![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
tm_kata - te rog trimitemi si mie lambo-ul ca eu am luat unu si nu era adus la scala jocului
razvan17r - era un m6 dar nu era facut prea bine |
Quote:
http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias2428 |
tm_kata - am descarcat si eu un lambo dupa gom si cand puneam aceleas jenti erau mai mici decat masina
|
Quote:
|
stiu dar pusesem pe 19 si aratau ca cele pe 16 :|
|
Mi-am facut "Draci Golan" si acum sa super bine pe curbe ....nu mai face echilibristica;))
|
p.S poate pune cineva un VIPER am motoru,dar nu am masina !!Si ce-a de pe Go-team.com nu e buna!
P.S 2 Scuze de dublu dar nu a mers editu! |
11 Attachment(s)
JuST_GiuGiu - nu a mers din cauza ca nu era pentru acel Viperb si ca sa il faci compatibil iti trebuie slrr editor
sunt vreo 4 viper-uri pe gom daca nu ma insel trebuie sa fie de la vreo unul am incercat sa repar umpic pajero-ul :D am uitat sa fac poza la portierele sccisor ... am facut doar poza dupa ce le-am rearanjat :( Vreau si eu o harta de off-road si garajul grid garage |
8 Attachment(s)
Ford Focus
La o liniuta cu final neasteptat |
dc nu iti merge ? eu il am merge perfect
|
Ce ziceti de acest filmulet?L-am facut din plictiseala...:Dhttps://www.youtube.com/watch?v=8KegugpmwFw
|
danny125 - frumos clip cu fraps nu ? vreau si eu harta ai setarile la maxim sau la minim ? ca se vedea cam urat :( dar in rest este super frumos
si mi-a venit o idee ce zicetzi sa facem un cont pe youtube si pe el sa postam toate videoclipurile facute de noi ? |
am citit tot forumu da nu miam dat seama dak ii gata sau nu loganu...? dak da plz datimio si mie ID dkdeyu94
|
Quote:
|
@razvan17r: Gasesti pe site Grind garage, si harti Rally, LisantyFULLYpositionScripts cu care aranjezi alea !
@danny125: Nice video :D Off: SITE`UL SLRR-Ro a revenit :!: |
Quote:
|
Mikidude - ai facut o confuzie :)) eu am cerut garajul ;;) nu razvan:)):))
si am si specificat pe la inceput ca partile/jentile/motoarele etc pe care le cer inseamna ca nu le gasesc http://www.filefront.com/error.php?errno=320 ;) acela este grid garage-ul si inca ceva cum descarc masini dupa "slrr-ro" ? ca eu nu am putut nici o data sa descarc nimic de acolo |
Vechiul meu urs :D cel din 221mwm https://www.youtube.com/watch?v=qlANYDT0PUU
|
Fratilor imi dati si mie Jeepurile :D va rog?
|
chiar nici un repros la ford`u meu ?
|
4 Attachment(s)
Wolkswagen Golf 5 - Tuned !
|
2 Attachment(s)
Update :
Jeep : Rolce Royce ( inspired by reality ) Drift Drift Drift :twisted: |
6 Attachment(s)
sst 06 - cum ai reusit de ai facut urma de frana mov?
in ultimele doua poze ma plimbam cu masina si ma trezesc sa imi cade o portiera:)) si dupa a cazut si a doua:)) Mitsubishi Pajero 4 |
1 Attachment(s)
@sst tie iti plac ??
misto pajero .. pacat de culoare si suspensie .. inca o poza cu mustangu :D |
Drift.King Man m-ai facut sa rad :)) cum dracu sa cada ca nu e dacie :))
P.S.: E de la cauciuc (MADE IN CHINA) KrYpToN Ce sa imi placa ? |
1 Attachment(s)
KrYpToN - ce are frate culoare ca se potrivieste mie unu imi place ...suspensia? aia ce are?
sst 06 - nu glumesc ma plimbam cu ea pe acolo si ma trezesc sa imi cade portiera stanga :)):)) si dupa a sarit si cea dreapta -am uitat sa precizez mi-a iesit iesit suspensia pe afara nu stiu din ce cauza:-?? cn stie poate sa ma ajute? si nu va legati de grafica !!!!!e parf stiu :)) Preview Lamborghini LP640 |
ce are suspensia ??? uitete si tu ce aiurea stau rotile din spate .. culoarea nu se potriveste cu o asemenea masina ... culori mai inchise na .. da acuma .. fiecare cu gusturile lui ... rotile sunt cam mult iesite inafara caroseriei ..
SST ziceam daca tie iti plac masinile alea ale tale |
Omule, din moment ce masina ii sta in aer, cum vrei sa stea rotile? Faptul ce face urata masina sunt rotile iesite in afara si culoarea. Ar fi mers un alb cu negru sau o singura culoare. Intre alb si negru.
|
Quote:
Pe ce harta ai sarit cu pajero ? |
este a jocului ...
are cineva scriptul acela ca sa pot pune 1 masina concurenta la drag??? |
eu intrebam numele ca am la harti....
|
Quote:
|
Imi poate spune cineva cum importez roti si cauciucuri, am incercat in toate felurile , dar nu le gasesc in joc. Sper sa nu sariti pe mine ca cer putin ajutor.
|
Quote:
ie folderul BBS_data si fisierul BBS.rpk si le copiezi in : Street Legal Racing / Parts / |
KrYpToN - mi se pare ca suspensia este bine camberul este drept doar ca este mai ridicata pentru ca asa trebuie o masina de off-road , rotile sunt iesite in afara pentru ca mi-a fost lene sa le bag mai inauntru |
Quote:
La aceste jante mergea o suspensie joasa. La suspensia asta mergeau niste jante mai mici si cu cauciucuri de off-road. Asa a iesit o strutocamila ( cel putin in opinia mea ). |
Quote:
Cine imi poate da si mie jante care se pot colora??:twisted: P.S Exista vrun mod prin care sa iasa alta culoare din gume? |
Merci ma cer si eu odata ceva si va faceti ca nu vedeti
|
ce ai cerut ?? ca nu am vazut ... Ziceam ca suspensia nui buna pt ca e foarte inalta .. la ce aspect fizic iai dat aia nu mai e offroad e un ... nush ce vrei tu numai offroad nu mai e
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1501976 Le copiezi in SLRR/Parts/ |
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning