![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
se vede o placuta de inmatriculare patrata in garaj acolo... aia cand iese pe strazi...?
succes in continuare ! |
bafta cu ursul:shock:
|
Quote:
Perla se adauga in procente(5%, 10%, etc) tocmai ca sa ai reteta la o piesa care va mai necesita revopsire;)..stie f bine vopsitorul ce are de facut, ca asta l-am intrebat si eu..cum voi proceda in caz de revopsiri:idea: Iulica, sa termin cu ursul si apoi ma reapuc si de Dacie:D Va multumesc tuturor. |
10 Attachment(s)
Daca ursul tot este plecat la vopsitor si se munceste de zor acolo, la el, eu m-am apucat sa-mi fac de cap pe acasa:-)
Mai multe poze cand va fi gata:rolleyes2 |
un biax te-ar fi ajutat mai mult :D
app: de unde ai luat freza aia? |
Quote:
Freza am gasit-o la un mos in obor, am luat doua:-) P.S: Aro de care m-ai intrebat nu se vinde. |
Mai exact, ce ai facut cu freza? Ai curatat intrarile in galeria de admisie?
|
Quote:
Finisarea in galeria de admisie se va face la urma, cu smirghel fin:idea: |
Am inteles. Si acest lucru va avea un efect pozitiv in mersul motorului?
|
cum ai majorat in toata galeria ? ca eu vad 3 4 cm lucrati
si cum vei lustrui toata galeria |
Quote:
|
Banuiesc , ca o va lustrui cum a facut si cu cea de la Dacie, cu bormasina, furtunul si peria de sarma in capat;)
|
stiu , dar n-o sa-i faca nimic la galerie cu metoda aia
|
Quote:
Eu i-am explicat mai pe indelete colegului WST, pentru ca era clar ca nu intelesese despre ce e vorba acolo si cand am spus de finisare la urma cu smirghel fin m-am referit strict la zona lucrata cu freza (acei 3-4 cm) ca nici nu ma doare capul sa ma pun acuma sa lustruiesc toata galeria pe interior:shock: Chiar nu am timp sa stau sa scriu explicatii prea multe pe net, ca de la munca ma duc direct pana la ora 22 la masina si tot asa...:rolleyes2 |
Am citit pagina cu pagina, post cu post si ma minunez de pasiunea ta si a celorlalti. Asa cum ai spus si tu poate mai sunt si altii ca tine care au facut la fel dar nu si-au prezentat proiectul asa in detaliu. Te felicit pe tine si pe restul ursarilor :) si-ti urez bafta in continuare cu proiectul.
|
Bogdane ce se mai aude de ursulet :D ... vrem poze sa vedem ce fel a iesit ursu daca l`ai adus de la vopsit:D
|
Quote:
Pun poze, cum sa nu, insa in fiecare zi s-a muncit mult si nu am stat de facut poze:rolleyes2 Toate piesele au fost pregatite exemplar, la unele mai este de lucru, mai ales la bara fata care a necesitat multa atentie fiind si reparata in prealabil, intarita peste tot unde erau probleme;) |
Bafta cu el :), ai vreo mostra de culoare ?
|
Quote:
Apoi retinem proportiile si aia va fi reteta:idea: Abia astept sa vad cum va arata negru taciune, perlat albastru:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Vali, il mai stiu eu pe unu, si-a vopsit ursu gri cu perla si a iesit albastru :))))
|
Quote:
|
cel mai bine ii dai ceva pe cod, ori schwarz(I,II) metallic sau diamantschwarz metallic
|
10 Attachment(s)
De aseara....:rolleyes2
|
10 Attachment(s)
50g de perla albastra + 2 l de lac + 1 l de intaritor = .....:-)
|
Foarte misto. Vad ca bate si putin spre albastru. Vezi ce faci cu mentiunea de culoare din certificat/carte. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa foc:twisted: Bafta la montat.
|
Felicitari pentru masina abea astept sa o vad montata:D
|
Ai vopsit și capacul de la motor? Cum ai īmpachetat sau cum ai reușit ca sigla BMW și dungile respective să rămānă argintii?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De fapt se vede si in primul set de poze de la vopsit cum a fost facut capacul, mai intai negru mat peste tot, apoi luat cu mare grija la smirghel de 500, degresat si lacuit;)...lafel am sa fac si admisia;) |
Arata bine , succes la asamblat acum :D
|
10 Attachment(s)
Am luat si clipsurile necesare pentru praguri si bandouri, am pregatit motorul pentru montaj pe masina si am bagat ceara in praguri, portiere si lonjeroane.
Marele pacat este ca din cauza unor imperfectiuni majore in pregatirea lateralelor masinii, aceasta va mai trebui facuta o data ca sa iasa asa cum imi doresc eu si cum este normal dupa atata munca depusa:rolleyes2..si asta duce implicit la neparticiparea ursului la Festul de anul acesta:sad: |
Bogdan, este musai sa o refaci acum? Nu poate sa astepte dupa Festival? Nu e pacat sa-l ratezi... asa semi neterminata cum e... lumea va aprecia oricum ursu :-P
|
Quote:
|
Cred ca ai putea sa astepti sa o faci dupa eveniment , dupa atat de multa munca si implicare in eveniment , cred ca meriti sa te bucuri 2-3 zile de o pauza cu prietenii ursari ...
Think about it :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning