![]() |
re: '97 Civic EK (swap K20)
vi cu masina la oradea?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Trebuia sa fie etapa dar sa amanat.
|
SE VINDE!!!
Masina: Honda Civic EJ9 An fabricatie: 1997 MOTOR K20 A2 200 cp, de pe Honda Civic Type-R EP3, din 2002 admisie RBC de K24 cu filtru de aer K&N suporti motor Innovative EKK1 Green Trac galerie evacuare custom 4.1 header evacuare 63 mm cu finala Invidia N1 fuel system Hybrid Racing fuel rail regulator presiune benzina SARD + manometre glicerina (1 pe rampa si 1 pe regulator)radiator mare clean engine bay senzori noi garnituri noi pompa apa noua CUTIE DE VITEZE cutie 6+1 timonerie Karcepts Shifter Mounting Kit Revo Racing si short shifter planetare Drive Shaft Shop stage 2,9, maxim 500 cp disc + rulment ambreiaj noi FRANE fata Big Brake Kit Willwood Dynalite 300 mm, 4 pistonase spate discuri de Civic EK4 placute frana noi SUSPENSIE KW reglabila ELECTRONICA calculator Hondata K Pro PRB, cablu USB 2M instalatie electrica pentru conversie Hybrid Racing, pentru Civic '96-'00 EXTERIOR buza spoiler fata Civic EK9 buza spoiler spate Civic EK9 eleron EK9 jante USA Racing 4x100 16" (foarte usoare) anvelope Yokohama S-Drive 195/45R16 oglinzi carbon INTERIOR volan Sparco nuca schimbator Sparco carbon covorase JDM geamuri electrice CD SONY MECANICA brate noi bucse noi Contact: 0764.463.693 Pret 1: 10000 euro completa Pret 2: 6000 euro doar swap (motor + suporti motor + cutie + planetare + calculatorul + schimbator + radiator + instalatie electrica pentru conversie Hybrid Racing) |
wtf?
de ce o dai marule?sa ramanem iar fara masini frumoase in craiova?!:( bafta la vanzare oricum si...la mai mare! |
Quote:
|
Daca e pe bune faza cu Supra sa nu uiti de https://www.youtube.com/watch?v=KfGZyB4Dl-k . Si daca totusi o vinzi sper sa ajunga la cineva care are cel putin pe jumatate grija de ea cum ai tu, macar sa o pastreze asa daca nu ii face cumva vreun upgrade. Bafta.
P.S.: Daca tot vrei sa schimbi civicu cu o alta masina, un adevarat progres ar fi asa ceva... http://4.bp.blogspot.com/-67bO8D6d9e...s1600/NSX.jpeg |
EG6 VTi (K20 swap) -----> 97 Civic EJ9 (K20 swap) ------> Supra/S2K/FN2..?
sper sa ramai tot la Honda.. BRAAAA BRAAA! +1 ciocolata.. masina merita sa ajunga la cineva care sa aiba grija de ea.. |
Quote:
Acu daca zisasi hai sa spunem...twin turbo..678.3 BHP ... |
Ba nu va potoliti nu mai mintiti lumea .... Honda e Honda.. daca nu o dau in o luna nu se mai da .
|
Quote:
|
|
Pacat sa o dai. Stii bine ca cel care o va lua e posibil sa nu aiba atata grija cat ai avut tu de ea.
Succes in continuare cu restul proiectelor. |
2 Attachment(s)
Aseara am fost la o distractie cu unii baieti care abea asteptau sa ma linisteasca cu asa zisa chinezarie :un evo fq 300 care am inteles ca ar avea in jur de 350 cai si scaote 12,8 pe 402 m un m3 ursulet si o astra 2.0 turbo de 300+am inteles, toate puse la punct ca in trecut au acuzat probleme la masini dupa ce au pierdut si am acceptat provocarea din nou am imprumutat 2slicuri de la un prieten am golit masina si am plecat cu evo am 2la1 cu m3 1la 0 la diferenta de 5 masini cu astra 2 la 0 la o diferenta de o masina 2 maxim asa ca se pare ca Honda este Honda .;)
|
Quote:
P.S.: Ai montat LSD-ul ? ultima data era la stadiul de idee montarea lui. Ce timpi estimezi pe 402 m acum cu ea goala, slick-uri si LSD (daca l-ai montat) ? |
Filmari ceva ?
Felicitari.:!: urs M3 care? 320is sau 3.0/3.2 de pe E36 ? |
Bine marutule :))
Abia astept masina la arad:x m-am bucurat ca un copil cand am vazut rezultatele :)) |
Quote:
M3-ul este 3.0 286 de pe e36, nu ca cu 3.2 nu ar fi facut aceasi treaba... :lol: |
nu cred ca poti sa descrii in cuvinte satisfactia...tractiune fata aspirat vs 4x4 turbo cam e ceva.
|
Quote:
|
Ba da. E M3 Evo 3.2
|
Trebuie neaparat vazuta live masina.La tulcea cand s-a dat nu am ajuns.
Foarte tare ce faci acolo...linistesti cam multi.:lol: si niste masini care unora cam greu le vine a crede. |
tigai asa rapide nu mai face honda.
|
in weekend ajung si eu la tuning show la craiova, o prezinti si tu?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
jdm 8)
|
Quote:
|
La Craiova , Summer Tuning Show , vis a vis de Baumax , fosta locatie NOA
masina e prezenta si maine , o sa vina mai multe poze |
Quote:
|
Felicitari pt rezultatele obtinute cu masina , te rog sa imi spui si mie macar cu aproximatie cam in ce pagina pot gasi si eu mai multe detalii tehnice legate de motorul pe care il ai acum in configuratia actuala.pur si simplu nu gasesc nimic....le-am luat de la capat
ms. |
1 Attachment(s)
inca una
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De EP3-u ala ce se aude ? e al tau sau doar in vizita, am vazut aseara ca nu avea numere si deasta te intreb, e superba masina, impecabila din ce am vazut eu pe intunericu' ala :D
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning