nu costa dk il dau jos...
BULANGIILOR :punch: sa va mai dea lumea ceva... :lol: :twisted: :twisted: vreau SIERRA 4x4 model XR4x4 sau XR4i, cine shtie??? vreau Capra MK I 4x4 MUHAHAHAHAHHAHA madafakaz :pistoles: :bat: |
Re:
Quote:
|
la spate o sa ramana totul la fel, exceptie facand butucii, care nu am idee cum ii modific sa pun discurile de pe Sierra :evil:
cred k shtii tu..sau nu mai retin care a zis ca-si pune discuri... :?: :!: oricum, sunt curios dk Diful rezista la 110CP, tre sa avd cum aflu ce rapoarte are in el..si cam la cati ponei rezista, pt k restul de 50 fug spre fata :rockon: |
diskuri pe spate potzi sa pui fara probleme in mod cert. asta e \"rezolvata\". dar suspensia fatza oare e la fel? o fi suficient sa skimbi doar fuzeta sa pui planetarele? motorul nu o trebui sa fie mai in fatza sau mai in spate? oare o sa cada pe linie cu fuzetele? succes
|
Re:
Quote:
next... pai cu suspensia fata vb cu Dascalu el are suspensii integrale de Sierra, a postat mai demult cum si-a luat suspensii din Bucale, primele pagini cred.. Plus k eu vreau s aschimb puntea fata cu totul, fara magarii de modificari, TOTUL frate, TOT :rockon: Chiar ma gandeam azi cum fac: desfac cardanul, traversa cutiei, toata puntea fata, telescoapele din oale, bara antiruliu si...ce fac? Scot motorul pe sus, separat d epunte, sau ridic botul Sierrei si extrag fiarele de sub cu roate cu tot :twisted: :twisted: Diferenta de ecartament o masor primul lucru inainte de orice achizitie a unei masini donatoare, daca e mica diferentza, oricum se imparte la 2, adica jumate de diferenta pe fiecare parte, iese roata putin afara cu 3 cm, e Super OK, arata a bolid de RALLY :peace: dk e prea mare diferentza deja intram la lucruri complicate, taie puntea la mijloc, scurteaz-o, scurteaza directia pt roata din dreapta, si apoi reunit totul :? sper sa nu ajung la asha ceva..k deja..se fragilizeaza totul, chiar dk nu, totusi e mult de munca si nu mai merge...munca de amator, intervin deja \"meshterii\" si cheltuielile :sadblinky I wish ME Good Luck :wave: :dance: |
good luck...ca ai nevoie...dar trebuie timp......
|
1 Attachment(s)
mersi :wink: dar eu vreau la toamna sa ies...pe strazi..sa PHUT mashinile noi... sa dau .UE :twisted: :lol: :lol:
aku k s-a mai luat filmul 22, trecem la 23... si sa dau un indiciu leneshilor care nu vor sa-l ia...ganditi-va k e vb despre o capra..care bate un 'Stang la Legale...si..una e TURBO, cred k, Capra pt k ..ar fi normal..la cum pasaie Blow off valve-ul :shock: :peace: |
Siera
Sal,
Ati vazut siera biturbo 350 hp de la vinzari auto? Credeti ca merge motorul bagat intr-un capri mk3 in locul unui mot v6 de 2 litri? Isi merita banii? multumesc. |
n-am vazut, dar aku merg sa vad..m-ai bagat in boala..mama ta :oops: :lol: :lol:
orice motor intra in Sierra, Scorpio, Granada, Consul trebuie sa intre si in Capre. Dk au intrat V8-rile de 5000 de Mustang in anii 70, atunci intra orice...mai putin poate un V12..dar dk intra in Sierra un V12 de BMW..intra si in Capre. Bafta...nebunule :peace: :woowoo: Bafta si mie :oops: |
Cu parere de rau va anunt ca astazi am avut accident si Thunderbird-ul meu e distrus. Am fost lovit din spate de o camioneta Isuzu care a trecut pe rosu, sper sa rezolv cu asigurarea, si vom vedea ce urmeaza.
|
BATA-L DUMNEZO'.... :lol: :twisted: :lol: pune-l sa iti cumpere si un V8 de 4-500CP...asta asha compensatie morala pe langa curul refacut :D
Imi pare rau....te rog nu pune poze, k mai mult ne iei aerul :( :oops: P.S. cred k pe driverul Isuzu-lui l-a derutat stikerul tau din spate, nu shtia in ce limba scrie..INAINTE CU TUPEU si-a vrut sa afle :punch: :chainsaw: |
Re:
next...
pai cu suspensia fata vb cu Dascalu el are suspensii integrale de Sierra, a postat mai demult cum si-a luat suspensii din Bucale, primele pagini cred.. Plus k eu vreau s aschimb puntea fata cu totul, fara magarii de modificari, TOTUL frate, TOT :rockon:I wish ME Good Luck :wave: :dance:[/quote] pai punte fatza nu exista. doar o simpla traversa care tzine loc de suport pt caseta de directzie. are si ea rolulk ei dar suspensia este independenta McPherson. nu are legatoea cu motorul. vezi doar daca se aliniaza grupul din cutie (tractziunea fatza) cu fuzetele, unde intra planetarele fatza, si daca fuzetele au acelasi sistem de prindere ca cele originale, iar daca nu vezi daca potzi sa inlocuiesti toata suspensia fatza. zic suspensia pt ca e Mc Pherson. si fuzeta e intr-un ansamblu independent, care cuprinde fuzeta, telescop, arc si cam atat. |
nu intelege lumea, dk nu vrea, nu vrea si gata :lol: :lol:
inlocuiesc toata suspensia fata cu tot cu punte, iar puntea DA, este o mica traversa..nu fara rol, pt k tine si motorul pe ea :wink: :oops: :lol: :lol: si mai are si servo-directia super necesara pt cerculetze si drifturi controlate..lejer MUHAHAHA :twisted: :twisted: de ce sa-mi mai bat capul cu toate magariile si modificarile, cand mai simplu pun totul, la fel pot fi sigur k suspensia tine bestia de 2800 cmc, pot schimba mai ieftin arcuri si telescoape sport pt Sierra fiind mai usor de gasit si mai ifetine. la discurile spate o sa te bazai mai tarziu cand chiar \"sper\" sa ma apuc de treaba...in configuratia aceasta :wink: |
Re: Siera
Quote:
Plus k dk search n-a gasit nik interesant am eu vaga banuiala k nu pe 4T ai vazut tu anuntul. am incercat si www.vanzari-auto.ro si nimic, poate vin la tine k m-ai scos din pepeni deja, invata sa folosesti netul asta, nu dispera oamenii...no offense da..baga linku :chainsaw: :punch: ............pls :oops: :lol: |
florin, nu poate fi refacut spatele masinii, a comprimat toata caroseria impactul, nici usile nu pot fi deschise/inchise, cea de la mine am deschis-o cu piciorul si acum nu se mai inchide deloc. sa vad ce-mi ofera asigurarea.
|
adresa siera
|
pai asta e la BAZAR AUTO pe site, nu pe Forum...
oricum.... :? nashpa, fara numere, acte si mai vrea si 2900Eu.. doar motorul e interesnat in rest, coaja se gaseshte, bine e si ranforsata..dar n-ai ce face cu ea.. BITURBO in schimb e debelea dk are 350CP cati zice omu..dar mashina arata jalnic la prima privire..spoiler, semnale..bleax :oops: |
Re:
Motorul ar fi marfa daca l-ar da
Quote:
|
da, cred k l-ar da, cum sa nu , dar fa un calcul si vezi dk coaja cu motorul este 2900EU, cat crezi ka-ti cere doar pe motor??
mai bine iei un V8 din state de banii ashtia care aspirat poate k si trece de 350CP :lol: :cry: |
Nu ma interesa caroseria. Ideea e daca merita motorul + cutia + puntea fata+spate 2500. Restul se vinde.
Stie cineva vre-un capri pe care s-a facut conversia la 2.8i in Bucuresti? As vrea sa vad o astfel de conversie. |
Re:
Quote:
|
cu restul nu acoperi 2500 aruncati in mecanica, sigur sunt d easta
Eu am luat SIerra completa cu 200Eu, si i-am luat motorul+cutia si restul vandut de mi-a ramas mecanica cu 10Euro :!: iar tie nush cine iti cumpara hardughia aia cu roll-bars in ea..si fara acte... Puntea spate, nu e punte, sunt brate + diferential si tie nu-ti sunt bune. puntea fata dk iti mere tie.....inainte sa ma apuc eu..e ff bine :lol: :lol: mai bine iti iei un Sierra/Scorpio 2.8i/2.9i si e mult mai ieftin dekat asta cu 2500Eu :wink: iar Capri a fost si din fabrica echipat cu acelasi 2.8i de pe Sierra/Scorpio :wink: bafta, tine-ne la curent te rog :twisted: |
Imi place pe forumul asta...
vivesp - te sun maine ca azi e prea tirziu... Kpra mea e din 78 cu mot 2.0 v6 cam la 300.000 km. din care 100 i-am facut eu. Motorul a cam obosit si ma gandaeam daca sa-l repar sau sa-l schimb. Motorul de 2,9 de pe scorpio e acelasi cu cel de 3 l de pe Kpr ? (am gasit unul de 200.000 km full + computer neinmatriculat la 1000 E dar mi se pare cam mult) Mai particip si la un forum de fiat. http://www.fiat.3xforum.ro/ care mi se pare ceva mai organizat. 4 tuning n-ar putea sa faca ceva asemanator pt fanii kpri? Multumesc. |
Re:
Quote:
pai dk e 2.9 e 2.9, nu 3.0 :lol: plus k 2.9 este pe injectie iar 3.0 e carburat si mai slab cu 7CP :wink: la 1.000Eu..e cam multisor...depinde de stare amashinii, poate arata bine :roll: pai pe forumul www.fiat.3xforum.ro am intrat si eu aseara prima data nu shtiu cu ce okazie si am nimerit direct la Retromobil, si eu il cunosc pe Bogdan de vo' 4 ani, k sunt si membru RCR ..si mi-a placut ce am vazut acolo...n-am urmarit oricum altceva dekat discutia de pe topicul respectiv, am ramas placut surprins sa vad k o pagina de topic akolo e cat vo 2-3 de-a noastre aici :lol: :lol: si c eai vrea s afaca 4T pt Capre aici? k asta n-am inteles :roll: |
ai vazut ca pe fiat sunt mai multe categorii:
bursa tehnic etc... poate ca pe alt membru nu-l intereaza prostiile mele cu conversia si vrea sa-si faca tuning... Ca membru nou m-am apucat sa citesc din urma si daca treaba ar fi fost mai organizata (pe teme de ex.) mi-ar fi fost mai usor. Mai uita-te la formatul forumului de fiat mi se pare destul de bine structurat. Poate se face ceva asemanator... |
n-am apucat sa ma uit in afara topicului RETROMOBIL, dar u nu intelegi ce inseamna 4TUNING.ro....
este vorba de TUNING...restul sunt topicuri create pe diverse teme... dk te uiti avem si noi TUNING, Troubleshooting, BAZAR Cluburi etc.. de toate...chair pre amulte TEME, k ne pierdem in ele... cauta mai in afara topicului cu CAPRE :wink: :D asta e topic facut de vivian, puteam la fel de bine sa-l fac eu sau tu sau altu...forumul nu e pt FORD...din pakate.. avem totusi paisonatii...si un FORUM FORD pe net..da am uitat adresa :twisted: :oops: :lol: :lol: |
MA AUDE SI PE MINE CINEVA ???
AM NEVOIE DE UN CABLU DE ACCELERATIE PTR. MKIII, 2.0L, V6, SI FARURI. CUMPAR MK III, ORICE STARE, INMATRICULAT. ASTEPT COMENTARIILE VOASTRE |
asta e ideea... Hai sa incercam sa facem unul pt capre mai bine structurat.
Saracu jaguar cauta piese si tre sa ne citeasca pe noi contrazicandu-ne. Pt jag. Nu ma gindesc neaparat sa vind capri-ul dar ca idee cit ai da pe unul 2.0 v6 la 300.000 km care necesita ceva tinichigerie + vopsitorie completa restul mecanicii ok, revizie pina in iulie. (eventual da-mi un mail [email protected]) Faruri greu de tot (poate pe ebay) Cablu cred ca se potriveste de la masini mai noi. Intreaba la magazine. Daca nu gasesti da-mi de stire si incerc pe la niste cunostinte (tot magazine). |
Re:
Quote:
Doar nu e asha greu un cablu de accelertie sa faci, la cat costa(dk gaseshti) unul original...nu vad care e problema, iei de la daciana, partea cu \"bila\" o prinzi la pedala, si cablu il duci la carb... Curios, cat dai pe un cablu, k ma dau cu capu de pereti poate gasesc in garaj....daca atat de mult vrei unul original..desi repet...fa-l mai bine :wink: nu e o piesa dupa care moare cineva..se face :P de Capri inmatriculat in stare..de orice stare..pot si akolo sa incerc un ajutor sa-ti dau, astept si eu pozele..si vb dupa. Dar tu-l vrei in Satu Mare, ai nevoie de platforma :lol: |
wow
|
nu mai investiti banii in V6-le de 2.0...e un ca**t!!!!!!!!!!!!!!
eu ma gandesc inca laq un V8n sau un 2.8 convert pe carb.(merge admisia de pe 2.0)da nu un carb.....3 ...sau un 4 camere |
Re:
Quote:
|
tot stage 4?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning