![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
Quote:
|
Quote:
aceeasi problema o am si eu :cry: |
1 Attachment(s)
alta minunatie :lol:
|
e o idee a jocului, care ar vrea sa zica ca sunteti o echipa. astfel, tu nu mai poti sa le faci pe toate, si abia dupa ce vei juca o vreme, iti vei angaja oameni in echipa, si intre ei va fi si nenea cu autosculptu.
da, si imi cer scuze, ca nu m-am uitat la pagina. asta ii raspunsu meu pt pagina anterioara.... abia m-am trezit... |
2 Attachment(s)
Acum 5 min cu MAZDA RX-7 la 70% din joc terminat
Si inca o chestie...ma tem ca nu se pot debloca toate masinile din joc...:???: O chestie care m-a enervat la culme...CCX-ul nu atinge decat 330 km/h in plm(si acolo se opreste) |
Mdea cum era de asteptat...era si culmea ca EA sa faca jocu mai *** ...daca ar atinge cat atinge in realitate cred ca ar fi ******
|
1 Attachment(s)
o noua poza ... dar inca o data ... aflu ca este cu mult sub underground 2 ! ( nu tu dyno , nu tu mai multe pachete de performance... si cel putin ... ma doare capu de la cat scartzait de cauciuc am auzit !!!! ) ... o poza :) chrome paint body and rims ;)
|
Quote:
|
asta a lu dyz, vad ca ii facuta in garaj.
dar are o optiune tare draguta in free roam, dai escape si ai acolo photo si nu stiu cum... faina treaba de tot... |
Quote:
|
terminai career-ul si nu am toatea alea deblocate in quick race, si nici toate masinile care le-au promis cei de la EA nu sunt decat pe la bonus cars etc si nu pot fi modificate, stie cineva ce mai trebuie sa fac? mentionez ca am jucat in career numai cu tuners.
|
1 Attachment(s)
noua mea cucerire :D ... mandru posesor de un rx8 rx7 si mai nou R32 ... oare o fi ceva daca sunt toate cu RRRrr ??? :D
|
cum vi se misca jocul si ce sistem aveti?...eu am un athlon 64 la 3200 mhz...cu 512 ddram...si un geforce 6600 pe pci express...la 128 ddram...(recvente 400-500mhz parca)...si pana acum nu am gasit un joc care sa-mi faca probleme..in skimb...carbonul tre sa-l tin pe 800x600 si detalii medii cam asa..sa mi se miste bine si chiar si asa...grafica mi se foarte naspa,nu stiu de ce.
|
cum mama naibii sa trec de cursa aia de drift de pe canion bagamias ceva in ea sa imi bag ca imi manca nerviiiiii . cu ce masina ati reusit sa treceti , am incercat cu RX8 tunata nici o sansa , mi-am cumparat ECLIPSE GT si asta se loveste de toti peretiii HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP
|
Quote:
|
ovy pune si tu saveu sa mai savuram intre pauze si alte masini :D
|
ipoti cu orice masina...numai sa fii atent la setarile pe care le faci la suspensie...cauciucuri...
|
la suspensie ce tre setat ?
la cauciucuri am setat DRIFT :D |
Quote:
|
ovvy da un pm cu id`u tau de messenger sau adauga-ma dabotta2005 ca vreau sa te intreb ceva in legatura cu cursa asta :D
|
1 Attachment(s)
40% din joc cu db9....:D
|
pai la suspensie da mai pe understeer si cauciucurile lasa-le la mijloc
|
Se poate vedea si de la volan sau doar camera din bara???un screenshot ar fi de ajutor !
|
frumos DB9 MKE... nu kitsch tuning ca alta lume (polonezii:lol:)
@SUPARA_Jr: nu exista camera din interior :( |
de unde fac si io rost de joc ?? merge pe radeon 9200SE sau pe FX5200 ?
|
pe canceru ala de fx 5200 mere, ca dinaia am io
|
1 Attachment(s)
MKE !!! intrebare ... tu esti la 40% cu aston ... eu sunt la 53 % si inca nu o am deblocata :| ... cum vine asta ? ... va place golfuletzu meu ? :D
|
Quote:
|
DyZ el cand lo batut pe primu BOSS io dat-o la chestiile alea care trebuia sa le aleaga :D
|
aporpo oameni buni , ce trebuie facut sau de cand poti la atuosculpt sa faci jantele ? tevile de esapament ? ca unele chestii ma lasa dar alea nu
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ca sa poti avea acces la toate optiunile din categoria Autosculpt trebuie sa ii ai in echipa pe SAL si pe COLIN
Am pus niste imagini pe cand eram la 76% si faceam rodajul noii mele achizitii:D (Nissan Skyline tunat mult prea putin la motor...ma gandesc cum va merge cand va fi full performance:-) ) Tin sa mentionez ca atunci cand am atins 348km/h nu folosisem N2O absolut deloc:twisted: |
Quote:
i-am cofiscato bosului .....:D;) |
pe COLIN la cat % til da ? ca eu sunt pe la 49% si nici urma de colin
|
faci rost de colin cand il bati pe Wolf
eu astept sa-mi pot cumpara Skyline-ul :D |
6 Attachment(s)
Quote:
|
de unde pot si io totusi sa downloadez jocul ????
|
de pe dc ++ .. sunt pe o gramada de hub-uri
|
1 Attachment(s)
cum am iesit de la "dealer" hop si politia...am cautat cel mai drept drum...sa vad cai poate...si poate... plymouth hemi cuda
|
Dati si voi niste adrese de hub pentru dc++ de unde pot sa iau si eu jocu sau niste adrese de net de unde sal iau.Il caut de mult pe net da nu prea este.M-ar ajuta niste adrese de hub care stie scrieti si voi cateva .:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning