![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
1 Attachment(s)
Ultima achizitie. Scuzati calitatea pozei
|
Quote:
|
Super , fai prezentarea cat mai repede :D
|
9 Attachment(s)
Dodge Viper Competition - AutoArt 1:18
Macheta este limited edition 3000 buc, si este SEALD. Detalile sunt bune, mai ales ca acum se gaseste si la 31Euro. |
6 Attachment(s)
Poze cu cele 3 Dodge Viper prezente in colectie. Toate 3 sunt modele de la AutoArt, la scara 1:18.
|
Killer ! Al patrulea model de acest gen in preferintele mele >>1)c6.r; 2)dbr9;3)575gtc;4)srt comp.
|
Frumoase toate 8) se anunţă cumva şi unul no4 ? :D
|
E o macheta interesanta, dar nu are detalii extraordinare.
Un alt viper ? Nu stiu ... poate modelul Rennsport cand o sa fie la Extra Sale :evil_laug. Nu sunt fan viper, dar s-a intamplata sa apara 3 in colectie :rolleyes2 |
Frumos.......frumoase:-P dar nu stiu ce-a fost in capul celor de la dogde de a facut spatele asta asa urat la viperu asta de curse.....chiar nu stiu:-P
|
Quote:
Frumoase poze!!! |
Aerodinamica? :lol:
|
Frumoase exemplare! Pozele sunt reusite de asemenea! Imi place acest trio reusit.
De Viperu' Competitione pot spune ca-i frumusel, spatele masinii nu ma atrage cine stie ce dar este bine pe ansamblu. Nu este o masina de strada oricum! Chiar si SEALD, macheta este una numai buna de avut in colectie. Totusi, preferat ramane Viperu' negru. Astept cu interes momentul cand iti vei cumpara primul model Porsche in colectie. :evil_laug |
Quote:
|
Quote:
|
Superb Viper, am crezut ca era cel BBurago (din poza preview) :lol: , dar dupa aia am vazut ca e un AutoArt frumos, o fi el sealed, dar tot arata bine, ca asa au putut lucra atent la exterior, fara sa-si mai bata capul cu interior, motor :-)
|
6 Attachment(s)
Am impresia ca bburago il face doar la 1:24. Cele 1:18 cred ca nu se mai fabrica, dar nu sunt sigur :)
Daca tot am fost azi liber, am facut si un alt set de poze cu una din machetele mele preferate: S-klasse 63AMG |
:shock::rockon: Suuuper! Imi plac mult pozele si macheta bineinteles
|
Păi şi daca este macheta ta preferată ...bagi doar 6 poze cu frumuseţea asta ? :sad:
|
Foarte bune pozele. De Mertz nici nu mai zic nimic ca e foarte tare. Bravo.
|
Quote:
Felicitari pentru macheta si poze, mergeau mai multe... |
frumos frumos:D
|
Da, deci da! Nu faci altceva decat sa ne incanti cu poze superbe si reusite cu o macheta ireprosabila! Bravo Andrei, continua ca faci treaba buna. :D
|
Ma bucur ca va place ultima prezentare. Nu am pus mai multe poze pentru ca macheta a mai fost prezentata odata, undeva prin pg. 18.
Pozele astea le-am facut odata cu cele de la battle renault 12. |
Vipera este absolut supeba arata intr-un mare mare maaare fel.Cred ca iti pica fata dupa ea daca o vezi pe strada la noi :D Iar MB-ul este...Fara cuvinte de bine facut si frumos ca model.felicitari ai niste modele absolut superbe.
|
o masina de exceptie, atat in realitate cat si in miniatura! ;)
|
Superba macheta!... S-ul AMG... isi merita fiecare cent...
|
Omu n-am ce sa zic....... de cand n-am mai prea stat pe aici ai bagat o gramada de frumuseti. Nu mai zic nimic in plus. NICE!!!
|
1 Attachment(s)
Ultimele sosite in colectie, cadou din italia :twisted:
|
Quote:
Astept sa le prezinti:!: |
Dupa Ferrari P330, noile tale achizitii se incadreaza cu succes in preferintele mele in materie de machete Ferrari... de fapt sunt chiar modelele mele preferate de la Ferrari. :evil_laug hihihi
P.S Te rog incepe cu 360 Modena |
Quote:
Quote:
ps: Sunt primele mele HW elite si pot spune ca sunt niste machete rezonabile, dar terminate pe jumatate. |
Foarte frumoase cadouri, ambele modele imi plac. Astept prezentarile :-)
|
12 Attachment(s)
Ferrari 360 Modena - HotWheels Elite 1:18
Macheta se prezinta bine in general, dar cu ceva mai multa atentie putea concura lejer cu variantele kyosho. Geamurile din plastic subtire, imbinarile nu foarte reusite si jantele unpic cam mici trag in jos modelul asta. Ca parti bune gasim: grile perforta, mocheta de culori diferite, motor multumitor si interior foarte bun. |
Superb Ferrari !... pacat insa de punctele slabe; consider totusi ca un Kyosho pentru ceva (mai mult) in plus ofera un raport calitate/pret rezonabil (in general vorbind - nu stiu daca produc 360 Modena)
Dar... felicitari pentru ultimele doua achizitii ! |
Frumoasa colectie ;)
|
Mie imi place foarte mult macheta cu minusuri cu plusuri...
Da cadouri de astea vreau si eu... |
Quote:
Kyosho are un raport calitate / pret bun, dar nu produce o gama foarte variata de modele noi ferrari. Quote:
Quote:
|
E slabuta macheta din toate punctele de vedere,poate privita de la departare e reusita,ca in rest dezamageste crunt!
Rareori gasesti un Elite care sa merite cu adevarat cumparat,poate 458 Italia va fi unul reusit:!: |
Mda, slaba macheta. din fericire pentru hotwheels, e Ferrari si se cam vinde singura. Se vede si dupa cum saliveaza lumea.
|
sper sa ma "procopsesc" si eu cu un cadou din asta la vara:D(de preferat un 430)...frumos modena...e ceva cam rar din cate observ pe forum
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning