![]() |
Re: Stickere 4tuning
numai stiu de la cine am luat niste stickere de aici si dupa cateva luni sau facut praf nici numai erau galbene :???: naspa tare.... incepeau sa se decojeasca:???::cry:
|
pai eu unul deja l-am dat jos ..dupa o luna era deja alb cu negru , nu galben cu negru , si mi se dezlipise deja coltul din dreapta ...
|
2 Attachment(s)
Stie cineva ce marime au stikerele alea cu albastru si cu rosu?
eu am unul de la maskatu-dias de aproape 1 an si nu am probleme cu el. |
am spus cine vrea stickere dau trei ani garantie
atat da fabrica pentru autocolant si ale mele sunt suprapuse doua folii de autocolant nu sunt tiparite care se sterg repede 5 ron buc+ taxe minim 5 buc lasati mesaje pe PM daca vreti |
le trimiti si pe ale mele pana la urma ? ca ala vechi mi-a cazut de tot
|
Eu il am de vreo 3luni si nu are absolut nimic.....nu sa decolorat, nu s`a decojit, si e lipit si pe liniutele alea de incalzire.
|
depinde de unde le-ai luat ;)
de la persoana de la care le-am luat eu , sau decolorat dpa 1 luna , si au inceput sa se decojeasca .... nu dau nume , dar daca urmariti paginile anterioare o sa va dati seama |
si eu de la maskatul le am si nu am nici un fel de problema cu el
|
Daca le mai si laminezi dupa printare... tine o vesnicie, dar nu o sa tina lipiciul autocolantului atata vreme :D
|
repet cine mai vrea stikere pm me id skory_89ro nu este nicio problema q ele io am unu p mashina d aproape 1an si nu are nimic:D
|
cine are stikere cu 4tunig.ro din acelea mari?
|
eu am dat comanda de stiker dala mare la o firma care se ocupa cu asa ceva.
si a iesit super frumos!! |
cele mai bune autocolante sunt cele suprapuse, nu cele printate ca alea se sterg
|
mi-ai putea da si mei o adresa de mail ceva la firma aia???
sau macar poza , emblema dar sa se vada bine la o rezolutie buna Multumesc |
guys as vrea si eu niste stickere cu 4tuning de unde pot face si eu rost?pls help!!si revista 4tuning cand mai apare si daca a aparut unde o putem gasi? thnx for help!
|
Quote:
|
vreau si eu sticker suprapus. ca ele de la tadasus s-au decolorat imediat
|
eu tot de la tadasus am si nu am nici o problema cu el.....deja e pe masina de o luna.
|
tu nu ai prins vara ... eu l-am pus la inceputul lui august si la inceputul lui septembrie era deja alb complet in loc de galben, si incepuse sa se cojeasca intr-un colt
|
eu am primit de la 4tuning direct ... pe vremea cand se ocupau cu din astea
si il am de 2 ani de zile ... si tot galben e ... si necojit. :) |
Quote:
|
cine ma ajuta cu 2 stickere...multam.Sunt din provincie.
|
Salutare... vreau si eu sa cumpar un sticker din acela suprapus. Sunt din Cluj, cine ma poate ajuta?
|
Va salut, sunt nou venit pe forum. Am tot remarcat prin oras masini cu stickerul 4tuning.ro pus in geam. Intrebarea mea este.. ce trebuie sa faci ca sa intrii in posesia unui sticker ? Trebuie sa devii membru al unei comunitati ? Cat cu tot cu transport? am mai citit eu pe aici insa cel mai bine am considerat ca sa intreb. Multumesc anticipat pentru raspunsuri si sper sa ma ajute si pe mine cineva cu o lamurire. :D O seara buna.
|
hi....este cineva din botosani care poate aduce stikere
|
vreau si eu vectorialul va rog de la sigla4tuning si daca se poate vectorialul de la stickerul care este pe masina din poza:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1223637433 multumesc |
1 Attachment(s)
take it
|
nu e asta vectorialul. multumesc oricum. l`am gasit:)
|
Quote:
|
dami add pe valcea_racing
|
as dori si eu 2 buc, daca are cineva cu 4tuning. dar dalea bune
|
|
1 Attachment(s)
johny,a fost pus mai sus,hai ca il mai pun eu o data...ca sa nu zici ca sunt ghertoi :D
|
Quote:
|
aaaa ma scuzi :| pai nush...eu ma gandeam ca ar fi o solutie sa il scot la imprimanta,sa il decupez,si sa il lipesc pe luneta pe dinauntru :D
|
am facut rost de la maskatu :-P
|
Ai facut rost de sticker? Poate cineva sa imi trimita si mie unul ramburs prin posta?
|
cei care tot vorbesc de stikere din autocolant suprapus.... va referiti la laminare ??
printat pe printere de mari dimensiuni si apoi laminate?? eu unul as prefera sa iau direct de la sediu, care nu stiu unde este. bafta. |
eu unul de la Maskatu mi-am luat si o trecut iarna vara si mai vine iarna si tot asa arata nu s-o du scrisul sau ceva de genu
am vazut la prieteni ca numa bulina a ramas de pe cel original scrisul s-o cam dus dupa ce s-o spalat masina de mai multe ori dar mi-am comandat si de la Tadasus alt model de sticker si nu are nimic nici acela |
pt stickere , parasolare , capote colantate , masini full print ...... add bodo_yo preturi mici calitate maxima , eu am cumparat de la el si sunt foarte multumit
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning