Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

dolb 18-04-07 15:43

Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 857771)
...minte de barbati!! =))

bine zis ! ;) :D

blazeyblaze 19-04-07 03:39

Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)

cacate-ai tu pe ei....ntz ntz ntz

Magos 19-04-07 12:00

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 859618)
cacate-ai tu pe ei....ntz ntz ntz

... ? :?: :?:

blazeyblaze 19-04-07 13:03

era o glumita

magnum730 30-04-07 18:55

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 835654)
la noi la tgv curvele sunt naspa ! si nu vreau sa stiu ca a mai ars-o altu in afar de mine , sau ca dupa mine o arde altu.. nu ma simt eu .. nuj depinde de caracter :D auzi.. u esti romantic cumva?

Poate ca ar trebui sa facem o petitie pt bagaboante mai bune in targoviste :) ca si eu tot de acolo sunt. Problema e ca pt fete mai finutze tre malai mai mult si nu e interesant sa bagi bani in ele. Ramai cu o senzatie nasoala dupa. Prefer sa dau cascavalu si sa ma fac baiat gigel si elegant, poate dupa aia ma agata ele, nu?
Si n plus nu tre sa fie la strada ca sa fi fost unul inaintea ta si sa mai vina altii dupa tine la ea...
Si oricum fetele nu o sa dezvalueasca ele aici cum planuiesc ele sa agate pe unul care le face sa saliveze. Dar mai sunt si tipe curajoase (sper)

dolb 30-04-07 18:57

Quote:

Originally Posted by magnum730 (Post 877953)
Poate ca ar trebui sa facem o petitie pt bagaboante mai bune in targoviste :) ca si eu tot de acolo sunt. Problema e ca pt fete mai finutze tre malai mai mult si nu e interesant sa bagi bani in ele. Ramai cu o senzatie nasoala dupa. Prefer sa dau cascavalu si sa ma fac baiat gigel si elegant, poate dupa aia ma agata ele, nu?
Si n plus nu tre sa fie la strada ca sa fi fost unul inaintea ta si sa mai vina altii dupa tine la ea...
Si oricum fetele nu o sa dezvalueasca ele aici cum planuiesc ele sa agate pe unul care le face sa saliveze. Dar mai sunt si tipe curajoase (sper)

si eu sper sa mai fie tipe curajoase :)) ( oricum nu ma las agatat de o fata! prefer sa o agat eu ;) )...si da ar trebui sa facem petitie!

Larisa 09-05-07 17:32

Fetele de obicei asteapta sa fie agatate. Se multumeasc sa-si urmareasca "victima" cu coada cohiului..si..sa spere ca el o sa o remarce... Daca nu si nu..ori bantuie pe langa el iar daca sunt in club danseaza in apropierea lui, sau se izbeste "din greseala" de el. Am vazut si niste specimene, mai toante ce e drept, care incep sa rada cat le tine gura...pentru a fi remarcate. Metoda cel mai des folosita in flirturi de o zi, aventuri, e valabila si in cazul baietilor care agata si anume "ii spui ce vrea sa auda".

Magos 09-05-07 17:43

ori se duc si se baga singurele in seama... ;)

dolb 09-05-07 18:56

no shit! trec cu masina pe langa una.. se uita la mine lung.. o observ.. mai merg 200 m, ma intorc si o bag in seama! si nu mi-a rasp deloc .. n-am obtinut nici o informatie pretioasa de la ea :(

NSL_KiwY 10-05-07 12:38

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 892967)
no shit! trec cu masina pe langa una.. se uita la mine lung.. o observ.. mai merg 200 m, ma intorc si o bag in seama! si nu mi-a rasp deloc .. n-am obtinut nici o informatie pretioasa de la ea :(

Schimba.ti masina :lol:

dolb 10-05-07 17:49

dc sa o schimb bre? .. tuning ce am eu n-are nici o masina din oras :D

NSL_KiwY 10-05-07 17:52

Ca sa o agati :lol:

dolb 10-05-07 17:53

nu merita o trfa sa schimb masina pt ea :lol: ;)

NSL_KiwY 10-05-07 17:56

hahahahhaaa tarfa :lol:

Larisa 10-05-07 18:03

Poate nu e tunata pe gustul ei (roz cu zorzoane aurii)...sau poate era timida fata.. :)) ia-o si tu usurel...Nu, gata, stiu ce e.... ai dat peste fata ideala...pe care nu o intereseaza tipii cu masina..ia-ti o caruta.. :P Poate nu i-a placut felul in care ai..intrat in vorba cu ea... Chiar ca nu va poate intelege nimeni..daca nu iti raspunde la avansuri o fata..inseamna ca e tarfa..dak raspunde e usuratica..dapoi..numai fata sa nu fii... "Baietii astia..e atat de greu sa le faci pe plac" :)

dolb 10-05-07 18:04

nu am zis ca e tarfa ca nu mi-a raspuns...off ce intelegi si tu! .. asa am vazut-o eu dupa cum era imbracata si dupa ce fite de tarfa avea. . ca era clar ;)

Larisa 10-05-07 18:11

Aaaa, pai, asa trebuia sa zici de la inceput.. :) pai, normal ca...se prefacea ca e indiferenta.. Ea dak e "parashute" o fi obisnuita cu tipii de genul "fa, treci la ***" Si in cazul tau, k sa scape, nu a zis nimic... ;) ee, oare am dreptate?!? :)

dolb 10-05-07 18:14

nu am luat-o asa! am luat-o usurel cu zambet pe fata.. am intrebat-o ce face.. incotro merge? daca vrea sa o duc eu :) sweet guy ;)

Larisa 10-05-07 18:24

Si pe ea au invatat-o parintii ca nu e indicat sa intri in vorba cu necunoscutii.. Pai, si asta e tot un fel de invitatie... ;) stiu de la frate-miu...asa mai abordeaza si el "vedete" ;) vezi un tip in masina, apoi observi ca trage pe dreapta, iese din autoturism si intra in vorba cu tine...prea direct...sigur s-a speriat...:) Automat, cand ai invitat-o in masina...fata s-a gandit la... Bine, putea macar sa iti spuna ceva..poate era muta =))

dolb 10-05-07 18:29

pai nu am coborat... am abordat-o ca nesimtitul .. din masina ;) mi-a zis ea ceva...nu era muta, ceva de genu: n-am chef ;) poate era suparata..sau poate avea prieten :D

bluey 10-05-07 20:39

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 894772)
pai nu am coborat... am abordat-o ca nesimtitul .. din masina ;) mi-a zis ea ceva...nu era muta, ceva de genu: n-am chef ;) poate era suparata..sau poate avea prieten :D

Da` ce ma nu mai sunt femei bune in Targoviste??
Eu de-al dracu nu ma uit la ele :D
Am fitze :). Le las pe ele sa se uite lung. Si vai ce imi mai place .

Magos 10-05-07 21:38

=))
tarfilor...!!! :D
ajungeti sa faceti si voi ce urati la fete atat de mult... ;))

bluey 10-05-07 23:31

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 895092)
=))
tarfilor...!!! :D
ajungeti sa faceti si voi ce urati la fete atat de mult... ;))

Facem facem... Si ne place :D

Xerius 15-08-07 02:01

lol.. sectiune pentru fete.. cica :))

All times are GMT +2. The time now is 20:43.

- Copyright 2026 4Tuning