![]() |
Re: Focsani
aaa acum am inteles. din cate stiu se poate pune legal
din cate stiu tre sa fie foarte deschisa... sa aibe un grad mare de transparenta |
Stii cine pune pe la Focsani?Niste preturi?
DVD All in one 2din dedicate aduce cineva in orasul asta? |
sergiule stiu eu un loc unde pun folii pe geamuri fata...
|
Jonshon intrebarea mea este daca este legala si autorizata RAR cea pentru geamurile din fata.Pentru operatiunea asta trebuie date jos geamurile?M-ar interesa si un pret estimativ.
|
cine merge la curse la Gugesti in 30 min sa vina la Mol...
|
Quote:
|
a fost cam nashpa de data asta :(. imi pare rau pentru cei care au venit degeaba pana la Gug.
si imi mai pare rau si pentru franco dar asat e poate data viitoare o sa fie mult mai bine |
3 Attachment(s)
Deci azi, pagubele :
- Franco - abreiaj ,a plecat tractat acasa - Mickye - bara fata sparta facuta bucati - Mie.. mi-au cazut proiectoarele dupa ce m-am urcat cu bara fata pe un bolovan :))) Sa mai mergem la Gugesti...? Adevarul e ca locul e bun .. dar conditiile si drumul de pana acolo.............. |
sincer imi pare rau... speram ca data viitaore(daca va mai fi data viitoare) sa fim mai organizati... si sa nu mai patiti ce ati patit data aceasta
|
Am si eu cateva poze si filmulete dar nu le pun fara acordul persoanelor.
Ce s-a intamplat pana la urma cu politia? Pacat ca nu e curatat si exploatat canalul ca e un loc propice pentru niste legale. Thunder de scut ai uitat? |
Politie?
|
Curse...Gugesti...
6 Attachment(s)
Alt ambreaj pentru mine...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bai da la canalu ala de la marasesti nu v-ati gandit ??? e apa pe el ???:rolleyes2
|
Din cate stiu eu nu este apa pe el...Ar mai fi un canal din asta si pe la Haret.
Toarna cineva in fibra de sticla la Focsani? |
wow..dc atatea pagube?
|
O zi cu ghinion?
|
...franco trebe scos de pe lista cu pagubele...el avea deja ambreiajul prafff...asa ca ori la gugejti ori prin alta parte tot ii crapa ;)
|
CORECT!
|
3 Attachment(s)
vin si eu cu ceva poze ;)...ultima e dupa ce au venit ...("prietenii nostri")
|
v-ati rupt si masinile, de tras nu v-ati tras...................asa ca mai bine va duceati la pescuit!:))))))). Si masini acolo numai una si una!!!
|
pozitia acolo e super buna.......dar drumul e........................CACA......trebuie sa duci masinile pe platforma. Macar sa faca organizatorul acela ceva sa putem sa facem ceva.
|
Si ce ar trebui sa faca organizatorul? Drumul? :d
|
Quote:
|
Dar celelate variante nu sunt tentante?
|
care sant celelalte variante ca nu le stiu???????
|
Pai am inteles ca si canalul de la Haret ar fi bun...
Mai spunea cineva ca de cel de la Marasesti ... |
sambata sar putea sa facem curatenie acolo... sa vedem cati o sa ne strangem k nu avem cumsa facem curatenie doar 4,5 si din cate am inteles o sa primim sprijin si din partea "prietenilor nostri "... urmeaza sa vedem ce facem pana duminica. cu putin ajutor v-om face si drumul pana acolo si o tecere buna acolo la rau
ramane sa vedem |
k atunci. astept si eu un raspuns si daca se va face drumul bun o sa vin si eu pe acolo da altfel nu pot sa intru!!
|
speram ca data viitoare sa fie totul mult mai ok decat duminica asta
|
si eu la fel!!
|
Unde v-ati dat ultima data?
|
daca ma plateste nu mai bag masina acolo
|
Quote:
|
SCHHIMB SAU VAND PISICA......CU CEVA MAI MIC
motor 1,8 IS an 92, inmatriculat, amotizoare+arcuri noi, placute noi.....tralala |
Quote:
|
1 Attachment(s)
M-am "INSEMNAT" si eu!
:D |
ai scos la laris?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning