![]() |
pffff pav ce rau imi pare ca nu am dat de u si de prietenu tau o furam ceva de la evo 8 da asta e :wink:
|
daca este genul care rupe masina in a 1-1 a si in a doua mai bine se lasa de soferie ,sa mearga pe varianta daca vrea senzatii tari ,dar am uitat ca acolo nu este lume care sa il vada .ce ti-e si cu lumea asta :lol:
|
POLITIA!!!
deja m-au luat in vizor :x ca sa vezi...pacat ca eu mi-am schimbat masina :twisted: si nu mai umblu cu 1.5 OHC..... :lol:
lasati ca mai este putin pana pe 14...o sa vedem atunci cine rupe in doua asfaltul si adversarul si cine nu...asa ca pana atunci vorbele sunt de prisos... |
GABBY_, uimeste-ma.. ai fost tu pe varianta si te-ai dat? eu tocmai asta va intrebam.. UNDE VA GASESTE? daca puteai sa-mi zici unde gaseste \"racerii\", iti eram recunoscator.. ca de fapt asta vroiam sa aflu..
ah.. apropo.. nu era nevoie sa te bagi si tu ca vibratoru' in (....) discutie. pusesem o simpla intrebare. eventualele reclamatii poti sa le pastrezi pentru cineva caruia ii pasa :roll: :lol: |
ah.. blonda.. da.. asta face mult mai palpitante eventualele curse :lol: si.. ce e asa mult de pregatit la masini pentru 14 ? ce ar trebui facut? s-i le tuneaza acum toti? isi baga muzica, jante, spoilere si multi multi cai ? m-as mira :roll:
|
pana la uram care merge pe 14 k toti va laudatzi ??
|
o sa vezi atunci....sunt oameni printe noi care pur si simplu vor sa depaseasca limitele si sa duca totul la extrem....cu siguranta vom avea o surpriza placuta din partea unora :lol: .si al intrebarea unde gasesti cu cine sa te adi o sa ai pe 14 din plin.....putina rabdare doar...iar in oras....tot asa un pic de rabdare sa o alse gardea mai moale.:)
|
sa stii ca ai cum sa \"pregatesti\" masina pt o cursa.
spre exemplu:scoti bancheta,cureti filtru de aer,injectoarele,etc |
vrei sa itzii zic cum se pregateste masina ????????
|
ce am auzit ca aseara 2 vento au incercat sa isi depaseasca limitele dupa o masina a? :lol: :lol: :lol: :lol:
ps: tra stii cum pregatesti masina? o \"incalzesti\" un pik cu scartzuri :) |
blonda, eu n-o sa ma dau pe 14 pentru ca nu am masina pentru asta.. cu o dacie nu faci mare lucru decat daca iti pui alt motor pe ea.. si a mea nu cred ca ar suporta un motor de 1.6.. ar arata la fel de penibil ca celelalte carora li se lipeste bara din fatza de asfalt .. iar spatele e cumva in aer.. in schimb el cred ca o sa se dea..
tra, poate ca tu faci pregatiri pentru 14.. dar nu se poate sa faca CHIAR TOTI din cta.. |
je SLC!
fiecare isi face ce crede la masina si ce vrea el!pana pe 14 silentio stampa!cyaaa!
|
io unu ma gandesk sa nu ma dau pe 14 ... cred k zic pas .. vin doar k gura casca ... ma mai gandesk ... la fel k si mine gandesk multzi altii
|
nush daca ati vazut ... evo 8 ala din orash .. k veni vorba de barfe .. dar .. lumea barfeshte ... k va intra in MR :)
baiatu ( alex ) avea inainte audi ala allroad care`l rupea iarna trecuta in port :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:drunk: :drunk: :drunk: |
Sal ..am vazut si eu ieri la show evo ala gri ...banuiesc ca despre el vorbiti :D ..Intr-adevar face parte din Midnight ...i-am vazut stikerul pe luneta spate :wink: Respect alzz !!!
|
Re:
Quote:
apropo ... OCHELARII ca te sparg 8) 8) 8) 8) |
Re:
Quote:
lasa mah tuh sa fii sanatos ... oricum multzumesc pentru ajutor ... si scuze k asa tarziu dar abea acu am reushit sa intru pe forum :)) pc trouble |
vreau sa multzumesc tuturor celor care m`au ajutat la kogalniceanu ... dragos .. fik`u .. silviu zma`u ... si cei care erau p acolo k erau multzi multzumesk ...
BTW am paralizat 1 pereche de cauciucuri si am rupt frana de mana :)) |
La cat de frumos a fost nu mai conteaza :)
:peace: |
Re:
Quote:
m`am uitat si eu p filmuletz ... si faceam mai frumos daca veneam cu frana de mana stransa mai bine si nu p loc sa`l ard pe footix ... si daca nu o rupeam .. repet ... ieshea ceva mai frumos .. am vrut sa fac ceva mai mult ... |
nota 20 Psycho 8) 8) 8) 8) 8) 8)
|
unde gasesc si io autocolant?
|
Re:
Quote:
|
Autocolant.. gasesti sigur pe stefan cel mare in spate la politia municipiu (zona gara) pe straduta aia cu sens unik sunt 3 magazine numai cu asa ceva !!
|
Re:
Quote:
|
http://www.okay.ro/love_test.php?page=37495 merita incercat...super tare :))
|
Misto asta cu testul, dar a mirosit ceva cand a cerut adresa de mail :lol:
|
ce mai e nou ??? ... :?:
|
mai nimic nou ,decat ca de pe data de 15 pleaca sticletii din port ,aseara au fost dar nu se mai baga in parcare ,mai dau tarcoale pe plaja si pe faleza ,ceva imi spune ca vor venii vremuri bune in port :wink:
|
care`i faza ?!?!?
|
explicatzi mai pe larg ... suntem ff. curioshi
|
Re:
Quote:
|
hmmm,ciudat,io am vazut duba de politie(nu de jandarmerie)cand se ducea \"la noi in parcare\"
|
au fost si acum 2 seri .. nimik nou
|
in seara asta nu au mai fost sticleti ... s-au facut si liniute si burnout ... Cred ca usor usor ... incepe sa isi revina portul tomis
|
sa dea Dumnezeu.
|
portul sa traiasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
|
aseara au omorat baietzii mashinile .. omu` cu calibra si`a facut d cap .. 2 - 3 liniutze cu HVB`u :) .. si cam niik ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning