![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Simpatica "balana".
Hai sa o vedem cu cat mai multe upgrade.uri ca merita. |
Mai bne isi cumpara special de logan..deja taiat pt stalpi..care trebuie doar lipit si atat..e in jur de 25 de lei..
|
5 Attachment(s)
@bib_andrey: Mersi andrei.Autocolant o sa iau din targ
@sonny: Nu ii imbrac in carbon si nici lucios. O sa fie negru mat stalpii...cred ca arata cel mai bine. In legatura cu stopurile nu mai dau banii pe alea cu semnal alb mai bine le fac pe astea rosu tot pana iau ceva calumea @10nu7z: Mersi pentru info dar o sa iau din targ stau mai aproape decat sa ma duc pana pe giurgiului @pwr_bz: Multumesc. O sa urmeze si alte modificari Azi ZUZ-u a implinit 49.000 km. Niste poze cu bordul si consola dar sunt facute pe zi si nu se vad prea bine. O sa fac alta data si pe timp de noapte acum nu am avut timp. |
frumos bordu:D,hai cu niste poze facute si noaptea
|
Nenea. colantul de pe stalpi pune-l pe cel original:) (celelalte "natiuni" de colant sunt urate,cel putin din punctul meu de vedere)..se gaseste in targ...:)
|
Frumos ma..multi km inainte fara problm..hai cu pozele alea facute noaptea ;)
|
10 Attachment(s)
@valitataye: Multumesc. Au venit si pozele...
@matheo66c: Pai da nenea dala original pun ca imi e lene sa iau eu si sa tai. @bib_andrey: Mersi,mersi. Si pozele au venit Ce ma puneti voi pe mine sa cobor pe frigu asta si pe ploaie la ZUZ sa fac poze...Am coborat putin si i-am facut niste poze. Unele nu au iesit bine (aparatu e si asta cam praf...) da se intelege in mare parte. In realitate se vad mult mai bine. Gata cu vorba...pozele |
Quote:
Hai dreaq ca a iesit frumos :D bravo tie :-P P.S: Numai radio zu asculti :lol: da-mi si mie add pe id-ul asta scris asa Cosmin_SNR ;) sa mai vorbim si noi de bobina aia ::lol: |
Quote:
cu stopurile ai dreptate, si felicitari ai nota 10+ pentru bord;) |
La multi km zuz-ule ... se vede foarte bine, ma bucur ca nu ai ales alte culori ... lasa-mi si mie un p.m cu cat te-a costat operatia.Mersi.
|
Arata bine iluminatul bordului. Simplu si frumos, bravo.
|
Prea frumos..bravo;)
|
@Cosmin-SNR: Mersi ma...Pai ascult Radio ZU ca e un ZUZ mic condus de un ZUZU :blahblah:. E bine ca nu mai curenteaza bobina aia.
@Sonny™: Multumesc @NXdev: Mersi Alex la mai multi km si tie in continuare...cand am vazut cum arata pe alb mi-a placut si am zis ca asa o sa le fac. @SV25MBN: Multumesc @bib_andrey: Mersi Andrei Sa vedem ce modificari minore o sa mai apara la ZUZ...spun minore pentru ca vine iarna si las planurile mai maricele pentru la primavara poate pana atunci strangem si ceva banuti. |
Quote:
Da ba...e prea bine a dat cu mine de pamant a dreaq bobina =)) :lol::lol: |
1 Attachment(s)
:-) plictiseala asta:lol:
|
Quote:
|
@Cosmin-SNR: Te-a pus o bobina la pamant ma...m-ai dezamagit
@ynp_46: Ii sta bine asa low. Mersi @andyskn: Salut. Multumesc...mai trec pe la rond iar masina isi face somnul pe calea calarasilor ca acolo stau :-). Nu e deloc secret pretul...m-a costat 95lei schimbatul ledurilor in bord + consola si 20lei plasna cu aeroterma. Deci in total 115lei |
Forta bai boss! :D Vineri vin cu masina, dar poate o pun pe a mea la tine in portbagaj si merg cu tine, ca imi plac ledurile alea :lol: Vezi ca ai PM! Si mai vorbim noi de modificari :D
|
1 Attachment(s)
Modificări de bun gust!
Bravo! În imagine este mizerie sau început de probleme? |
@B-99-SAA: Mersi Liviu. Nu-i problema man o bagam la mine in spate ca incape...si stam sa admiram ledurile. Acum am o placere sa conduc noaptea cu asa leduri...Am raspuns si la PM
@andi_cimpean: Multumesc. Acolo este sarita decat vopseaua pana la tabla si nu are pic de rugina (chiar m-am mirat cum de a rezistat asa). Asa am cumparat masina cu acea mica "buba" acolo o sa se rezolve si aia. Mai are si niste zgarieturi pe capota si aripa dreapta... |
15 Attachment(s)
Niste poze din seara asta cu ZUZ...
PS: Multumesc Liviu pentru becul la numar. Raman dator |
ce va mai plac pozele..... :))
arata bine zuzu! |
Ii place sa fie pozat...:) Mersi nenea
Azi ZUZ a primit oglinzi de MCV iar saptamana viitoare urmeaza inca o surpriza. O sa vedeti atunci ce e nu spun nimic acum. Poze cu oglinzile in curand Cele vechi sunt de vanzare pentru cine e interesat! |
Ooo :lol: Bravo man..sa le vedem pe zuz cum da :twisted:
|
Alex imi place ce faci ACUM la masina:D..asteptam poze...te las pe tine :D...eu nu am facut :D
|
@bib_andrey: O sa pun poze si cu oglinzile
So...va ziceam de o surpriza parca..nu? Ei bine surpriza e gata...ZUZ-u e din nou acasa a venit acum 10 minute de la Ghetto Tuning. Surpriza cred ca va dati seama nu? Yes it's a BadBoy Look :evil: Tin sa multumesc lui Mihai pentru munca la masinuta si lui Liviu pentru ca a fost cu mine! Poze punem maine ca acum e intuneric si nu ies bine si nu vedeti nimic. |
Bun bun bun :X
ce mai urmeaza?:lol: bafta si hai sa vedem capota terminata |
Quote:
|
hai sa vedem poze cu ZUZ.ul furios...;)
|
poooozeeeeeeleeeeeee:lol:
|
Oooooo:lol: Pozeleeeeeeeeee :arrow:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Sa faci poze (eventual si inainte si dupa vopsit), sa pui aici sa vad lumea ce nervoasa e aia mica :twisted: Tre sa facem rost de bani pentru urmatoarea miscare :censored: |
6 Attachment(s)
@Pustiu_FUG: Nu stiu daca mai urmeaza ceva anul asta tinand cont ca a venit si frigul...mi-am facut tot ce mi-am propus pentru anu asta
@Cosmin-SNR: Am zis in primavara ma...tocmai asta a fost si surpriza @Sonny™: Avem si pozici @valitataye: Acummm @bib_andrey: Gata man si pozele @NXdev: Asa este Alex. Multumesc frumos @B-99-SAA: Incercam Liviu sa facem banuti si pentru urmatorul pas... Poze cu badboy-u :evil: ZUZ e suparat...o voi vopsi cu spray acolo ca sa treaca iarna pentru ca mai sunt planuri la exterior! Vopsirea totala probabil in vara...Enjoy! |
Quote:
e...acu e schimbata radical, ti.am zis ca plange dupa bad boy, bravo sa vedem cat mai multe modificari si la anu...;) |
Frumos, dar nu era vorba s-a faci celalat stagiu de infuriere?:-? parca mergea mai mult( asta imi zic si mie )) parca mai mult mergea:)), oricum arata frumos si a ca o simpla parere eu o faceam neagra:D
btw, nu vinzi grila dintre proiectoare:D ca sa iti pui ca sus sa fie linie :-" |
Mihai a facut treaba buna, ca de obicei. :) Mergea mai incruntata.
|
Se uita cam urat ZUZu acum :> bravo man felicitari
|
Quote:
|
Da, poate mergea mai nervos, dar cred ca ii sta bine si asa. Alex, sper ca o vopsesti pana vineri :lol: Si poate facem si noi manevra aia... de care am vorbit ieri... Apropo, am o veste proasta pentru voi... Pe viu se vede muuuult mai bine bad-boyu :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning