![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
TazAless din cate stiu eu ca sa discutat cu cateva pagini in spate......si battle amical se poate face aci :rolleyes2 dak nu...greseala mea
|
Quote:
|
Se pot face si friendly challenges intre membrii VT.
|
Quote:
|
faci cu mn reme k nu am ce lucra zilele astea.... pe masina aia???
|
pey nu stiu ce sa zic...ala cu tigrul se mai tine...dc nu e ok cu tine omb pana vineri dc se tine ala plm nu stiu ce sa zic...
|
aaaa:oops: ..... sry :rolleyes2 .... il mai facetzi?? .... nu am vrut sa ma bag peste voi.... am crezut k nu il mai facetzi .... dak il facetzi ata ete ....facem mai incolo.....
|
sa zica gabi! yo vreau amical! dc se poate facem! gabi te rog spune-ne!
|
Mai, propriu-zis, acest battle nu e diferit cu nimic fata de unu' de la Challenges, deci ori de-l faceti aici, ori la Challenges, e acelasi lucru. Daca vreti sa-l faceti in mai mult de 2 useri, treceti in partea cealalta :wink:
|
m-as baga si io sa fim 4 :D:lol:
|
eu ast un rasp d la voi ;)
|
ok atunci hai sa ne distram in 4...sorry de oftopic ;)
|
pai atunci ramane sa facem noi 4 .... dar hai sa ne mutam la challenges sa nu mai incarcam topicul asta......:D :D :D
|
1 Attachment(s)
il provoc pe frost dani la bmw-u asta
|
fie frate il facem...sa vedem cat de bune iti sunt calitatile de design team:lol:
|
deci ......eu si Kolegu vom avea un battle pt locul in VT ......lucrarile vor fii postate pana pe data de 9 ......masina e aia pe care am mai puso eu pe aici .....oke ....hai c ama apuc de lucru ....
|
am terminat shi eu bmw-ul...nu am lucrat pra mult ca nu am avut chef...nu imi place pozitia:???:
|
Kolegule ...noi mai facem ceva ....? ....ca nu ai mai dat nici un sem,n de viata
|
1 Attachment(s)
nush dc nu sa atasat poza in postul anterior:rolleyes2
|
frost...misto masina simpla ....janteke bestie:D...nu am vazut k ma bagam si eu:(((
|
|
azi eu si kolegu trebuie sa pune lucrarile pt un battle pt loc in VT .....
pun link ca nush ce are de nu imi merge sa uploadez https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1165349758 este si stoku mai inapoi .... edyt si stoku https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1163447172 hai Kolegule... |
Quote:
|
...da ...vad .....Kolegu nu sa tinut de cuvant .....nu a postat masina ....trebuia pusa de acum 2 seri ..... ce facem in cazul asta ? ...
nu pot sa cred se intampla iar ...... |
....normal .....acum nu ar trbuii s ii iau locul lui Kolegu? ....pt ca nu a pstat masina la timp ? ...adica deloc .....cum facem ....astept raspuns
|
nujh sincer most_wanted.....te inteleg si pe tine...dar ar trebui inteles si el...e perioada cu teze/inspectii si este mult mai greu sa petreci cateva ore pe zi macar la calculator...si in plus poate fi o cauza externa..poate a picat netul...unele internet cafe'uri nu te lasa, sa zicem, cu discheta dupa tine....nu stiu...sincer...consider ca ar fi politicos sa astepti....si ca acest challenge sa fie amanat, nu anulat, pana se intoarce kolegu........nujh...sincer...acu sa nu te superi pe mine ca miam spus parerea:) hai nrk
|
...eu astept ....dar au tecut 2 SAPTAMANI .....
|
Da join la grup !
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Imi cer scuze ca nu am terminat masina .....Oricum asta este ... felicitari pt ... nu stiu cum sa o numesc .... a da aderare :D ... Oricum vad ca foarte multi au progresat felicitari tuturor si daca vreti sa mai faceti virtual tuning sa nu va apucati de World of Warcraft pt cei care nu stiu ce inseamna WoW(World of Warcraft) iata cateva screenuri. Asta cred ca este ultimul meu post aici aja ca va rog sa nu-l stergeti ;) ... Succes si daca aveti de gand sa jucati WoW ma gasiti pe Realmul: Jaedenar nickname Kruger lvl 51 Human Paladin :)
|
Quote:
Kolegule ..eu m-am referit ca in 2 saptamani ..aveai u timp o ora pe zii sa lucrezi ...nuh? nu te supara .... |
1 Attachment(s)
Va provok la asta ... acceptati ?
|
aici provoci un anumit membru pentru a-i lua locul in Virtual Tuning Usergroup... Pentru a provoca pe cineva incearca la Challenge`s...
P.S. Oricum masina asta e mult prea frumoasa stock... |
scz nu am stiut .....
|
1 Attachment(s)
il provoc pe Gabi .... la asta
|
Barosane, ai zis sa aleg eu masina. Uite aici: https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5798-challenges/page-153.html
In plus, locu' meu din Virtual Tuning nu este de vanzare ! :wink: |
Cand tiam spus ma ? Va fi ... :D
|
Quote:
PS: imi pun la bataie locu' din VT atunci cand vreau si mai ales DACA vreau si... cu cine merita. |
gabi mai bine accepti ;) ca el oricum pune o flacara pe usa si nishte jenti strambe :mrrgeen:
|
Locul din VT este un lucru important! Oricat de naivi ar fi unii, asta e adevarul! Chiar daca accept, lucrez o masina, pierd timp si bat un... n00b (vorba lu' Santos). Ce castig?
Pentru cei care nu stiu, Leul este "vestitul" DjVictor, marele virtual tuner, marele... Gogu de la Gaze... Asta cred ca spune tot despre el. Stick to the topic! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning