![]() |
Re: Diverse Discutii
Quote:
|
da..cine e?
|
Re: Marele Premiu al Buzaului IV 22 iunie 2008
iti las pe private ...mesaj
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Salut...
cunoaste cineva vreo vopsitorie auto buna in buzau ?? dak da , lasati o adresa sau un numar de telefon.Multumesc anticipat ! nimeni ??? |
Re: Vopsitorie auto?
buzaul e mic...in cateva ore ai putea sa iei toate atelierele la rand sa gasesti cea mai buna oferta...
nu stiu numar si nu stiu adrsa exacta dar stiu ca e un atelier care are si cuptor la iesirea spre ciolanu dupa podul cu varianta...mai mergi cateva sute de metri si e undeva pe stanga...intreaba din om in om si vei afla ;) |
Re: Vopsitorie auto?
ms...cred k stiu despre ce vopsitorie vorbesti... ms frumos !!
|
ceva miscare pe acasa?
|
19 iulie 2008...atunci sunteti asteptati la Onesti.....asteptam un raspuns pozitiv cat mai repede posibil...
|
Quote:
|
se lanseaza filiala NoSpeedLimit in Onesti....o sa fie multa lume..daca vreti veniti daca nu..asta e
|
Nu e o treaba mai mult interna a clubului vostru? Va asteptam noi pe voi prin septembrie la Buzau. Pana acum au tot venit in masa cluburi gen urban, anonymous, mr... dar NSL, desi e club mare... vorbeste cu ai vostri din Ploiesti si vezi despre ce e vorba.
Oricum, sa aveti o lansare frumoasa! Eu cel putin am ceva stabilit pentru atunci. |
a fost o invitatie....daca vreti sa veniti e de bine...daca nu..asta e.....nu trebuie sa imi sari in cap.....bafat in continuare
|
Nu-ti sare nimeni in cap. Daca era un eveniment de interes general puteai sa dai niste detalii in plus sa stim si noi ce si cum, asa, e mai mult o stire pentru noi. Lansati-va, dar de ce trebuie sa fie si altii la asa ceva, cam asta era problema. E vreun show, concurs ceva?
PS: puteam f. bine sa sterg post-ul pentru ca se repeta pe nu stiu cate sectiuni, nu? exista "comunicate cluburi". dar n-am facut-o asa ca... "artagosule"! :) |
era o simpla invitatie....si nu aveam de ce sa pun la comunicate cluburi ca eu acum nu v-am zis numai celor din MACS ci celor din Buzau...nu cred ca o sa fie concursuri .doar o sa vina multa lume din multe orase ....dar tu daca traiesti cu impresia ca daca faceti voi nush ce liniutze(nici macar alea organizate ca lumea) asta ar trebui sa faca toata lumea, tu esti "artagos"
|
Devii impertinent. Eu intrebam de ce sa bat sute de km pana acolo. Ca sa ce? Multa lume aia care vine, vine ca sa ce? Dati un cico, faceti un tur al orasului, se merge la film? Cum se lanseaza filiala asta? Ne inviti la, unde, de ce? Daca liniutele noastre nu sunt organizate cum trebuie nu ar trebui ca lansarea voastra sa fie una a la carte, ca sa-ti poti da cu parerea?
Nu mai raspunde, ca ne-am lamurit. Cine merge o face ca sa vada cum va lipiti voi parasolare pe masini. |
iar pauza baietiii ??? buzaul iar a adormit .....ceva noutati prin buzau? , am remarcat un corrado g60 1.8 camelon sau albastru , stiu doar k a fost masina de show in afara ,dar nu din surse sigure...din auzite,alte detalii ??? hai buzau trezirea !!!!
|
vw corrado ala cameleon are in jur de 360 cai ...e acelasi proprietar cu ala rosu...;) chiar asa trezirea buzau :lol:
|
Quote:
Pana nu-l vedem pe Tony la o legala ori in alte parti... ne dam cu presupusul. |
Corrado arata foarte bine dar aspectul nu ajuta cu nimic masina pe 400m si sper ca nu v-ati lasat intimidati de faptul ca rula prin oras fara capot,trebuie vazut la "treaba" si apoi sa ne dam cu parerea cati cai are.
|
din cate am auzit , e motorul stock g60 1.8....
|
Pai vedeti...deci nu are mai mult de 160cp,daca o sa ma intalnesc cu baiatul care-l are o sa-l provoc diseara cu Opelul sa vedem daca este stock,si daca nu este stock atunci il scoatem pe Senior(SEAT-ul):D.
|
Quote:
|
Masinile nu sunt oricum DOAR pentru fuga, respectiv "liniute". Ele sunt menite sa te duca din punctul A in punctul B. Apoi se impart in: sigure, lux, placere de a fi la volan, viteza, aspectul exterior functie de ce vrea proprietarul. Acum, daca proprietarul are pretentii de viteza de la o masina care doar arata ca ar putea, e pacat si rusinos.
Eu din ce auzisem (nu direct de la Tony), Corrado rosu se cam prapadise. Daca el e fan modelul asta si a gasit piesa de exceptie la bani buni si daca are de gand sa investeasca sa o faca sa mearga si mai bine (nu ca n-ar merge, ca habar nu am), e treaba lui. Pentru unii nu totul se rezuma la viteza maxima, linie dreapta ori viteza pe curbe. As vrea sa-l vad cu ea la expo aici in septembrie. |
corrado este cameleon , este masina de show , e stock la motor 1.8 g60 , capota o avea data jos pt ca a sarit pe autostrada ;)
|
Quote:
iti zic 80% sunt sigur :???: |
B U Z O I E N I ! ! !
unde sunteti ? ce se intampla cu forumul nostru buzoian ? ! e mort :cry: trezirea :punch::sad: |
ma dau astia afara pentru inactivitate ca moderator...nici o aberatie nimic:P ....in seara asta miscam ceva?...e vara e frumos afara...andu...nu ne prezinti si noua masina? :D
|
Vino vineri la adunare ca o vezi ;)
|
Re: Good Tuning/Bad Tuning in Buzau
Bună seara, aş dori, dacă aş putea ajuta spaniol Sunt casatorit cu o femeie romānă şi avem o casa in Fulga-Buzău şi-ar fi o mandrie pentru mine ca să vă dau un gust de sotia mea dacă vreau capacitatea de a participa la concentraţia de Buzău ea este şi tu poţi
participare masina lui ca o masina de Buzău nu de la Spania, nu este un cetăţean din Buzău, sau dacă nu este posibil, īn care să-mi raport, mulţumesc foarte mult pentru tot şi de noapte buna, din parte mea DRACULE DI ESPANIOL. |
Re: Good Tuning/Bad Tuning in Buzau
Quote:
|
vremea a trecut...frigu a venit, radare pe buevard...buzaul a adormit
nu se mai lauda nimeni cu nimic? o poveste ceva? |
bine v-am gasit soferi buzoieni...de o luna fac si eu parte din acelasi grup cu voi...ne vedem pe strazi :-)...
p.s. asta ca sa aduc la viata forumul buzoian |
la fel ptr invigorare sunt si eu... s a dar drumul la bulevard in week end...nebunie....am auzit ca s a traznit un passat intr un copac la teatru,la denivelari, sambata.....poate mai trebuia tinut inchis...
|
l-am vazut si eu sambata , dar parca prea il alerga tot orashu, cel putin de 2 ori era sa mai faca accident in noaptea aia...
|
asa am auzit ,ca ii dadea jaru rau ,pana s a intamplat si inevitabilul....POC!!!!cred ca or sa umple astia bulevardu de opritoare d alea...
|
o calca rau de tot , si in curbe si peste tot , in depasiri numai zic..
|
ce passat? ce model? ce numar? :?:
p.s. sper sa nu mai puna "tzatze" d'alea pe blvrd ca e o adevarata "pain in the ass" :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning