![]() |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
Quote:
|
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
cacate-ai tu pe ei....ntz ntz ntz
|
Quote:
|
era o glumita
|
Quote:
Si n plus nu tre sa fie la strada ca sa fi fost unul inaintea ta si sa mai vina altii dupa tine la ea... Si oricum fetele nu o sa dezvalueasca ele aici cum planuiesc ele sa agate pe unul care le face sa saliveze. Dar mai sunt si tipe curajoase (sper) |
Quote:
|
Fetele de obicei asteapta sa fie agatate. Se multumeasc sa-si urmareasca "victima" cu coada cohiului..si..sa spere ca el o sa o remarce... Daca nu si nu..ori bantuie pe langa el iar daca sunt in club danseaza in apropierea lui, sau se izbeste "din greseala" de el. Am vazut si niste specimene, mai toante ce e drept, care incep sa rada cat le tine gura...pentru a fi remarcate. Metoda cel mai des folosita in flirturi de o zi, aventuri, e valabila si in cazul baietilor care agata si anume "ii spui ce vrea sa auda".
|
ori se duc si se baga singurele in seama... ;)
|
no shit! trec cu masina pe langa una.. se uita la mine lung.. o observ.. mai merg 200 m, ma intorc si o bag in seama! si nu mi-a rasp deloc .. n-am obtinut nici o informatie pretioasa de la ea :(
|
Quote:
|
dc sa o schimb bre? .. tuning ce am eu n-are nici o masina din oras :D
|
Ca sa o agati :lol:
|
nu merita o trfa sa schimb masina pt ea :lol: ;)
|
hahahahhaaa tarfa :lol:
|
Poate nu e tunata pe gustul ei (roz cu zorzoane aurii)...sau poate era timida fata.. :)) ia-o si tu usurel...Nu, gata, stiu ce e.... ai dat peste fata ideala...pe care nu o intereseaza tipii cu masina..ia-ti o caruta.. :P Poate nu i-a placut felul in care ai..intrat in vorba cu ea... Chiar ca nu va poate intelege nimeni..daca nu iti raspunde la avansuri o fata..inseamna ca e tarfa..dak raspunde e usuratica..dapoi..numai fata sa nu fii... "Baietii astia..e atat de greu sa le faci pe plac" :)
|
nu am zis ca e tarfa ca nu mi-a raspuns...off ce intelegi si tu! .. asa am vazut-o eu dupa cum era imbracata si dupa ce fite de tarfa avea. . ca era clar ;)
|
Aaaa, pai, asa trebuia sa zici de la inceput.. :) pai, normal ca...se prefacea ca e indiferenta.. Ea dak e "parashute" o fi obisnuita cu tipii de genul "fa, treci la ***" Si in cazul tau, k sa scape, nu a zis nimic... ;) ee, oare am dreptate?!? :)
|
nu am luat-o asa! am luat-o usurel cu zambet pe fata.. am intrebat-o ce face.. incotro merge? daca vrea sa o duc eu :) sweet guy ;)
|
Si pe ea au invatat-o parintii ca nu e indicat sa intri in vorba cu necunoscutii.. Pai, si asta e tot un fel de invitatie... ;) stiu de la frate-miu...asa mai abordeaza si el "vedete" ;) vezi un tip in masina, apoi observi ca trage pe dreapta, iese din autoturism si intra in vorba cu tine...prea direct...sigur s-a speriat...:) Automat, cand ai invitat-o in masina...fata s-a gandit la... Bine, putea macar sa iti spuna ceva..poate era muta =))
|
pai nu am coborat... am abordat-o ca nesimtitul .. din masina ;) mi-a zis ea ceva...nu era muta, ceva de genu: n-am chef ;) poate era suparata..sau poate avea prieten :D
|
Quote:
Eu de-al dracu nu ma uit la ele :D Am fitze :). Le las pe ele sa se uite lung. Si vai ce imi mai place . |
=))
tarfilor...!!! :D ajungeti sa faceti si voi ce urati la fete atat de mult... ;)) |
Quote:
|
lol.. sectiune pentru fete.. cica :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:43. |
- Copyright 2026 4Tuning